@raptor22 ani nevies ako presne si to vystihol.
Myslel jsem si to.
Takze nemas kur-evsky gayovitou image?
Jo ty jsi pomalejší. Ty neustále píšeš “homo” komentáře, takže to zrcadlení děláš celou dobu ty, nicméně to jsem psal už dávno v diskuzi
No nic Josi, to bude dobrý, stačí začít chodit na terapie skrz ty issues s rodičema a oni ti nakonec odpustí, že jsi primitivní agresor
Nie, tu ma tvoj kamarat Honzi Groh.
Jos a kde som písal že trest nemal byť? len mi prišiel dosť prísny… to je celé… a písal som okolo veci, ktoré to mohli sposobit… tak ti poviem že ja som len rád… kedže ferrari stiahlo naskok na mcl
Ja nehovorim, ze si to pisal. Len som ti chcel vysvetlit, ze vobec neslo o tu digitalnu tabulu (kedze si pisal, ze bol stotinky od “vlajky”, ked ukazalo zltu), ale o marsala s vlajkami, ktoreho videl aj Verstappen, takze Norris mal v pohode cas zareagovat.
A trest je presne podla pravidiel ako uz bolo popisane podla prikladov v minulosti.
Ked sa chceme bavit o prisnom treste, tak sa mozme bavit o treste +1 pozicia pre Maxa, ktoru mu vyplakal George. Rozobrali to hadam vsetky media, v prenose to nebolo ukazane cele, ako to George spravil teatralne a ze isiel za Maxom dlho pomaly a zrazu zrychlil a tocil volantom ako besny.
Ale uz je to jedno, Russellovi sa to aj tak vratilo hned na starte.
Dufam, ze v Abu Dhabi McLaren/Norris opat predvedu nejaku svoju tohtosezonnu klasiku v podobe stupidnej chyby, ktora ich nakoniec bude ten titul stat. Auto maju sice najlepsie z pohladu celej sezony, ale jedna vec su ich vykony (ci uz pilotov alebo timu (mechanici, strategovia)) a druha vec je ich nelegalne zadne kridlo (ostatne temy su sede zony, ale toto je jednoznacny podvod aj podla Ferrari s Red Bullom, expertov, atd.)
Klasika u tebe
Niekto sa pozrel do zrkadla a napisal?
Dneska sa hras na spamera?
Preco to stale kopíruje? Ved my vieme