Může někdy McLaren začít sezonu dobře?
Přišel Fallows z RB, Aston se zlepšil.
Přišel Marshall z RB, McLaren se zlepšil.
Letos přijde reality check.
Všichni v hajzlu, opisovat se nevyplácí.
To by mě vlastně ani nepřekvapilo. McLarenu pořád věřím méně než trojlístku “skutečných” top týmů.
Nicméně za posledních x let je tu znát jasný pattern, kdy McLaren začíná sezonu v o dost slabším tempu a výkonnosti, než pak ve zbytku sezony
McL taky narazil na problém s kopirovanim, musel jit vlastní cestou
McLaren musí prišiel z minuloročnym autom,aby opäť prvý odkipiroval Red Bull.Zlepsenie Mclarenu bude opäť až ,keď odkipiruje aktuálny Red Bull.Tato úbohá stratégia u takéhoto top tímu je až smiešna…
Zase zjistili, že jsou úplně mimo, tak panikaří a Alonso už provádí řiťolezectví všude, kde se dá.
Myslíš že to bude něco s tím skrytým nosem jak jsem včera postoval?
Je tam upravená konstrukce, je vidět z boku. Mimochodem Ferrari privezlo nejméně novinek oproti testům, potom Mercedes s McL a RB. Williams přivezl 11 věci
Uz sa verejne ponukal Mercedesu.
McLaren musí prišiel z minuloročnym autom,aby opäť prvý odkipiroval Red Bull.Zlepsenie Mclarenu bude opäť až ,keď odkipiruje aktuálny Red Bull.Tato úbohá stratégia u takéhoto top tímu je až smiešna…!"
Človeče! Čítaš niekedy po sebe? Absolvent pomocnej školy?
Myslím, že Alonso skončí s autem, které vyvíjel on v každém závodě na horším místě, než s autem od Vettela.
To bude zase pěna u úst místních zaslepenců.
Dneska ten kabaret pláče a obviňování začíná.
Az zajtra, dnes to skryju za to, ze su to len treningy.
Nepochybuji, že se nabízí i zadarmo, tak jako to dělal s Kimoa.
Kterou potom museli ostatní zachraňovat zadluženou před věřiteli .
Vždycky mě pobaví pomyšlení na to, jak ti tři fanatici mezi sebou komunikují pomocí SZ o tom co píšeme, přesto, že nás mají zablokované .
Tak Honzovi s kratkymi nohami nepomoze ani ten ignore. Ten je tak zavisly, ze napriek ignoru tu rozklikava vsetky nase komentare.
Ty krátké nohy mě zajímají, jak jsi to zjistil?
Doteď jsem myslel, že má jenom krátký rozum, ale?
Článek o Norrisovi a McL, a dva jantaři tu žasnou nad Alonsem, čím to je, že ho všude tahají?
Nevím co vidíš, já nic takového