Norris žiada o trpezlivosť: Nesúďte nás podľa výsledkov z Bahrajnu | Magazín F1 - F1online.sk

Může někdy McLaren začít sezonu dobře? :grin:

Přišel Fallows z RB, Aston se zlepšil.
Přišel Marshall z RB, McLaren se zlepšil.

Letos přijde reality check.

Všichni v hajzlu, opisovat se nevyplácí.

To by mě vlastně ani nepřekvapilo. McLarenu pořád věřím méně než trojlístku “skutečných” top týmů.

Nicméně za posledních x let je tu znát jasný pattern, kdy McLaren začíná sezonu v o dost slabším tempu a výkonnosti, než pak ve zbytku sezony :slightly_smiling_face:

McL taky narazil na problém s kopirovanim, musel jit vlastní cestou

McLaren musí prišiel z minuloročnym autom,aby opäť prvý odkipiroval Red Bull.Zlepsenie Mclarenu bude opäť až ,keď odkipiruje aktuálny Red Bull.Tato úbohá stratégia u takéhoto top tímu je až smiešna…

AM přivezl 9 novinek oproti testům

2 Likes

Zase zjistili, že jsou úplně mimo, tak panikaří a Alonso už provádí řiťolezectví všude, kde se dá.

Myslíš že to bude něco s tím skrytým nosem jak jsem včera postoval? :thinking:

Je tam upravená konstrukce, je vidět z boku. Mimochodem Ferrari privezlo nejméně novinek oproti testům, potom Mercedes s McL a RB. Williams přivezl 11 věci

Uz sa verejne ponukal Mercedesu. :smiley:

1 Like

"zorko

11h

McLaren musí prišiel z minuloročnym autom,aby opäť prvý odkipiroval Red Bull.Zlepsenie Mclarenu bude opäť až ,keď odkipiruje aktuálny Red Bull.Tato úbohá stratégia u takéhoto top tímu je až smiešna…!"

Človeče! Čítaš niekedy po sebe? Absolvent pomocnej školy? :slight_smile:

Myslím, že Alonso skončí s autem, které vyvíjel on v každém závodě na horším místě, než s autem od Vettela.
To bude zase pěna u úst místních zaslepenců.
Dneska ten kabaret pláče a obviňování začíná.

Az zajtra, dnes to skryju za to, ze su to len treningy.

Nepochybuji, že se nabízí i zadarmo, tak jako to dělal s Kimoa.
Kterou potom museli ostatní zachraňovat zadluženou před věřiteli :grinning:.

Vždycky mě pobaví pomyšlení na to, jak ti tři fanatici mezi sebou komunikují pomocí SZ o tom co píšeme, přesto, že nás mají zablokované :grinning:.

Tak Honzovi s kratkymi nohami nepomoze ani ten ignore. Ten je tak zavisly, ze napriek ignoru tu rozklikava vsetky nase komentare. :joy:

Ty krátké nohy mě zajímají, jak jsi to zjistil?
Doteď jsem myslel, že má jenom krátký rozum, ale?

Článek o Norrisovi a McL, a dva jantaři tu žasnou nad Alonsem, čím to je, že ho všude tahají? :slightly_smiling_face:

Nevím co vidíš, já nic takového :smiley: