O Hornerovom osude sa vraj rozhodne v piatok. Chystá sa nástup Jonathana Wheatleyho? | Magazín F1 - F1online.sk

Jak NO NO NO. Yes :man_shrugging:

Tady pár videí z testů.

1 Like

Tak to jsem se nasmál. Jaké že to mám privilegia? Tahat težší předměty? Jít pozděj do důchodu? Umřít dřív?

Zrovna jsem na to před 5 minutama koukal. :smiley:

3 Likes

Prostě FENOMENÁLE :smiley: Už tě to chytá, to je moc dobře.

1 Like

Teď si po vyzkoušení auta opět vyslechneme od Alonsa jak je skvělé a že budou pódia a boj o titul a při prvním závodě pozná, že opět stvořil šrot a že nepozná dobré auto i když se to učí už 20 let.
Tak se těším :smiley:.

To by aj mna zaujimalo. V com ma privilegium biely, v com muz, v com hetero, nech uz to mame komplet. :smiley:

Stroll: (156k)
Russell (158k)

2 Likes

156k - to si vydělali za dnešek?

Jo, vydělali si 156 korun a za to se pak kluci ušatí naobědvaly. :slightly_smiling_face:

1 Like

Vy máte úžasnou schopnost ty moje příspěvky tak pomotat, že se já sám musím jít přesvědčit, že jsem to napsal úplně jinak, než daklarujete :smiley:.

To je uplne akoby to pisal Triper

Oh wait :grinning:

2 Likes

Tak zase je dobré, že se neměním :grinning:

1 Like

Už nám dáš víc i fo k tomu, proč si vzal Hornerovi phone a poslal z něho dickpics?

1 Like

Já se snažím, vážně se hrozně moc snažím to tady mít rád, ale je to někdy nad moje síly.
Teď jsem tu týden nebyl a když jsem si tu začal číst tu vaši zapšklost, nenávist a jednoduchost, tak trpím.
Nečtěte tolik bulvár a najděte si hobby.

Jinak buďme rádi, že se v Redbullu něco děje a nebudou to mít tak strašně jednoduché. Snad bude větší zábava.

4 Likes

Kedy toho Hornera dnes vyhodia? Rano, vecer? :smiley:

Až potom.
:stuck_out_tongue_winking_eye: 1515

Tak čekám, stále čekám.

… a to se právě musí změnit! My už tě podporovat nebudeme!

1 Like