Norris Verstappenovi nič nevyčíta: Spravil by som to isté | Magazín F1 - F1online.sk

@raptor22 ani nevies ako presne si to vystihol. :+1:

:dart:

2 Likes

Myslel jsem si to.

Takze nemas kur-evsky gayovitou image?

Jo ty jsi pomalejší. Ty neustále píšeš “homo” komentáře, takže to zrcadlení děláš celou dobu ty, nicméně to jsem psal už dávno v diskuzi

No nic Josi, to bude dobrý, stačí začít chodit na terapie skrz ty issues s rodičema a oni ti nakonec odpustí, že jsi primitivní agresor :slightly_smiling_face:

Nie, tu ma tvoj kamarat Honzi Groh.

Jos a kde som písal že trest nemal byť? len mi prišiel dosť prísny… to je celé… a písal som okolo veci, ktoré to mohli sposobit… tak ti poviem že ja som len rád… kedže ferrari stiahlo naskok na mcl :smiley:

2 Likes

Ja nehovorim, ze si to pisal. Len som ti chcel vysvetlit, ze vobec neslo o tu digitalnu tabulu (kedze si pisal, ze bol stotinky od “vlajky”, ked ukazalo zltu), ale o marsala s vlajkami, ktoreho videl aj Verstappen, takze Norris mal v pohode cas zareagovat.

A trest je presne podla pravidiel ako uz bolo popisane podla prikladov v minulosti.

Ked sa chceme bavit o prisnom treste, tak sa mozme bavit o treste +1 pozicia pre Maxa, ktoru mu vyplakal George. Rozobrali to hadam vsetky media, v prenose to nebolo ukazane cele, ako to George spravil teatralne a ze isiel za Maxom dlho pomaly a zrazu zrychlil a tocil volantom ako besny. :smiley:

Ale uz je to jedno, Russellovi sa to aj tak vratilo hned na starte.

Dufam, ze v Abu Dhabi McLaren/Norris opat predvedu nejaku svoju tohtosezonnu klasiku v podobe stupidnej chyby, ktora ich nakoniec bude ten titul stat. Auto maju sice najlepsie z pohladu celej sezony, ale jedna vec su ich vykony (ci uz pilotov alebo timu (mechanici, strategovia)) a druha vec je ich nelegalne zadne kridlo (ostatne temy su sede zony, ale toto je jednoznacny podvod aj podla Ferrari s Red Bullom, expertov, atd.) :slight_smile:

Klasika u tebe :roll_eyes:

1 Like

Niekto sa pozrel do zrkadla a napisal? :man_shrugging::joy:

1 Like

.

1 Like

Dneska sa hras na spamera? :smile:

1 Like

Preco to stale kopíruje? Ved my vieme :man_shrugging::joy:

2 Likes