Fuj jsem se lekl, tak rychlá odpověď
Píše ten, co tu právě rejpe do ostatních chápu, že to zase píšeš skrz svojí pozu, ale už by si mohl dospět. Pokud vím, tak většina příspěvků byla o řešení spekulaci a k tomu různé nadsázky. Pochopitelně pokud nemáš dostatečnou kapacitu na to pochopit nadsazku, tak ti to přijde, jako zabšklost, nenávist a jednoduchost.
Mě přijde jednoduchost, když napíšeš, že nevíš co si představit pod respektem a ve druhém příspěvku napíšeš, že takhle si představuješ respekt
Respekt ved to je ten casopis ne
Jj, alespoň nějaká forma respektu
Neumíš opsat to, co jsem napsal, záměrně to komolíš, nebo vůbec nechápeš psaný text?
Reagoval jsem na Prostův elaborát na nedostatek respektu k němu…
Takže tím " že nevím co je skryto za slovem respekt" jsem logicky měl na mysli jeho pohled na věc…
Mimochodem další věc, co mi tady vadí , že musím pořád dokola dvěma uživatelům dovysvětlovat věci, které ostatní bez potíží chápou.
Nejsem váš mentor, takže doporučuji napřed se hluboce zamyslet a potom případně psát.
Hodně se tim omezí místní nekonečné hádky.
Toť vše k tématu.
Zase za týden.
Ahoj, a promiň že jsem upozornil na tvůj slovní rozpor.
Aha
Tak díky za vysvětlení toho, co sám děláš
Btw nebyl jsi to ty, co věčně píše, že nepochopil post? Ale tak chápu, je to na tebe moc složité
Nejako po olovrante.
Tak snad ten olovrant este bude mat za firemne, ked tam maju taky skvely catering.
To tak ale bolo vzdycky
Tak jsem daemon, tak musim být na temné straně.
Vydržím hodně, ale občas mě to přemůže, když se tady pořád ti stejní chovají jako na terapii.
A navíc, když mě do toho zatahují.
Už mě bylo 40, tak prostě jsou už některé věci pod mojí úroveň…
Takže pardón, že jsem byl nepříjemný.
To je zajímavá úvaha, že je tvoje chování pod tvojí úroveň
Nemas sa za co ospravedlnovat, tych co sa tu chovaju ako na terapiu tu pozname vsetci, takze bud v pohode.
To nebude vekom, lebo niekto tu je aj cez 50 a stale rozum nikde.
To byl rychlej ten týden
Se mi líbí, že tu přijde, začne tu prskat k tomu přihodí nesmysly a jakmile na to upozorní, tak je příjemnej, jak žena, která ma své období v měsíci
Podobně rychlé týdny má airobot.
To som sa ho presne pytal nedavno ci je v jeho nickname zakomponovany “air”