To určitě! Vy se tu budete pěkně hádat a já abych předstírala objektivitu a nestrannost - ani náhodou !
Presne v tom je to svinstvo ty tu objektivitu ani nemusis predstierat, problem je, ze by ta az potom obvinovali z neobjetivity
Zase na druhou stranu, troška neobjektivního zápalu k diskuzím taky patří. Až každý počká na výzvu, slušně vyjádří svůj názor a mírně se ukloní směrem k dalšímu řečníkovi, tak to taky nebude úplně ono .
Nie nie, vy ste moje multinicky a ja sa alt tabujem medzi nimi vkuse.
Pozerám, že tá nula povolaním syn opakuje ďalšie veci odomňa, lebo má komplex, že je len rodinný príživník a Josovi sa pomerne dobre darí.
Troska ano, fanusik ma byt zanieteny, o tom ziadna. Len ked uz to smeruje k extremizmu… No, vidime, co to tu robi Vsetkeho s mierou
No vidis ja krava som zabudol… Dam si snad do buducna na to pozor, ze to pises ty z dvadsiatich profilov…
Aj ked sa ta hra nehra, ja budem chvilu hrat a budem toho nemenovaneho pana fora chvilu ignorovat
Ok, zkusím to pro jednou úplně vážně. Kromě vyložených urážek a zesměšňování, které nemají co dělat v žádné diskuzi, vidím problém v tom, kde končí normální prezentování názorů a začíná mlácení prázdné slámy místo přijetí faktu, že názory můžou být různé a každý si nechá ten svůj . A proč se hádat zrovna pod článkem o smíření…
Já jsem odkojený filozofií. Diskuse se vede jako logické šachy, jinak to není diskuse, a končí v okamžiku, kdy dáš soupeři logický šachmat (nebo naopak). Bohužel jsou tu typy, které nikdy neslyšely o argumentačních chybách a skutečnosti, že myšlení předpokládá přesný, nikoli pidžinizovaný jazyk (natož o nějakém odvozování).
A jeje, to ta mistni sebranka zoufalcu nerozdycha. Lando to prekonal, ale tihle sasci snad chcou, aby se Max omluvil jim
Tak tak, chlapci makaju ako vedia, keby sa maju fokusovat na timy z druhej 5 ky, stranka by upadla
Najdôležitejšie je ze satu strapnujes cely tyzden, aka tragedia sa stala, posmesky atd atd, a potom príde lando povie ze je vsetko ok ze sa nema za co ospravedlniť nie to este povinnosť a ty ides dalej ako male decko. Pritom si uz stary kysly ujcek na gauci ktoreho ide rozdrapit od zlosti na verstapenna ze to dopadlo ako to dopadlo
Tralalalalaaaaa
Pokud Ty sám končíš diskuzi v okamžiku, kdy jsi podle svého názoru dal soupeři logický šachmat, tak v tom problém nevidím.
Prove it or it didnt happen
Naprosto zjevně na některé typy nereaguji a obecná charakteristika postoje, v kterém absentuje racionalita, je oprávněná, protože v něm absentuje racionalita, Evap. Pokud někdo vstupuje na fórum s tím, aby na základě incidentu jako tento vykřikoval, že konkrétní sportovec je “psychopat” a “prasák” a totéž platí i pro ty, kteří nesdílejí slovník tohoto typu, pak především nemá na fóru co dělat a už vůbec si nemůže nárokovat imunitu před zpětnou vazbu, kterou jsem navíc zhustil do obecné = neadresné formulace. Jakou úroveň maji reakce na tuto formulaci, vidíš sama.
A opravdu nevím, proč bychom měli snášet hysterii části fóra při sebemenší události s účastí Red Bullu, viz loni Singapur, kde stačilo, že Red Bull nevyhrál…
Takže už jsi dostal rozum?! Vždyť ti píšu celou dobu že Max vyřadil Landa ze závodu nepovoleným manévrem
To je ten stejný distingovaný Bretnix, který tu s největším hulvátem na fóru (který má 8 permabanů), označoval ostatní za dem.enty?
Je to tak.
permaban za trolling je jedna vec, ale dokola tu burcovat hogra do flejmov, to je take puffovske
Prakticky celý paddock včetně samotného Landa Norrise nakonec potvrdil Maxovo původní stanovisko, minimálně v tom, že žádné skandální chování na trati ani jeden z pilotů při tom soupeření nepředvedl. Nejnověji to shrnul Yuki Cunoda.
Takový zákeřný typ…
vies o co ide? ide o to, ze si to chlapci v sukromi vyriesili, a hejterkov na cele so situsom to strasne stve, pretoze nevideli verstappen na kolenach ako ho cely svet hejtuje a on si to podla situsa zasluzi