To je co se snažím tady pointout celou dobu
Prosím tě. Nevím, jestli se něco stalo nebo ne, ale pokud celá kauza stojí na tom, co právě koluje, pak to není kauza, ale blbost vycumlaná z palce.
Pokud mi někdo předloží toto s tím, že to je ten “důkaz”, pak i doba “božích soudů” proti tomu vypadá jako právně vyspělá kultura.
Čekal jsem materiál jiného kalibru.
Ale prečo ne?
Ve stylu: “Dobré ráno, jak se máš, co děláš?”
Tak takhle jsem si psal a píšu několik tisíckrát.
na niektore otazky clovek proste nema poznat odpoved
To je fakt, tohle mi píšeš každý ráno
Protože zrovna teď Horner řeší milion věcí ohledně zítřejší Q a závodu v sobotu.
Má se na to vykašlat, ať se auta nastaví sama, aby to Mercedes a Ferrari měli lehčí?
Pokud je “důkazem” mlčení, doporučuji přečíst si Dobrého vojáka Švejka + odbornou literaturu o stalinismu (to byla ta doba, kdy se člověk stal spiklencem usilujicím o pád režimu na základě toho, že ráno vyšel z domu, když mohl zůstat doma).
Ona možná závidí sama sobě, ale bere to jako prostředek ke svým plánům, né k erotice.
To nevíme nikdo, ale Horner s RB se k tomu staví mlčenlivostí
Myslíš, že auta nastavuje šéf týmu?
No…
Viz má odpověď Nordotorovi.
Všichni přečíst Švejka. Potřebujete to jako sůl, kluci.
Jsem si neuvědomil, že RB jen 59 zaměstnanců, tak to tam nastavuje sám Horner
Přímo ne, ale logicky má být u podstatných věcí, být v obraze a makat. Od toho tam snad je.
@HellHogr Viz o řádek výše.
Mě by zajímalo jak takovou ofocenou konverzaci lze potvrdit či vyvrátit
V dnešní době? velmi těžko
velmi jednoducho, potrebujes na to kriticky mysliet
Taky to tak vidím. Při tom co jiného než si to takto ofotit, aby jsi to prokázal?
Lebo prebiehalo vyšetrovanie, v ktorom bol obvinený, a tak ho nekomentoval. Bola to interná záležitosť a chceli, aby sa toho čo najmenej dostalo von.
Určite lepší prístup ako keby každý deň vykrikoval, že je nevinný. Človek so zmyslom pre spravodlivosť by aj tak čakal na verdikt, či je vinný alebo nie a taký Honzík by tomu aj tak neveril a ešte navyše by hovoril, že klame. Takže aký by to malo význam?
Navyše to či sa Horner vyjadrí alebo nie možno ani nie je jeho rozhodnutie, ale odporúčanie PR tímu.
tu to cele zacalo, som ako peter parker