Hej. Na tomto fóre.
Se zeptej v paddocku, jestli to berou vážně. Spíš to vypadá, že to chceš bagatelizovat
Im good, how are you?
V této chvíli to už začíná připomínat blbou literaturu.
Hašek by si na tom smlsl.
S tím plně souhlasím, proto nerozumím tomu, že Horner odmítá cokoliv říct a odvolává se na vyšetření v rámci firmy? Čeho se bojí, že neřekne, že jsou to lži a nepodává žaloby?
tak ale uznaj sam, ma on dovod verejnosti nieco hovorit? mozno dokonca ma podpisane v nejakej zmluve, ze nemoze nic hovorit
primitivnejsia ako “vysukame saaaaaaa”
este som nestihol precitat tu hornerovu, tak neviem posudit
inak bude najvacsia sranda ak to bol obojstranny milenecky pomer, ktory jedna strana ukoncila a ta druha sa s tym odmietla zmierit a tak to vytiahla. lebo toto by sa dalo vyriesit tak, ze by sa horner k tomu postavil ako chlap priznal, ze zahol nasypal si popol na hlavu a islo by sa dalej, teda v redbulle. u hornerovcov by to bolo pikantnejsie
no a zober si napr toho kollara, nejak to nikto neriesi dneska uz
pán semafor, toto s vámi vypadá červeně, měl byste přepnout na zelenou
Geri tu fotku pozná.
Ale i bez fotek ji to nezávidím.
Jednu žalobu už podal, byl jsi na to upozorněn.
A pokud se z toho klube taková nechutná ptákovina, je možná lepší mlčet a nechat to vyšumět.
Když začne střílet žalobami, okamžitě se najde někdo, kdo začne prohlašovat: asi na tom něco bude, když každého zastrašuje žalobami.
Asi si moc nevybere, že?
A pokud sis nevšiml, právě teď fakt nemá čas. Musí řešit nastavení, data, zítra se jede kvalifikace a pozítří závod. To jako čekáš, že se na to vykvajzne a domluví si schůzku s právníkama, protože nějaký transparentní anonym stáhl z internetu nějaký d-picture a poslal ho novinářům?
WTF všaj to je AI ako vyšité alebo Horner má -100 IQ aby písal takto
WTF?
To písal horner alebo ona xdxdxdxdxd
Podívej, já to vnímám tak, že se Horner do tohoto nechce pouštět, protože tam pravděpodobně něco opravdu proběhlo a za to vyšteřování se tak trochu schovává. Kdyby to byly lži a nic neudělal, tak proč nevystoupí, že jsou to lži, nejde podat žalobu na daný media a je to? a Red Bull ať ho podpoří, tady se jen mlčí…
Ako že to hore si napíšem aj ja s holkou ale tá posledná otázka, aký bude mať dnes outfit? WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF, kto by sa to pýtal ako po tom čo vstane?
Proč by měl -100IQ?
Když je člověk zamilovaný, tak píše hodně věcí. Píšeš si o každé kravině, co děláš, co jsi dělal atd.
Je to obyčejnej člověk, tak jako my.
V tom nevidím nic špatnýho. Nebo -IQ.
Ale toto je AI generated, nehovor mi, že toto si píšeš se svou alebo písal si si? Ja som si fakt takto nikdy nepísal, takýmto štýlom
podla mna je o tomto cela tato zalezitost a preto proste nepride, alebo aspon nie teraz podla mna, tvoja verzia co by mal urobit
Ano, psalo o tom další medium, od Hornera nic oficiálně nebylo. Takže uznáváš jen to, co je pro Hornera a ne opačně?
Ale prečo takúto blbosť hneď Horner a RB totálne nezničili a nedementovali?