Novinárom a šéfom tímov pristála v mailoch zásielka, má ísť o dôkazy proti Hornerovi | Magazín F1 - F1online.sk

To je jasný, že bys rád někoho smasnul ve svým Ferrari

Dokážeš to veľmi jednoducho, ak máš k dispozícii jeden z telefónov. Pozrieš na ňom, či je to oficiálna aplikácia WhatsApp (otvoríš ju priamo z App Store), pozrieš daný čet a vidíš. WhatsApp máš registrovaný na telefónne číslo.

Jedine ako by to Horner vedel skryť je keby používal na tento jeden čet neregistrované číslo, ale tomu by veril len taký blázon ako ty alebo Hogr.

Popřemýšlej, jestli Ti nebylo lépe, když jsi tu nebyl…
Já jsem určitým způsobem masochista, takže když tu pár dní nejsem, nakouknu sem, abych nevypadl z reality vnějšího degenerovaného světa, ale proč Ty ???

Zapoj se do fantasy. :slightly_smiling_face:
Masochisto.

1 Like

Bylo.

Asi tě poslechnu…

1 Like

Kazisvěte. :smiley:

Neblbni, buď tady s námi :slight_smile:

budte dobri na bretnixa

3 Likes

No je na čase založit whastapp skupinu a posílat dickpics, aby se to téma trochu zjemnilo

Kazda zena tvoj dickpic vysmiala, tak ho chces posielat nam? Toto uz je moc aj na teba.

Puffíku, mám tě rád, ale nebyl bych přínosem.
Je třeba se tomu věnovat, přenastavovat a zajimat se o situaci.
A jak víš, nic z toho nedělám, nemám na to čas a nezajímá mě to.
Navíc nerad prohrávám, takže byste mě všichni kromě Hogříka určitě porazili a potom bych vám tady psal dvojsmysly.
A to nikdo nechce.

Dvě hodiny tu nejsem a koukám, že není nic nového, nuda… Ale k věci - možná jí někdo nabídnul za ty fotky víc, než byla první nabídka, takže se to takhle vyplatí. Pokud to tedy řídí nějaká “ona”, a ne třeba “oni” :woman_shrugging:.

1 Like

Však to není o vítězech a poražených. Jde jen o zábavu a společnou vášeň.
Někdo poslední být musí, tak jako ve všem. :slight_smile:

Navíc je to nastavené tak, že nikdy nic není špatně.
Vždycky se do něčeho trefíš. :slight_smile:

I ty se zapoj @Evap

3 Likes

Já Tě asi zklamu, ale zrovna teď si F1 krásně užívám, protože nemám jasného favorita. Jak bych musela někoho vytipovat, tak se začnu stresovat, a to mi za to nestojí. Už bych to neuměla brát jen tak :frowning:.

Teď už jsem přesvědčený, že za všechno můžou oni.
Když se dostaly nějaké prý důkazy z Whatsappu na všechny světové strany a maily a dokonce až k Eiselemu, tak je jasné, že se jedná pouze o politicko mocenské hry. A jak už jsem napsal. Kdo jiný má kontakty až ke zcela okrajovým lidem, než Liberty?
Z té strany fouká vítr.

Jo tak tihle “oni”? A co když jsou to úplně jiní “oni”, u “oněch” nikdy nevíš :smile: . Taky asi nevíš, co občas dokážeme my holky, proti nám se všichni “oni” můžou jít schovat :smile: . Ale však my se dozvíme, o co vlastně jde, teď už to asi nepůjde úplně do ztracena.

2 Likes

Evi Ty víš kde má F1 pavlač, že bys vyštráchala zaručeně čerstvé info? Že bys to pro nás zvědavce udělala, kdyby jsme Tě hezky poprosili. :rose:

To neberu. :slight_smile:
Zítra tam chci vidět Evap Racing. :slight_smile:

Tak to mě přeceňuješ, nevím nic víc než my všichni tady a stejně jako ostatní jenom odhaduju. Něco tam asi bude, co být nemělo, ale co přesně, to si budeme muset počkat. Logické mi připadá, že RB nechce Hornera pustit, určitě by je jeho odchod poškodil a nich pozitivního nepřinesl. Otázka je, jestli může “rakouský” RB ještě víc poškodit, když nebude řešit věci, které se v jejich sféře považují za nepřijatelné. “Thajský” RB se asi řídí jiným společenským klimatem a možná proto drží nad Hornerem ochranou ruku o to víc. Ale to jsou všechno jenom úvahy, uvidíme…

Kdepak! Já si počkám, až budou jasní vítězové, a pak si teprve vsadím, abych byla nejlepší :smiling_face_with_three_hearts:.