Nepochybuji, že se nabízí i zadarmo, tak jako to dělal s Kimoa.
Kterou potom museli ostatní zachraňovat zadluženou před věřiteli .
Vždycky mě pobaví pomyšlení na to, jak ti tři fanatici mezi sebou komunikují pomocí SZ o tom co píšeme, přesto, že nás mají zablokované .
Tak Honzovi s kratkymi nohami nepomoze ani ten ignore. Ten je tak zavisly, ze napriek ignoru tu rozklikava vsetky nase komentare.
Ty krátké nohy mě zajímají, jak jsi to zjistil?
Doteď jsem myslel, že má jenom krátký rozum, ale?
Článek o Norrisovi a McL, a dva jantaři tu žasnou nad Alonsem, čím to je, že ho všude tahají?
Nevím co vidíš, já nic takového
To vidíš podle těch skrytých zpráv, kolik jich tu na-s-r-a-l-i a oni žijou jen Alonsem
Lož má krátke nohy.
To pak vysvětluje tvých 150cm
Alespoň lhát by jsi se už mohl naučit, jinak se ani v té tvé komunitě odpadlíků neprosadíš .
Na zavolanie si naplnil komentar vyssie. Zas klamstvo. Ja mam 190cm presne.
Skvělé, jak je dokážeme na pokyn aktivovat.
Jsou vážně parádně vycvičení. Popřemýšlím nad nějakými odměnami, které bychom jim dávali za ty kabaretní kousky🤔.
Jsem rád že je mi to skryto, jsou nešťastný a já jsem velmi citlivý
Tak co by si chtěl od člověka, kterej je tak zavislej na online foru, že si musím založit x profilů po každým banu a to ve stejný den i hodinu ten chudák nemá nic jiného v životě
Evidentne aj Shitner to tu sleduje.
@airobot pozri na kratke nohy ako sa utesuju.
Jeden pise 50% obsahu (sra.ciek) celeho fora a obaja dokopy uz su na tretom alebo stvrtom f1 cz/sk fore, lebo odvsadial ich vypraskali ako psov.
Zkouší to novými nicky, no pár kliků a další jeho nick je v ignoru. Propálí se vždy velmi brzy, tam ta žluč u nich se nikdy nedá skrýt dlouho
Ne teď vážně, to musí být hrozný život být závislý na online foru, aby si léčili svoje mental issues, který si neumí řešit v životě
Tady už musí být splachovací, protože přesto, že jsou tu k smíchu, tak už nemají kam jinam jít.
Je skvělé, že známe podrobně jejich historii na jiných fórech a víme, že tady zůstanou navěky, protože by se jim zbortil život.
Nemaju kam inam ist, ked vsetky CZ fora ich poznaju a su tam na hanbu a v SK je toto jedine forum. Uz aj Puff, spineless a zvysok od nich dava ruky prec. Hlavne od Honzika. Shitner aspon vie povacsine ignore list. Honzik je ale zavisly, a tak klika na kazdy skryty komentar ako besny.