Norris zmenil názor a už od Verstappena nežiada ospravedlnenie | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis to vyhral, zasa raz

1 Like

Opravdu jel rovně s čárou? Ty jsi pidlovokej :smile:

1 Like

Pozri si onboard ze netocil do lava ale siel z jedneho pointu rovno az kym sa mezrazili… Peter windsor… A zavri si okap :joy:

pozor, lebo okap je odzadu pako … aby si neprehral hru :smiley:

Jojo, naštěstí to potvrdil i Kaša, takže to vidělo více uživatelů, protože jak jinak lhal a kroutil se jako obvykle.

1 Like

@prancinghorse vyplasil si timura

Jako podle tebe musí mít otočený volant aby se přibližoval ke krajnici?

2 Likes

Ved nie. Ka ti pisem ze od nejakeho pointu siel uz rovno smerom ku krajnici az kym sa nestretki s landom. Nieze nevies citat ale si aj slepy :joy: nevadi ja mam cas do nedel su este tri dni. Pome :clown_face::clown_face:

1 Like

Ja nehram. To sa tu neda :joy:

2 Likes

Takže ty doposud nechápeš že Max se nemohl pohybovat tak aby nenechal od svých kol ke krajnici kde byl Lando minimálně šířku jednoho vozu. Tak máš hlavu jen na to aby ti nepršelo do toho krku, pak nemůžeš pochopit co Max udělal v konfliktu s pravidly :smile: :+1:

1 Like

Nič sa nemazalo. Starý chudák Sitner už má problém s očami alebo si to vymyslel, Honza ho v tom za kabelku podporil ako vždy a Kaša či ako sa volá ich len trollil.

Videl si niekedy, že by tu priamo admin zmazal nejaký komentár a že by sa vymazal tak, že už ho nie je ani vidieť? Ja teda nie. Vulgarizmy sa tu buď nikdy neriešili alebo sa dával ban. Vyzerá to, že mám ban? :sweat_smile:

Chlapci prežívajú ťažké zelené časy Aston na dne, Alonsa pravidelne plieska tenista, tak už strácajú zábrany a vymýšľajú si tu hocičo, lebo sú v kŕči. :clown_face:

1 Like

Nevyplašil.

1515

1 Like

Opakovaná lež se stává pravdou, jen nejsme tak blbí, abychom tento trik neprohlédli.

Z toho by bylo docela dobré motto.

1 Like

Ale ved mohol. A co? Ja pisem ze ked sa lando blizil ze nemenil smer. Aj lando mohol ist na obrubnik a nezrazit sa aj ked to max zavinil :clown_face::joy:

Co vsetko jeden mohol a nespravil ze? :joy:

A uz nam povies co si teda volali? 🫣 aj my chceme vedieť

1 Like

Bohužel, blbí jste až na půdu. Nezapomeň na Palestinu a levičáckou propagandu vložit, jako hyperbolu.

1 Like

Jn, z toho si vem příklad a už tu nespamuj, dvoj bane

1 Like

Video za me po fakticke strance v pohode.

Se zaverecnym hodnocenim Palmera nesouhlasim.

Popisuje vse jako by se jen Max se choval nefer. Neni to pravda. Lando dostal penalizaci za jednoznacne nefer jednani (jizda mimo bile cary).

Jeho argument, ze Max menil pozici v brzdne zone je domnenka (video ukazuje okamzik kdy Max jiz podle me tocil do zatacky a na brzde byl pred tim a to smer nemenil). Tak to tvrdi Max a ja mu verim. FIA toto nezkoumal a Max nedostal ani warning. Pentli nedostal, takze to bylo v ramci pravidel, Pelmer se asi myli.

Nevraceni pozice ze strany Maxe hodnotim jako Palmer. Landuv utok byl v poradku (Max takhle pozicuje formuli bezne) a Max mel pozici vratit. Komentoval jsem to stejne hned pri prenosu. Proc nedostal pentli nevim, domnivam se ze by ji dostal, ale mezitim se stretli a Max nemel komu pozici vratit. To se stava.

Palmer je Anglican a na to je to celkem objektivni video s pochopitelnym subjektivnim zaverem zabalenym do Union Jacka.

Zaver:

Slusne video s dobrou faktickou casti, podporene fakty a opodstatnenymi domnenkami (zmena pozice Maxe) se kterymi nesouhlasim, ale to jsou zase me domnenky.

S vyznenim videa nesouhlasim, ale nemam s nim problem. Je to dobra prace.

Na cele veci to nemeni podle me nic. Hunt na Maxe uplne zbytecnej.

1 Like

takto nas vytrollit :+1:

1 Like

Kdo co mohl a kdyby a co já vím si řeš ty, a tobě inteligentně podobní, pravidla trestala Maxe za to co musel a neudělal :smile: Možná nikdy nepochopíš, moc složité pro tebe, ale tím se ti nevysmívám, nemůžeš za to.

1 Like