Kdy už konečně pochopíte, že s těmi třemi lháři se nesmí komunikovat.
Lžou o sobě, o vás a lžou si dokonce i mezi sebou navzájem.
Jestli tady udělat nějakou soutěž, tak bez nich a s cílem nikdy na nic od nich nereagovat.
Zase dokázali, že žádná lež jim není cizí a opět jim na to skáčete.
Ty jsi zase utekl z Černovic?
Pekne Lando stačilo len vychladnúť. Inak ku komentátorom a novinárom u väčšiny ťažko hľadať objektivitu každý ma svojich obľúbencov preto som aj Eisking prestal sledovať mimo Eiseleho neprehladnosti.
Tak si Lando vyskúšal jazdu po tráve. Minule to on doprial Maxovi. To sa stalo už toľkokrát, že škoda o tom hovoriť.
Příště to musíš pauznout, aby tam byla i ta tráva.
Verim, ze tie suboje budu uz len lepsie a lepsie. Obaja su spicka Formule 1 a to otukavanie v subojoch o najlepsieho tam podla mna musi byt.
Chalani to zvladli ukazkovo, ceresnicka na torte by bola, keby Verstappen uznal svoj podiel viny, ale toho sa asi nedockame. Je to eso, ale ma svoje chyby a verejne si taketo nieco asi neprizna(ako sme poculi, podla neho ma primarny podiel viny team). Ale to ako sa s tym vysporiadali(hlavne Norris) by malo byt vzor pre fanusikov, ktori sa k tomu stavaju prilis radikalne aka “Verstappen si moze robit co chce” a na strane opacnej “hadam Norris nebude uhybat”.
Hej tiez som mu chcel napísať
Toto Wolff confirms that Fernando Alonso showed no interest in joining Mercedes at the start of the year:
"At the beginning of the year we considered the option of Fernando Alonso, but at that time Fernando was not interested in driving for Mercedes.
To je pretekanie. Bolo by fajn, ak by sa prebrali aj Maxovi nekritickí obdivovatelia. Takto to tam púšťal Ricciardo v časoch najväčšej slávy, ale aj samotný Verstappen (a pustí to tam hneď v Silverstone, ak bude potrebovať).
Ako zmyslov zbavený menil brániaci sa zúfalý Verstappen smer pri brzdení – aby som parafrázoval jeho vlastné slová “takto sa nebráni”.
Jeho vyplakávanie do vysielačky o “dive bomb” je síce smiešne, ale pochopiteľné – na Alonsov štýl sa pokúšal obhájiť pred hroziacim trestom za predchádzajúce získanie výhody výjdením z trate (miesta mu tam Lando nechal dosť).
No ale hlavne: keďže Lando mal v čase kolízie už istých +5 sekúnd za limity, tak Verstappen záver pretekov takticky absolútne nezvládol a len s veľkým šťastím sa pripravil len o 15 bodov (a nie o 25).
no sak tvrdil ne, ze su pred mercom, ze naco
the tables have turned
Jo pardon, Max co měl misto na trati a byl chvili na trávě po startu hned je to stejný, nako když ma pilot defekt v 64 kole a tlačí druhyho pilota na trávu
Dostal nabidku 1+1, s tím, že Toto furt chce Antonelliho a mluví o Verstappenovi. V AM mu ujazali jména, kdo přijde včetně Neweyho, tak se rozhodl zůstat, ty table
Maxa tahalo do prava, bohužiaľ chxel sa vyhnut rychlejsim autám. Prove me wrong
Tam má takovýho místa
Btw, HellHogr vypadol kedy zo sutaze?
na zaciatku, este pred spustenim
Kdyby to vzal přes boxy, tak by byl v pohodě.
Proč tu lžeš? Si nějak zbrentixovatěl.