Novinárom a šéfom tímov pristála v mailoch zásielka, má ísť o dôkazy proti Hornerovi | Magazín F1 - F1online.sk

Hej. Na tomto fóre.

Se zeptej v paddocku, jestli to berou vážně. Spíš to vypadá, že to chceš bagatelizovat :slight_smile:

Im good, how are you?

V této chvíli to už začíná připomínat blbou literaturu. :slightly_smiling_face:

Hašek by si na tom smlsl.

S tím plně souhlasím, proto nerozumím tomu, že Horner odmítá cokoliv říct a odvolává se na vyšetření v rámci firmy? Čeho se bojí, že neřekne, že jsou to lži a nepodává žaloby? :slight_smile:

tak ale uznaj sam, ma on dovod verejnosti nieco hovorit? mozno dokonca ma podpisane v nejakej zmluve, ze nemoze nic hovorit

primitivnejsia ako “vysukame saaaaaaa” :slight_smile:

este som nestihol precitat tu hornerovu, tak neviem posudit :slight_smile:

inak bude najvacsia sranda ak to bol obojstranny milenecky pomer, ktory jedna strana ukoncila a ta druha sa s tym odmietla zmierit a tak to vytiahla. lebo toto by sa dalo vyriesit tak, ze by sa horner k tomu postavil ako chlap priznal, ze zahol nasypal si popol na hlavu a islo by sa dalej, teda v redbulle. u hornerovcov by to bolo pikantnejsie :slight_smile:

1 Like

no a zober si napr toho kollara, nejak to nikto neriesi dneska uz

pán semafor, toto s vámi vypadá červeně, měl byste přepnout na zelenou

Geri tu fotku pozná. :slight_smile:
Ale i bez fotek ji to nezávidím.

Jednu žalobu už podal, byl jsi na to upozorněn. :wink:

A pokud se z toho klube taková nechutná ptákovina, je možná lepší mlčet a nechat to vyšumět.

Když začne střílet žalobami, okamžitě se najde někdo, kdo začne prohlašovat: asi na tom něco bude, když každého zastrašuje žalobami.

Asi si moc nevybere, že?

A pokud sis nevšiml, právě teď fakt nemá čas. Musí řešit nastavení, data, zítra se jede kvalifikace a pozítří závod. To jako čekáš, že se na to vykvajzne a domluví si schůzku s právníkama, protože nějaký transparentní anonym stáhl z internetu nějaký d-picture a poslal ho novinářům?

WTF všaj to je AI ako vyšité alebo Horner má -100 IQ aby písal takto

4 Likes

WTF?
image
To písal horner alebo ona xdxdxdxdxd

1 Like

Podívej, já to vnímám tak, že se Horner do tohoto nechce pouštět, protože tam pravděpodobně něco opravdu proběhlo a za to vyšteřování se tak trochu schovává. Kdyby to byly lži a nic neudělal, tak proč nevystoupí, že jsou to lži, nejde podat žalobu na daný media a je to? a Red Bull ať ho podpoří, tady se jen mlčí…

image
Ako že to hore si napíšem aj ja s holkou ale tá posledná otázka, aký bude mať dnes outfit? WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF, kto by sa to pýtal ako po tom čo vstane?

2 Likes

Proč by měl -100IQ?
Když je člověk zamilovaný, tak píše hodně věcí. Píšeš si o každé kravině, co děláš, co jsi dělal atd.
Je to obyčejnej člověk, tak jako my.

V tom nevidím nic špatnýho. Nebo -IQ.

Ale toto je AI generated, nehovor mi, že toto si píšeš se svou alebo písal si si? Ja som si fakt takto nikdy nepísal, takýmto štýlom

podla mna je o tomto cela tato zalezitost a preto proste nepride, alebo aspon nie teraz podla mna, tvoja verzia co by mal urobit

Ano, psalo o tom další medium, od Hornera nic oficiálně nebylo. Takže uznáváš jen to, co je pro Hornera a ne opačně?

Ale prečo takúto blbosť hneď Horner a RB totálne nezničili a nedementovali?