Norris žiada o trpezlivosť: Nesúďte nás podľa výsledkov z Bahrajnu | Magazín F1 - F1online.sk

Nechci do toho nijak zasahovat ale ty o někom říkáš Honzo, že je závislí na foru, přitom ty sám sebe nazýváš kingem fora a máš tady nejvíc příspěvků ze všech, tak je pak divné o někom říkat, že je závislý na online foru, můj pohled teda

1 Like

Jejich boj. Raději dám bezdomovci párek v rohlíku než ztrácel čas s těmahle internetovýma troskama :wink: Už teď jsem k nim věnoval asi o 3 komenty více než jsem chtěl :grin:

1 Like

V pohodě, to označení je čistě sarkasticke vzhledem k tomu, co tu někteří o mě píšou. K tomu rovnou připojím, že většina mých příspěvků je k F1, ne k tomu kdo co napsal atd. :slightly_smiling_face: a jo měl jsem tu asi měsíční ban, u toho jsem neměl potřebu si za jednu hodinu vytvořit další dva účty, abych tu blil žluč, tomu říkám závislost :wink:

Hoger podle mě musí mít problém i si spočítat jestli má dost peněz na svačinu, když mě obviňuje že jsem na fóru pořád. Přitom jeho aktivita na fóru je přibližně 300x větší než moje, podle statistik. Směšný to fanatik.
Otázka zní proč Alonso přitahuje tak vysoké procento takových trosek.

nutno podotknout, že asi zasloužené, skrz vedení v počtu příspěvků :smiley: ale chápu jak si to myslel

2 Likes

Mít dva metry dvacet s křivicí, taky neude žádná slast.

Hogr a jeho zelený kumpán teď nebudou nějakou dobu při smyslech :smiley:.

Loňský rok si užili. Do změny koncepce vozů už kopírovat nestihnou. Vlastně kopírování by se vymstilo ztrátou vývoje vozů s příštími pravidly.