O Hornerovom osude sa vraj rozhodne v piatok. Chystá sa nástup Jonathana Wheatleyho? | Magazín F1 - F1online.sk

Fuj jsem se lekl, tak rychlá odpověď :grin:

1 Like

Píše ten, co tu právě rejpe do ostatních :grinning: chápu, že to zase píšeš skrz svojí pozu, ale už by si mohl dospět. Pokud vím, tak většina příspěvků byla o řešení spekulaci a k tomu různé nadsázky. Pochopitelně pokud nemáš dostatečnou kapacitu na to pochopit nadsazku, tak ti to přijde, jako zabšklost, nenávist a jednoduchost.
Mě přijde jednoduchost, když napíšeš, že nevíš co si představit pod respektem a ve druhém příspěvku napíšeš, že takhle si představuješ respekt :grinning:

2 Likes

Respekt ved to je ten casopis ne

Jj, alespoň nějaká forma respektu :grinning:

1 Like

Neumíš opsat to, co jsem napsal, záměrně to komolíš, nebo vůbec nechápeš psaný text?
Reagoval jsem na Prostův elaborát na nedostatek respektu k němu…
Takže tím " že nevím co je skryto za slovem respekt" jsem logicky měl na mysli jeho pohled na věc…

Mimochodem další věc, co mi tady vadí , že musím pořád dokola dvěma uživatelům dovysvětlovat věci, které ostatní bez potíží chápou.
Nejsem váš mentor, takže doporučuji napřed se hluboce zamyslet a potom případně psát.
Hodně se tim omezí místní nekonečné hádky.
Toť vše k tématu.
Zase za týden.

6 Likes

Ahoj, a promiň že jsem upozornil na tvůj slovní rozpor.

2 Likes

Aha

Tak díky za vysvětlení toho, co sám děláš

Btw nebyl jsi to ty, co věčně píše, že nepochopil post? Ale tak chápu, je to na tebe moc složité :grinning:

2 Likes

Nejako po olovrante. :slightly_smiling_face:

@Hedgehog uz aj Triper je na temnej strane, ktoru plati papa Jos. :smiley:

Tak snad ten olovrant este bude mat za firemne, ked tam maju taky skvely catering. :smiley:

1 Like

To tak ale bolo vzdycky :shushing_face:

Tak jsem daemon, tak musim být na temné straně.
Vydržím hodně, ale občas mě to přemůže, když se tady pořád ti stejní chovají jako na terapii.
A navíc, když mě do toho zatahují.
Už mě bylo 40, tak prostě jsou už některé věci pod mojí úroveň…
Takže pardón, že jsem byl nepříjemný.

2 Likes

To je zajímavá úvaha, že je tvoje chování pod tvojí úroveň :grinning:

Nemas sa za co ospravedlnovat, tych co sa tu chovaju ako na terapiu tu pozname vsetci, takze bud v pohode. :smiley:

To nebude vekom, lebo niekto tu je aj cez 50 a stale rozum nikde. :slight_smile:

2 Likes

To byl rychlej ten týden :smile:

2 Likes

Se mi líbí, že tu přijde, začne tu prskat k tomu přihodí nesmysly a jakmile na to upozorní, tak je příjemnej, jak žena, která ma své období v měsíci :grinning:

2 Likes

Podobně rychlé týdny má airobot. :smile:

2 Likes

@airobot už ich vieš aktivovať aj na diaľku bez komentára :joy:

1 Like

To som sa ho presne pytal nedavno ci je v jeho nickname zakomponovany “air” :grin: