Norris zmenil názor a už od Verstappena nežiada ospravedlnenie | Magazín F1 - F1online.sk

BTW, přeji brzké uzdravení a bez komplikací. :slightly_smiling_face:

Je to tak. Bohuzel to delam taky. :joy: Ale doufam ze preci jen trosku korektneji nez opozice. :grin:

1 Like

Proč o sobě píšeš ve třetí osobě?

1 Like

Jo a uz si to muzes nahore precist, jak psal @prancinghorse , trosku nedorozumneni s IT. :grin:

1 Like

Ferda mal zase raz pravdu

Pravda je jen jedna a tu mám vždycky já.

1 Like

Ferda? Fakt? A v cem?

Ze ajtaci su zlo najhorsieho kalibru (to neni rant na opel)

1 Like

pravda su len slova

Tak to asi jo. :grin: . Uz mi AI pise, at si s tebou pisu soukrome. Za chvili zpoplatnej prispevky na forum. Davej bacha. :grin:

2 Likes

1 Like

co sa tam pise?

Asi si pozrel video ako Max minule roky tam predbehol Ferrari…tak sa to robi do psej matere:)

Idealnejsieho komisára ako mňa nenájdete. :sunglasses:

Pripomina to vtip jak cikan tvrdi za nic nemuzu, kolega spadl na nuz sam hned nekolikrat :rofl:

1 Like

Jasne, ty co tu platis polku fora aby ti pritakavali :rofl: Si toxikant a takych nebereme :sunglasses:

1 Like

To platí Josova rodina, on sam nemá job a jen sedí za pc, něco, jako ty

1 Like

a ja? :frowning:

Tak jak, už to Pinďulín chápe nebo stále neví v čem ta povinnost Maxe spočívala? :smile:

1. Ako by povedal klasik: Kefalin, co si predstavujete pod takym slovom vysledok?

Bol by to len obraz o fore, nic viac a nic menej

1. Nemal by som asi to srdce Evku stavat do tejto ulohy, lebo to obnasa aj vela prace s evidenciou, sudenim a taktiez bremeno exekutora. Len by si narobila nepriatelov. A to jej urcite robit nechceme :blush:
2 Likes