A nebretnixuj.
A nebretnixuj.
… a Max se mu teda doposud ani soukromě neomluvil? Vždyť kvůli jeho chybě nedojel kamarád To jsem teda čekal že alespoň po telefonu ten vstřícný krok udělá. To Norris teda formát Tak šup zase na trať, nemůžu se dočkat Tentokrát prosím bez faulu.
bretnixe nelze zkopirovat, jako flashky z redbullu
omg to uz je level jak ti fans, co chcu po rodine schumachera nejaky statement
Oka, lebo videl som len kusok vyssie poznamku na Airbota, tak asi vypadol najneskor vtedy. A ako to je? Do vypadnutych sa moze kopat, ci v ramci sebaovladania to proste drzime najdlhsie co to ide, nehladiac na adresata? Aj vedie niekto leaderboard?
A co tu vynasas rozsudky? vies nieco blizsie o ich telefonáte? a nema sa mu zaco ospravedlnit, necital si norrisa? 🫢 jaj asi ti to vypadlo
ne cosi, tu sutaz som prehral ja, nech by som sem dal len emoji jezka, alebo len prazdny koment bez textu, ked je situs komisar, iny vysledok nemozno cakat zmanipulovane, sutaz neplati, je to kampan
Ano, vím, čti a taky budeš vědět. Teda jestli nemáš hlavu jen aby ti nepršelo do krku
Pozri si Palmerovu analýzu:
Nerieši tam separátne len ten záverečný ťukes ako Kubala (ktorý bol na tých 10 s), ale rieši aj ďalšie veci, ktoré tomu predchádzali:
Palmer je britský pseudonovinář. Jemu nemůžeš věřit ani slovo.
Stejně jako všem ostatním britům.
Jo jo evidentne vies čítať niet pochýb
Jo jo, to jim těm nekonečným popíračům spadne brada Je dobře že ho konečně zastavili. Jen se obávám že Palmera neuznaj, že háter a brit a pracuje na objednávku pro F1
bohvie jak to maju. neviem vobec, ci menia pravidelne tie titulky, a vlastne ani neviem preco by to robili. mozno si nahnat na release cisla, a potom hrat na konzervativnost?
Takže máš, to pak mnohé vysvětluje
Dali tam název od srdce nebo podle svých emocí, pak dostali shitstorm od fans a změnili to.
Eisele si měl stát za svým a nelhat.
Ked sa za komisara stanovil Situs tak to neplati kamo. Nema na to najmensie pravo, tu nie je diktatura. Napad to nebol zly, aj ked len zo srandy. Najskor by to chcelo(idealne pod nedelnym pretekom, kde je najviac ludi) anketu, kde sa zvoli komisar/admin, ktory vyhodnoti, co je a co nie je kopanie a nasledne do excelu zapisovat, kto to kedy nevydrzal a zlyhal. Otazne je, kto je zaroven nestranny co sa moralky tyka(opat, za mna Evka) a kto je ochotny si toto bremeno na seba zobrat sledovat to a potom zodpovedat za vyhodnotenie. Pre pobavenie by takyto sheet bol vypovedny ohladne urovne tohoto fora
Mozno si si zabudol zaklopit okap ktorym ti z boku steka voda do krku, kedze tu hlavu mas asi na to aby ti nepršalo donho z dovodu ze nevies citat norrisove vyjadrenia 🫢😂
Edit: ak uz aj PREKLADAČ selže a NECHÁPEŠ slovencine, obrat sa na svojho kamarata ktory ti to pretlmoci, je expert na ANG
@PUFF
Je to bezna prax na youtube. Neviem presne na koho to cieli ale jednoducho ked uvidis novy thumbnail, nachvilu si myslis, ze je to nove video, ktore si este nevidel. Asi to ma prilakat viac kliknuti ci prinutit ta to pozriet znova. Par krat som sa tak nachytal , robi to napr. aj Koza Bobkov.
na spotify to nezmenili tak podla mna nazov nie je problemovy
Peter Windsor tralalaaa