O Hornerovom osude sa vraj rozhodne v piatok. Chystá sa nástup Jonathana Wheatleyho? | Magazín F1 - F1online.sk

otvaras stare rany :smiley:

2 Likes

a napsal si potom, že si to nezačal :smiley: ne není to pro mě ok, je pro tebe ok to co jsem tu zkopíroval a ptal se tě, jestli je to ok?

je mi to jedno :smiley: uz po milionty krat ti to napisem teda - je to vas boj :smiley: naozaj mi to je jedno

Ale tak se neboj Jose a vyslov ano/ne, nebo se tu pak neptej ostatních, jestli je za ně něco ok, když se pak takhel kroutíš

Na to ale potrebujes ITckarov, ktory to nespravia hned na prvykrat. :grin:

Ale rozhovory medzi Josom a Maxom pocas pretekov by mohli byt zaujimave. Len aby Maxa potom Papa Jos nevysadil niekde na pumpe po pretekoch. :smiley:

Argumenty o “prirodzenosti” povazujem uz iba z principu za nebezpecne, v stredoveku bolo prirodzene, ze si chlap navliekol brnenie a isiel do boja zomriet za svojho krala, tak som rad, ze sme sa z tejto “prirodzenosti” niekam posunuli.
Ze muzi a zeny inklinuju k inym veciam nepopieram, napriek tomu si mi nevysvetlil, preco by malo byt prirodzene menej vzdelanych a mudrych zien…lebo muz je fyzicky silnejsi, pripadne dominantnejsi? Tam nevidim suvis, skus vystudovat univerzitu pomocou toho, ze budes mat vypracovane svaly, prajem ti s tym vela stastia. Tebou spomenute vlastnosti vobec nediskvalifikuju zeny, aby nemohli byt karierne uspesne. Naopak, som rad, ze maju moznost robit co chcu a plnit si svoje sny. Preco im nedat tu moznost? To je lepsi pristup ten, ktory tu prezentuje henryford - dopredu povedat, ze maju stat za sporakom a vybavene? Aj keby sa v niektorych oblastiach mali zeny presadit menej ako muzi, povazujem za spravne, ze aj ta mensina zien tu moznost ma.
U chlapov by si rovnako mohol povedat, ze sa nemaju co hrabat do humanitnych/jazykovych vied a radsej robit technicke veci, lebo je to prirodzene… chvalabohu to nikto pricetny nehovori.

2 Likes

Otvorime aj naftove motory v F1? :joy:

1 Like

Dohad je vzdy len dohad a nie fakt.

1 Like

Vím, že to sleduješ…
Nějaký posun v kauze pana Dickpica?

Nic nového, přijde tam právník, ktery byl najat vlastniky RB, aby vyřešil tuhle situaci

Pockaj pockaj pockaj, ja hovorim o ambicioznych a uspesnych zenach (po kariernej stranke v riadiacich poziciach), myslel som, ze je to z tohto jasne:

Ak to jasne nebolo, tak sme sa nepochopili.

Takze este raz - Je prirodzene, ze je viac muzov ako zien v riadiacich poziciach. Netvrdim, ze zena nemoze byt v riadiacej pozicii dobra (aj v nasej firme mame niekolko skvelych manazeriek), len v priemere tam vzdy bude muzov viac a je to tak prirodzene. :slight_smile:

Dohad, ktory sa ukaze ako nepravda mozme pokojne oznacit za blud. :slight_smile:

Seriozne media by si mali informacie overovat, este k tomu, ked to siria s dodatkom, ze maju to od zdroja “blizkeho k” alebo maju na to dokazy, ktore nechcu nezverejnit.

Hogr ta dobre suckuje, aspon mu podakuj za tie lajky chudakovi. :joy:

Ono není problém v tom, že ajťáci jedou stylem pokus omyl. To je normální. Problém je v tom, že snad všechno pustí do světa s chybami. Pak se na zpjerdolené programy vymýšlejí záplaty a ty mají další chyby, ale nikdo nenese zodpovědnost.
Nedávno tady byl článek ve kterém vyhodil dva týmové ajťáky, kteří vymýšleli strategii Tsunodovi. Ten už jel na rozdrásaných gumách, ale dotyčným ajťákům to nevadilo. Prý furt čuměli do počítačů, ale kdyby vystrčili hlavu, tak by hned byli v obrazu a poslali ho do boxů přezout.
Podobný problém měli i ve Ferrari. Myslím, že svítilo sluníčko, ale jzdci nasadili mokré gumy, protože podle tetrisu mělo pršet.

je to ale zvlastne kedze vo finale vela muzom prave zeny tie zivoty riadia :grin:

2 Likes

Lewis Hamilton a Fernando Alonso byli dnes v Jerezu testovat pneumatiky Pirelli 2025. Alonso dosáhl nejlepšího času 1:18:752, když dokončil 156 kol, zatímco Lewis Hamilton dosáhl nejlepšího času 1:18:936, když dokončil 126 kol.

… slušná porcička

skoda tych 30 kol, tympadom je to menej objektivne

I tyhle rozhovory musí být hodně zajímavé. :grin:

1 Like

To je slušný zaklad, jak pro Pirelli tak pro oba tymy na pochopení pneu

1 Like

Keby sa ma do sveta pustat len bezchybny softver, tak nie je ziadny softver. Nikdy neotestujes vsetky moznosti, ktore mozu nastat. Ver mi, ze to nie je take jednoduche, robim na vyvoji softveru, takze viem o tom nieco. :smiley:

Keby nepouzivali softver, ale mali len hlavu vystrcenu, tak by mu 10x pokazili strategiu a 10x spravili dobru. Za pomoci softveru vedia trafit 3x optimalnu, 4x vybornu, 10x dobru a 2x neutralnu a 1x zlu.

Jinak Sauber je vyšetřován :thinking:
image