To je z nejakého japonského komiksu. Nedopína mi to.
Kakashi Hatake is a jonin-level shinobi and the leader of Team Kakashi of Konohagakure. He is also well-known as the “Copycat Ninja” or “Kakashi of the Sharingan” for his Sharingan prowess and its usage to copy over a 1000 jutsu and is one of Konoha’s strongest ninja . neviem ci budes mudrejsi
massa to je ten co vyhral titul ze
Massa žel titul nevyhrál a už nevyhraje. Ani z pozice za stolem
Přece by Fernando neopustil nejlepší tým na světě, kde všichni dřou na 130%.
Věřím že ne, že to s Astonem vydrží
Větší odchylky jsou samozřejmě ve městech, kde je domácích meteostanic naakumulováno na jednom místě hodně Na vesnicích tenhle problém nebývá.
Ale jinak máš pravdu. Dnešní radary jsou hodně přesné.
Třeba já hodně využívám Ventusky. Většinou jen ze zvědavosti, ale když jsem na moři, tak je pro mě užitečným zdrojem informací.
Felipe toho narozpraval. Toto urcite nie je neskuseny a zbrkly. Po poslednych dnoch isto s napatami caka ako sa vyvinie situacia v RB ohladne Hornera a mozno Neweyho a je nachystany volat trojnasobnemu majstrovi sveta. Dvojnasobny na konci kariery je az druha alebo tretia volba pre Mercedes.
Dest neni tezky predpovedet, mraky smer nezmeni na par metrech a ve tmavym mraku jsou dost velky kapky na to, aby je pritazlivost stahla dolu, jediny co nevis je jak jsou mraky vysoko a jaka tam je nahore teplota, aby se dest jednoduse cestou dolu nevyparil
Už je hotovo na 2 plus opce 2027 no😀
Vrtulník nad okruhem během závodu nelítá zrovna moc vysoko a přesto se stává, že letí v dešti, ale kapky na zem nedopadnou. občas je to vidět i v přímých přenosech.
Nemam namietky😂
Je zajimavy ze sis toho vsiml
Když se blíží déšť, tak jsou záběry z vrtulníku hodně časté. No a ty stékající kapky na skle jsou hodně viditelné.
Aj som nejako tušil že sa tam rieši ich politika… Mladý Matesitz chce svojich ľudí… Za 20 rokov nemal žiadny problém a teraz zrazu peleška posielal Ale aj im to prajem nech si urobia poriadky… Hlavne za to ako sa vysmievali fanúšikovia Red Bullu ostatným že aký sú rýchly posledné 2 roky
Vpředu ohledně pull rod
Zajímavé řešení, doufám, že AM s Mercedesem taky změní v tomhle ohledu filozofii