Já? Však vy si tu ho-ní-te do kříže, jací jste borci pod anonymitou, kde reflektujete svoje sexuální frustrace a issues s rodičema, ne já
Zas h0nenie a homos3xualne praktiky? Už minule som ti vravel, že keď to praktizujete vy s Michalom, tak to ste neznamená, že to robia aj ostatní. My sa ani nepoznáme navzájom.
Dovolim si zacitovat:
"Projekcia je v psychológii obranný mechanizmus, pri ktorom človek pripisuje svoje vlastné negatívne vlastnosti, emócie alebo správanie iným, aby sa vyhol ich prijatiu alebo konfrontácii s nimi.
V prípade narcistickej poruchy osobnosti je projekcia veľmi bežná. Narcista môže napríklad obviniť vás z toho, čo robí sám, alebo vás označiť za manipulatívneho, egoistického či necitlivého, aby odviedol pozornosť od takéhoto svojho vlastného správania. Tento spôsob komunikácie slúži na obranu ich krehkého ega a na udržanie ilúzie, že oni sú “bezchybní”.
Projekcia je často sprevádzaná ďalšími technikami ako gaslighting či presúvanie viny, čo komplikuje snahu vyznať sa v situácii."
Co povies? Za mna to dokonale vystihuje Honzika. Plus este ako casto sa op1ci a pise nam naspat veci, co piseme my jemu (osr4ta sachovnica a podobne), tiez len dalsi obranny mechanizmus, ked je zahnany do kuta. Tato definicia moze pokojne sluzit ako pribalovy letak k tomu hnupovi. On je len nevydareny a r3tardovany narcis (king fora, mysli si o sebe aky je dolezity)…
Chtěl bys spát 100x s jedním mužem nebo jednou se 100?
Zase Southpark. Počuj to je detinský animák. Medzi dospelákmi takéto trapošenie nefunguje.
Povím to, ze tohle jsem ti napsal já na to tvoje
Takže je hezky, že si cituješ to, co jsem psal já o vás. Říkám, chudák tvoje dítě, mít za otce takového omeznce agresivního a primitivního
To si nemyslím, stačí kolik z vás mě tu řeší místo F1, holt jsem vaše priorit vy chudáci
Takže si ho-ní-te nad chatem co máte, jak si mi psal v DM? To už je jinej level dna
Ale funguje, jsou tam odpovedi na vsechno co tady predvadite
No čo. Sú aj takí, ktorí hovoria že plochá zem funguje. Ale veď aj pre takých slnko svieti.
Mel si chodit do skoly a ne se flakat, zeme je Hranata.
Keď sa o takéto múdrosti podelíš aj so svojim doktorom, bude rád. A hneď ti aj predpíše silnejšie lieky. Že Southpark funguje…
Bez otravovat nekoho jineho magore.
Bobiku máš veľmi zlý prehľad. Homosexuálne praktiky, milión pohlaví a vnucovanie chorej lgbtqi+ agendy deťom uznáva tvoj kamarát @HellHogr a nie ja. Ja som proti tomu (iba ten neškodný základ (teda LGB) som ochotný tolerovať).
Dokonalo to na neho sedí.
Homonarcista.
Omlouvam se, myslel jsem ze jses jahudecka
Jos chodí v latexu do modré ústřice, takže bys asi byl zděšenej, jak se nechává mlátit od borců přes zadnici a strká si roubík u toho do úst
Kludne zo mna rob sikanatora, ale homosexuala nie, to si vyprosim.