Norris zmenil názor a už od Verstappena nežiada ospravedlnenie | Magazín F1 - F1online.sk

viete, ze niektori manzelia do seba kopu cely zivot a su stastni?

Kdepak, soutěž se zrušila, kvůli Bretnixovi, ježkovi a Josovi, nevydrželi to ani 12h

ta sutaz ani nezacala :smiley:

2 Likes

no u mna si myslim, ze mam uz dost velky brainwash aj bez reklam este na youtube :smiley: telku kablovu nemam vobec, a to youtube premium, kedze pokryva aj youtube music, mi totalne vyhovuje

preto aj celkom chapem eiseleho, ze tam tie reklamy nemaju, pretoze skrze yt premium, ci klasicky adblocker na pocitaci, to lahko oklames … ina vec su reklamy, ktore ma napriklad ten samotny autor obsahu, a preskocis ju len tak, ze fyzicky klikas a posuvas to v case

1 Like

ono to ma aj pomenovanie :smiley:

Jako první vypadl Bretnix, a Josovi za vulgarity dokonce začal mazat komentáře admin, Ježek se pak rozsypal. Tolik k soutěži kterou vymyslel :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

ake? 15znakovadfd

true love ​

zase si opity? 15zn

dneska len druhe zatial :+1:

To není zase, to je furt, nekončící příběh

1 Like

Max siel priamov ciarov a lando sa neuhol ano. :v::joy: este nieco si nepostrehol? Treba ti poradiť s niecom? Privriet okap. :flushed::pinching_hand:

tiez si si vsimol? :smiley:

2 Likes

Počkej… admin mazal nějaký komentář? :smiley:
Hustý. Ještě hustější, že takovýmu slušnýmu uživateli. To musí být chyba.

2 Likes

A ty jedeš znovu na kokainu? proč by mu Lando měl uhýbat z tratě?

1 Like

A ja som napisal ze mu MAL uhnut? Ty si fakt neandrtalec. Idem si dat os tvojich stupidnych nazoro pauzu chvilu. Zbohom :nauseated_face:

2 Likes
1 Like

chybali mi tieto stare dobre casy na fore :+1:

timur pise litaniu

1 Like

ja mu fandim ​