… a ještě má spoustu peněz, to je štve uplně nejvíc. Nechápou že Emil může vyhazovat koho chce, když má volant rovně a trať je jen pro něho
Když má někdo nenávist k Red Bullu jako celoživotní poslání…
Tam už se to táhne od roku 2010.
presne … a zlemu alonsovi dali pentlu lebo brzdil v zakrute
No právě, a to ho ani nevyřadil ze závodu
russella? redflag redflag redflag asi myslel na vasu existenciu tu
… a bez kontaktu
Myslím, že pokud od mého příspěvku, který se spíš obecně týkal osobního názoru na diskuze na veřejných fórech, zabředneme do diskuze o konkrétní události, asi se nikam nedostaneme a ke shodě už vůbec ne. A to určitě nepatřím k Maxovým haterům. Takže udělám přesně to, o čem jsem psala - poděkuji za diskuzi a ponechám si svůj názor .
ale bez kontaktu s realitou
Posílám like, ačkoli, upřímně, vlastně ani nevím, jaký je tvůj názor na souboj LN a MV… Naprosto ale nepochybuji, že se obejde bez slovníku zdejších haterů.
Cela tahle sebranka je pasivne agresivni. Ja nevim, co si mysli. Oni nekdy pred par lety nabyli dojmu, ze jsou to kralove fora a ze se cela tahle stranka toci jen kolem nich. Jenze pak je lidi prokoukli a zjistili, co je to za hovada a jejich vlhkej sen se rozplynul. A od doby, co Max zacal vsechny drtit a lidi jim uz nelezou do prdele (to delaji jen oni sami navzajem), tak jsou permanentne v kreci. Ja ti rikam, ze ti idioti nechcou, aby se Max omluvil Norrisovi, ale aby se omluvil jim. Ano, az takovy blbci to jsou.
To já právě ono, to by bylo na jiný, daleko delší příspěvek. Tohle bylo o diskuzi na fóru, byla jsem vzpomínaná v souvislosti s ani nevím jak vážně míněnou soutěží (a taky už o ní asi nechci debatovat). Za srdíčko děkuji a vracím .
konecne to niekto pomenoval spravne presne ako u situacie s MSchumacherom a jeho zdravotnym stavom
ani norris ani verstappen ti @Situs nedlzia zhola nic
Osobně bych to formuloval trochu decentněji, ale vzhledem k tomu, co tu dotyční sami včera a předevčírem rozpoutali, si říkám, ze si zaslouží i tvrdší odezvu než jaké jsem schopen já. Už jen za tu opakovanou zákeřnost.
Přesně, jsou to frustráti. A já ti říkám však proč by se měl Landovi omlouvat? Za co? To Lando by se měl omlouvat jemu, že mu dal lekci
Jak zase dostal krec a uz prekrucuje To vis, ze jo, maminka te pohladi a rekne ti, jak mas pravdu a vsichni jsou na vas zly.
Jak decentneji? Na hrubej pytel hruba zaplata. Oni si jen hrajou na obeti, pritom to jsou psychopati.
gaslighting je to slovo, co hladas
A pak ze se tu clovek nic nenauci
Taky to tak vidím, preventivně by bylo dobrý kdyby Max nechal Landovi na trati místo, když dle pravidel je to vyžadováno