Novinárom a šéfom tímov pristála v mailoch zásielka, má ísť o dôkazy proti Hornerovi | Magazín F1 - F1online.sk

tak nemame vsetko, ale koli tomuto, co je zverejnene ho urcite nevyhodia. Horner nie je prvy ani posledny, kto ma nejaku aferku s kolegynou. Medailu ale za to nedostane, specialne asi doma nie.

V tomto stebou suhlasim. Ak je to pravda samozrejme

Podľa File-76 by som povedal, že skôr pragmatik.

Člověče a co si představujete pod pojmem sexual harrasment? Že ji strkal pero pod nos? I nevyžádané zpravy do toho patří

1 Like

Může si za to sama, protože měla telefon. Případ uzavřen, #Thajsko

Hele, kluci, nejste už přespříliš moralističtí a puritánští?
V každé komunitě k nahodilým vztahům dochází a F1 je líheň toho nejlepšího, takže se tam motají i nejlepší holky…

Jestli nemáte tu zkušenost, tak vás můžu ubezpečit, že ani vy, ani žádný jiný zdravý chlap by nebyl imunní vůči tomu, co ty holky dokážou.

Takže je naprosto přirozené, že tam vztahy bují a následně krachují ve velkém, akorát nechápu, proč se někteří pořád dokola žení a rozvádějí jako třeba váš oblíbenec a morální vzor Adrien.

Adrien Brody?​

Pardón, myslel jsem Adrian.
Anglický umím jenom mluvit, s psaním to mám jako s vařením…

1 Like

To je práca Adriana Newey, aby sa mu dalo ľahšie vykĺznuť do ferrari :slightly_smiling_face:

Woooooooooooooow. :wink:

Třeba si mnozí lidé myslí, že v motosportu dělají pouze chlapi jako v havírně.
A řekněme si upřímně. Kdo z nás ještě nikdy nezhřešil?

• Ano už jsem jednou zhřešil
  • Už jsem zhřešil vícekrát
  • Hřešení se mi zamlouvá
  • Nikdo mě nechce, proto jsem čistý jako lilie.

0 účastníci

Vždyť jo, teď máme hodinku morálky a stojíme s klackama podél uličky kudy prochází Horner :grin:

E) Všichni mě chtěj ale disciplína musí být! Tak je to správně :muscle:

1 Like

Díky za kladnou odpověď. :grin:

Chapes ze to ma jen dva lajky? :sunglasses:

Je tam parkrat vystavena stopka stylom “toto by sa nemalo” a “co na to Geri” - typicke namotavanie od zeny a hranie sa s nadrzanym muzom. Nevidel som ani raz stopku typu “je mi to neprijemne a taketo spravanie od teba je nepripustne” alebo “prestan a uz mi nepis”. Navyse si s nim aj napriek tomu pisala dalej a dalej aj osobne veci.

Zalezi z akeho pohladu. Z pohladu manzelstva asi nie. Z pohladu pozicie vo firme to nie je nic co by sa bezne nedialo. Kolko ludi je dnes rozvedenych.

PS: Necital som to cele, takze ak tam nieco take je, tak kludne ten screenshot posli a zmenim nazor. :slight_smile:

Čo ti poviem. Samá buzna tu. S vytetovaným červeným býkom cez polky.

1 Like

Nikdo z nás by nebyl lepší.
Tak ať to nevypadá jako pokrytectví :wink:

Mě tam chybí ještě jedna možnost, takže se nemůžu zúčastnit…
A neptej se jaká, prosím :smiley:

1 Like

Mě do svých smilstev netahej, já jsem šťastně ženat :stuck_out_tongue_closed_eyes: Hornerova žena v slzách.