Norris zmenil názor a už od Verstappena nežiada ospravedlnenie | Magazín F1 - F1online.sk

… a ještě má spoustu peněz, to je štve uplně nejvíc. Nechápou že Emil může vyhazovat koho chce, když má volant rovně a trať je jen pro něho :smile:

1 Like

Když má někdo nenávist k Red Bullu jako celoživotní poslání…

Tam už se to táhne od roku 2010.

2 Likes

presne … a zlemu alonsovi dali pentlu lebo brzdil v zakrute

1 Like

No právě, a to ho ani nevyřadil ze závodu :smile:

1 Like

russella? :smiley: redflag redflag redflag asi myslel na vasu existenciu tu :smiley:

2 Likes

… a bez kontaktu :smile:

Myslím, že pokud od mého příspěvku, který se spíš obecně týkal osobního názoru na diskuze na veřejných fórech, zabředneme do diskuze o konkrétní události, asi se nikam nedostaneme a ke shodě už vůbec ne. A to určitě nepatřím k Maxovým haterům. Takže udělám přesně to, o čem jsem psala - poděkuji za diskuzi a ponechám si svůj názor :smile: .

1 Like

ale bez kontaktu s realitou :smiley:

1 Like

Posílám like, ačkoli, upřímně, vlastně ani nevím, jaký je tvůj názor na souboj LN a MV… Naprosto ale nepochybuji, že se obejde bez slovníku zdejších haterů.

1 Like

Cela tahle sebranka je pasivne agresivni. Ja nevim, co si mysli. Oni nekdy pred par lety nabyli dojmu, ze jsou to kralove fora a ze se cela tahle stranka toci jen kolem nich. Jenze pak je lidi prokoukli a zjistili, co je to za hovada a jejich vlhkej sen se rozplynul. A od doby, co Max zacal vsechny drtit a lidi jim uz nelezou do prdele (to delaji jen oni sami navzajem), tak jsou permanentne v kreci. Ja ti rikam, ze ti idioti nechcou, aby se Max omluvil Norrisovi, ale aby se omluvil jim. Ano, az takovy blbci to jsou.

3 Likes

To já právě ono, to by bylo na jiný, daleko delší příspěvek. Tohle bylo o diskuzi na fóru, byla jsem vzpomínaná v souvislosti s ani nevím jak vážně míněnou soutěží (a taky už o ní asi nechci debatovat). Za srdíčko děkuji a vracím :smile: .

1 Like

konecne to niekto pomenoval spravne :+1: presne ako u situacie s MSchumacherom a jeho zdravotnym stavom

ani norris ani verstappen ti @Situs nedlzia zhola nic :smiley:

2 Likes

Osobně bych to formuloval trochu decentněji, ale vzhledem k tomu, co tu dotyční sami včera a předevčírem rozpoutali, si říkám, ze si zaslouží i tvrdší odezvu než jaké jsem schopen já. Už jen za tu opakovanou zákeřnost.

Přesně, jsou to frustráti. A já ti říkám však proč by se měl Landovi omlouvat? Za co? To Lando by se měl omlouvat jemu, že mu dal lekci :smile:

1 Like

Jak zase dostal krec a uz prekrucuje :rofl: To vis, ze jo, maminka te pohladi a rekne ti, jak mas pravdu a vsichni jsou na vas zly.

1 Like

Jak decentneji? Na hrubej pytel hruba zaplata. Oni si jen hrajou na obeti, pritom to jsou psychopati.

1 Like

7 Likes

gaslighting je to slovo, co hladas :smiley:

3 Likes

:+1: A pak ze se tu clovek nic nenauci :smiley:

1 Like

Taky to tak vidím, preventivně by bylo dobrý kdyby Max nechal Landovi na trati místo, když dle pravidel je to vyžadováno :smile:

1 Like