Bůůůůůů, bůůůůů Však nemusí se omlouvat, jeho svědomí
Myslím, že oni tam nemají ani reklamy ne? Tak na co by jim to bylo?
Ty chceš po dvoj ban masterovi, aby věděl co je to svědomí nebo sebereflexe? to je, jako po Brentixovi chtít diskuzi, kde nikoho neshazuje a netahá tam levičáckou politiku s Palestinou
tak ja neviem ci to je tym, ze mam premium, ale mne to ukazuje, ktore video som uz videl, je tam pod tym malym thumbnail obrazkom taka cervena ciara, akoze to je uplne prehrate
clickbaiterske thumbnaily a nazvy dobre poznam, priklad s Kozou cenim
zo spotify myslim autor z reklam nema nic, to je len o tom, ci si to uzivatel plati a ma to s reklamami, alebo nema (niesom si isty, ale myslim, ze spotify podcasty su kompletne demonetizovane)
Ktovie ci sa ospravedlnil po telefone, to ja neviem, to vies iba ty evidentne a koniec koncov nema začo 🫢 ja som len citoval norrisa ale tak ty si vacsi odborník ako on
Tralalalalaaaaa
Však právě, je to jeho svědomí, tak ať se za vyřazení kamaráda neomlouvá
hej evka napadla aj mne, tiez som nad tou sutazou premyslal, ale doslo mi, ze aj keby sa to neviem jak premakalo, vo vysledku to nezmeni nic
vystihol to najlepsie @prancinghorse s komentarom “nedajte sa vysmiat”
kazda sledovatnost ci pozornost divaka je len dobre. Niekto si to pozrie znova, napise koment, rozprudi debatu, viac sa venuje znacke…
@Hedgehog ani na yt nemaju vraj reklamy.
On chcel ale lando mu to vysvetlil ze nema zaco sa
to je kvoli tomu aby si si kupil clenstvo u nich … keby mali reklamy, tazsie by sa im to predavalo
Za to že vyřadil kamaráda, ale napovídat tobě ani jemu fakt nebudu
nechapem tvoju logiku a ani ich preco nemaju reklamy
ked mas vo videu reklamy, fanusik si nemusi kupit tvoje clenstvo, lebo si povie, ze zarabas z reklam, a on chce mat obsah uplny, ale s reklamami
takto ich nemaju, fanusik si nadsene kvoli FOMO kupi clenstvo a ma plny obsah
moze byt ale tazko sa vcitim do vnimania takeho zakaznika
No ved nato nemas ani nárok ani kompetencie. Snad nebude nejaky verstappen nasluchat nejakemu odbornikovi z f1online ked mu jeho kamarat povie ze sa nema zaco ospravedlnovat
Joj situs tralalaaaa
ja aj celkom hej, kedze v dnesnej dobe roznych platenych platform sa clovek co chce sledovat zaujimavy obsah musi casto dost rozhodovat kam jeho tvrdo zarobene eurodolary poputuju
ježku vysvětli svojí pokřivenou logiku, vidíš, že ji nechápe víc lidí
To taky doufám, na to musí přijít sám když ho vyřadil ze závodu Nebo on ho nevyřadil? To Lando otočil Maxovu formuli do něj?
reklamy beriem ako samozrejmost, zvlast tie 10 - 20 sekundove. Ja som zvyknuty na americke prenosy NASCAR kde je milion reklam
ty si uz vypadol?