Vždycky všechno odsuzuješ hned, jak to vidíš/přečteš si, ale tady píšeš, že by si na soudy počkal
Suhlasim, ze romanik s podriadenou je porusenie internych predpisov. Ale je to cisto zalezitost Red Bullu (pripadne Hornerovho sukromia). Horner je v pozicii v podstate nenahraditelny (nenajdes rovnako kvalitneho sefa timu s jeho skuenostami), takze pre RB je adekvatny trest nejaky financny postih, pripadne ospravedlnenie sa dotycnej, hoci ziadne obtazovanie za tym nevidim.
Co s tym ma ale F1 a nedajboze FIA/Liberty ako splietaju krivaci Brown s Wolffom? Teraz keby zistili, ze Wolff podvadza manzelku, tak to ma riesit FIA a maju ho vyhodit z roboty?
Presne to popisal @Hedgehog:
Ozark 1. seria?
V tej lige od puffa mas len jeden team
Mě jenom pořád udivuje, že ti to stále překvapuje .
Lepší už to nejspíš nebude.
Áno, Liberty a FIA do týchto vecí nič nie je. Tesco tiež nezakáže vstup do obchodu ľudom s podmienkou. Je to interná záležitosť RB.
Neviem, z ktorej série, mám pocit, že to bolo skôr ku koncu. Ináč výborný seriál
Myslel som to tak, ze kupujes 5 jazdcov a 2 timy. V 2022 sa kupovalo 5 jazdcov a len 1 tim.
Presne tak. 15SpiceGirls
Moze byt. Ja som myslel, ze je to z 1. ■■■■■ ked ich chytil s tymi peniazmi na tom zachode.
Jeden z mojich top serialov. Ta “redneck” atmosfera stredu USA, kde sa pozna kazdy s kazdym je super.
Jj chapem, moj point je ze v lige ktoru spravil nordak, tak tym, ze ju dal private, tak si mozes tie dva teamy spravit a pridat k nemu
Puff ma public takze tam ide len jeden team o 5 pilotoch
Obecne myslim ze ty si mozes vytvorit dolonca tri teamy
Globalizace alebo co
Já taky můžu dát 3 týmy, ale do tabulky se počítá vždy T1, takže zbytečné.
Este ze som navolil ten spravny
ja som o pojme “sexual harassment” nehovoril, ale ok, ked uz si to otvoril, co konkretne z tej komunikacie ti pride ako nejaky nevyziadany sexual harassment?
Ta 76 to je tvoje ne?
Tvoje, se nemusíš schovávat přece
To je otekly palec ne
To je tvoje bodlina
on ale neposielal tie fotky svojej zamestnankyni, ale nejakej zene, s ktorou mal evidnentne intimny vztah, to je rozdiel.
Navyse tie fotky su screenshoty z jej telefonu. Predpokladam, ze svoje diskretne nezverejnila.