Všichni jsou v černých číslech, nikoho mezi sebe nechtějí pustit, takže konec kupovaní a začít makat.
Však se to přímo nabízí.
Omládl jsem, vrátil jsem se do prvního dubna.
to netvrdil tim
si ochotny riskovat ked ten risk za nieco stoji, webber nepovazoval to kridlo za lepsie, on chcel staru specifikaciu pre tie preteky
Moc nerozumím tomu, proč ji rozšiřuni, ale dobře
Asi tak ako my vas každodenne 🫢:clown_face: Tralalalalaaaaa
Nevtírej se neustále
Takze se Max obetoval aby pomohl teamu. Je to hrdina a vzor pro ostatni. Takhle to dela ferovej team. Obetuje svoji jednicku aby nevystavil riziku svou dvojku.
Nova podlaha evidentne moc nefungovala. Ztrata RB na McLaren asi jeste vetsi a upgrade Mercedesu vyrazne lepsi.
Pro @Ferda . Ale Ferdiku notak. Oba vime co presne by jsi napsal kdyby nazev toho clanku byl “Novou podlahu dostal jen Sergio Perez a skoncil trinacty”.
Kdybys hledal slova ja ti pomuzu.
“Vidite, ja to rikal. Checo je tu za pokusneho kralika, aby testoval dily pro Maxe”.
Ale neboj mas ve me spojence. Protoze ja ss tebou v tomhle absolutne souhlasim. A predpokladam, ze i ty s tim co napisu budes souhlasit take. Je to bez ironie.
Pokud dostane nejake dily Max driv nez Checo, je to proto, ze se ocekava ze ten dil bude fungovat a prinese zlepseni.
Pokud dostane nejake dily Checo driv nez Max, je to proto, protoze neni jistota, zda ty dily budou fungovat a prinesou zlepseni.
A ted neco jen za me s cim asi uplne souhlasit nebudes.
Je to proto, protoze Max je mnohem rychlejsi a lepsi pilot nez Checo. A jakekoliv jine rozhodnuti by nedavalo absolutne smysl.
Za dlouhou dobu konecne taky neco chytreho od RBR. Poslednich nekolik zavodu to vypadalo ze je plati spis McLaren, nez limonadnici.
Ale já přece o tlačence Emila psal ještě dříve než vyšel tento článek, který má slova pouze potvrdil a zesměšnil všechny Emilové fandy, kteří se tak silně bušili do hrudi, že Emil žádné výhody nemá.
On furt nechápe, že ty bany dostal, aby tu už neotravoval
Tak ty pises o tlacence Emiliena porad. V teto dobe je to urcite pravda a nevim kdo s tebou o tom polemizuje, ale ja urcite ne, nebo o tom nevim.
Jedine v cem se s tebou neshodnu ohdne tehle tve “tlacenky” je tvoje tvrzeni o tom, ze Max Emilien byl tlacen i v dobe kdy do RBR prisel.
To je jedine co jsem od ostatnich zaznamenal a neni to tak dlouho.
A uprime v tom proste pravdu nemas. Kluci ti tady predlozili nejaka fakta, ktera jsou verejne dostupna a ty jsi je odmitl s tim, ze to tak proste neni.
Pokud se s tebou nekdo hada o tom, ze v soucasne dobe neni Max tlacen, na ukor Checa, tak nema pravdu a mas ji ty.
V pripade tveho tvrzeni ze nezletily Max, byl od prichodu do RBR tlacen na ukor tehdejsi hvezdy Daniela Ricciarda, ktery porazil modlu RBR Seba Vettela, tak tady podle me proste pravdu nemas. Tady je mnohem verohodnejsi @raptor22 , nebo @Jos_Verstappen .
Muj pohled na vec. Nemusis souhlasit, muze se ti nelibit, ale vis jak to je. Ja mam vzdycky pravdu, leda ze bych se pletl.
Ferda griluje!
No samozřejmě a stále mám pravdu.
Žasnu jak se mě někdo snaží přesvědčit, že se Emil dostal do F1 bez tlačenky.
Obzvláště když rozbíjel jeden vůz za druhým. Tady se můžeme trochu pozastavit a porovnat s osudem, Schumachera. Ten letěl jak špinavé prádlo a zastavil se až na simulátoru v Mercedesu. A letěl by mnohem dříve, kdyby taky dokázal rozbít tři vozy v jednom závodním víkendu jako Emil.
No řekni sám, není tohle jasným úkazem tlačenky? Ale pravdu, jinak půjdeš klečet do kouta na hrách s vařečkou na předpaženými rukami.
Ferdo chces pravdu? Tak ja ti ji napisu, jinak to ani neumim.
Max Emilian Verstappen
Nejmladsi pilot, ktery kdy v F1 nastoupil. Team Toro Rosso.
Ve svem prvnim zavode drzel bodovanou pozici, pote kvuli poruse motoru odstoupil.
Prvni body ziskal ve svem druhem zavode za 7 misto. Novy rekord v F1. Prvni body ziskal ve veku 17 let a 166 dni.
Jeho prvni zavod za RBR, znamenal jeho prvni vitezstvi v kariere.
Na VC Brazilie 2016, stale jeho prvni sezona v RBR, je 15 kol pred cilem kvuli vymene gum na 16 miste. Dojizdi treti.
Atakdale atakdale. Nejlepsi z nejlepsich. No rekni sam, neni tohle impozantni? Je vid.
Vis Ferdo, ty se mylis v jedne zasadni veci.
Ty tvrdis, ze Max je protezovanej a proto je tak dobrej.
Ale to je chyba Ferdo.
Max je dobrej a proto je protezovanej.
Klidne zasni dal, protoze ja jsem ve sve podstate fantastickej.
Tak nepis o nas potom dedko
A staraj sa do alzackych vecí
Ty si dostal jeden ban na 30dni kebo tu za teba orodobali dvaja ludia to bola a je odvtedy jedina tvoja zachrana… Inak by si mal asi 10ban. A o tom vasom vyplakavani u admina ani nejdem hovoriť
Jenže já jsem přece nikdy nepopřel, že je rychlý, nebo snad ano?
Vykasle sa na vsetkych a bude ucit v skole…
To dělají svědci Verstappenovi vždycky. Když dáš nějakou kritiku na jejich oblíbence, taky otočí cokoliv napíšeš a začnou ti vkládat do úst i věci, který si nenapsal
Ne nikdy. Taky ti to slouzi ke cti.
A proto te mam rad.