Norris žiada o trpezlivosť: Nesúďte nás podľa výsledkov z Bahrajnu | Magazín F1 - F1online.sk

Nepochybuji, že se nabízí i zadarmo, tak jako to dělal s Kimoa.
Kterou potom museli ostatní zachraňovat zadluženou před věřiteli :grinning:.

Vždycky mě pobaví pomyšlení na to, jak ti tři fanatici mezi sebou komunikují pomocí SZ o tom co píšeme, přesto, že nás mají zablokované :grinning:.

Tak Honzovi s kratkymi nohami nepomoze ani ten ignore. Ten je tak zavisly, ze napriek ignoru tu rozklikava vsetky nase komentare. :joy:

Ty krátké nohy mě zajímají, jak jsi to zjistil?
Doteď jsem myslel, že má jenom krátký rozum, ale?

Článek o Norrisovi a McL, a dva jantaři tu žasnou nad Alonsem, čím to je, že ho všude tahají? :slightly_smiling_face:

Nevím co vidíš, já nic takového :smiley:

To vidíš podle těch skrytých zpráv, kolik jich tu na-s-r-a-l-i a oni žijou jen Alonsem :grinning:

Lož má krátke nohy. :slight_smile:

To pak vysvětluje tvých 150cm :grinning:

Alespoň lhát by jsi se už mohl naučit, jinak se ani v té tvé komunitě odpadlíků neprosadíš :sweat_smile:.

Na zavolanie si naplnil komentar vyssie. Zas klamstvo. Ja mam 190cm presne. :smiley:

1 Like

Skvělé, jak je dokážeme na pokyn aktivovat.
Jsou vážně parádně vycvičení. Popřemýšlím nad nějakými odměnami, které bychom jim dávali za ty kabaretní kousky🤔.

Jsem rád že je mi to skryto, jsou nešťastný a já jsem velmi citlivý :smiley:

Tak co by si chtěl od člověka, kterej je tak zavislej na online foru, že si musím založit x profilů po každým banu a to ve stejný den i hodinu :grinning: ten chudák nemá nic jiného v životě :slightly_smiling_face:

Evidentne aj Shitner to tu sleduje. :joy:

@airobot pozri na kratke nohy ako sa utesuju. :joy:

Jeden pise 50% obsahu (sra.ciek) celeho fora a obaja dokopy uz su na tretom alebo stvrtom f1 cz/sk fore, lebo odvsadial ich vypraskali ako psov. :joy:

Zkouší to novými nicky, no pár kliků a další jeho nick je v ignoru. Propálí se vždy velmi brzy, tam ta žluč u nich se nikdy nedá skrýt dlouho :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Ne teď vážně, to musí být hrozný život být závislý na online foru, aby si léčili svoje mental issues, který si neumí řešit v životě :woozy_face:

1 Like

Tady už musí být splachovací, protože přesto, že jsou tu k smíchu, tak už nemají kam jinam jít.
Je skvělé, že známe podrobně jejich historii na jiných fórech a víme, že tady zůstanou navěky, protože by se jim zbortil život.

Nemaju kam inam ist, ked vsetky CZ fora ich poznaju a su tam na hanbu a v SK je toto jedine forum. Uz aj Puff, spineless a zvysok od nich dava ruky prec. Hlavne od Honzika. Shitner aspon vie povacsine ignore list. Honzik je ale zavisly, a tak klika na kazdy skryty komentar ako besny. :smiley: