Těch možností tam chybí více a nejspíše všechny budou správně.
U nas ted buzeranti drzi smutek, vlada je odkopla a hrouti se jim ten jejich uchylnej svet, chteli patrit mezi normalni lidi, chteli vladnout nasemu statu a tvrde narazili. 🫃
Jsi zproštěn hlasování.
Já bych ještě se soudy počkal…
A je zle, David tu jde antimoralizovat. Zdrhám
Navrhují přestat řešit blbosti a raději řešit důležité věci!
Hybaj se zaregistrovat do Puffovy fantasy! Máte čas pouze do začátku kvalifikace, která se výjimečně jede už dnes!
Přehoď disky, nudí to…
Uz tri. 15dickpicov
Ktora je ta oficialna f1online forum liga? Lebo tusim aj Nortodor alebo kto zalozil ligu.
Ako leader máš zodpovednosť za dodržiavanie istých štandardov. Tam zlyhal. Nepriamo to píše aj pani v jednom z chatov. Na druhej strane, chýba tam veľká časť správ, ktorá by ukázala celý kontext. Je logické, že screenshotovala tak, aby podporila svoju verziu.
Z tohto výberu komunikácie vyplýva, že niečo spolu konsenzuálne mali, buchol sa do nej a chcel pokračovať ďalej a ona ho skôr odmietala. Chcelo by to jeho časť príbehu (chýbajúcu časť komunikácie), aby nám to puzzle dalo kompletný obraz.
To je ta nemilá věc, že máme dvě ligy. My jedeme klasiku s jedním týmem, Nortodor jede dva aktivní týmy.
Jen pro zajímavost @Nordotor kolik máš lidí v lize? My máme zatím 10.
Tripere Tripere, ty chceš na soudy pockat a sám hned odsuzuješ
Tu sa hrame na neviem co ale v nadnarodnych korporatoch na firemnych vecierkoch alebo na nejakych sustredeniach po panakoch chlastu sa dokazu diat veci
Tak to je klasika, ty tam pícháš (s bodlinama samozřejmě) úplně všechno
Treba s tym potom este nieco robit alebo to bude len na zaklade prvych atributov pokracovat same a ukazovat uz len nejaku mieru uspesnosti?
Moje bodliny su len obranny mechanizmus
Po každém závodním se spočítají body dle úspěšnosti zvolených pilotů a stájí a potom mezi víkendy můžeš provádět změny, pokaždé jsou myslím 3 free a další změny stojí odpočet bodů.
Ale teoreticky sestavu měnit nemusíš a dle naších zkušenosti pokud najdeš dobrou sestavu, tak je i lepší nedělat zásadní změny.
Zase nerozumím
Ak to stihnem, tak sa hodim do tej ligy, ktoru si dal vyssie. Len sa mi to nepaci, ze tam kupujes uz dva timy. Hral som to v 2022 a vtedy sa mi to pacilo viac.