Norris Verstappenovi nič nevyčíta: Spravil by som to isté | Magazín F1 - F1online.sk

Já? Však vy si tu ho-ní-te do kříže, jací jste borci pod anonymitou, kde reflektujete svoje sexuální frustrace a issues s rodičema, ne já :grinning:

1 Like

Zas h0nenie a homos3xualne praktiky? Už minule som ti vravel, že keď to praktizujete vy s Michalom, tak to ste neznamená, že to robia aj ostatní. My sa ani nepoznáme navzájom. :slight_smile:

1 Like

Dovolim si zacitovat:

"Projekcia je v psychológii obranný mechanizmus, pri ktorom človek pripisuje svoje vlastné negatívne vlastnosti, emócie alebo správanie iným, aby sa vyhol ich prijatiu alebo konfrontácii s nimi.

V prípade narcistickej poruchy osobnosti je projekcia veľmi bežná. Narcista môže napríklad obviniť vás z toho, čo robí sám, alebo vás označiť za manipulatívneho, egoistického či necitlivého, aby odviedol pozornosť od takéhoto svojho vlastného správania. Tento spôsob komunikácie slúži na obranu ich krehkého ega a na udržanie ilúzie, že oni sú “bezchybní”.

Projekcia je často sprevádzaná ďalšími technikami ako gaslighting či presúvanie viny, čo komplikuje snahu vyznať sa v situácii."

Co povies? Za mna to dokonale vystihuje Honzika. Plus este ako casto sa op1ci a pise nam naspat veci, co piseme my jemu (osr4ta sachovnica a podobne), tiez len dalsi obranny mechanizmus, ked je zahnany do kuta. Tato definicia moze pokojne sluzit ako pribalovy letak k tomu hnupovi. On je len nevydareny a r3tardovany narcis (king fora, mysli si o sebe aky je dolezity)…

7 Likes

Panskou homosexualitu tady zanasite a prosazujete vy, proc to delate :sneezing_face:

Chtěl bys spát 100x s jedním mužem nebo jednou se 100?

Zase Southpark. Počuj to je detinský animák. Medzi dospelákmi takéto trapošenie nefunguje.

1 Like

Povím to, ze tohle jsem ti napsal já na to tvoje

Takže je hezky, že si cituješ to, co jsem psal já o vás. Říkám, chudák tvoje dítě, mít za otce takového omeznce agresivního a primitivního

To si nemyslím, stačí kolik z vás mě tu řeší místo F1, holt jsem vaše priorit vy chudáci :grinning:

Takže si ho-ní-te nad chatem co máte, jak si mi psal v DM? To už je jinej level dna :grinning:

Ale funguje, jsou tam odpovedi na vsechno co tady predvadite :rofl:

To neni otazka pro me, zkus @Jos_The_Boss atd. proste tam tu druhou modrou skupinu u uuu… :people_hugging:

No čo. Sú aj takí, ktorí hovoria že plochá zem funguje. Ale veď aj pre takých slnko svieti.

Mel si chodit do skoly a ne se flakat, zeme je Hranata.

Keď sa o takéto múdrosti podelíš aj so svojim doktorom, bude rád. A hneď ti aj predpíše silnejšie lieky. Že Southpark funguje…

1 Like

Bez otravovat nekoho jineho magore.

Bobiku máš veľmi zlý prehľad. Homosexuálne praktiky, milión pohlaví a vnucovanie chorej lgbtqi+ agendy deťom uznáva tvoj kamarát @HellHogr a nie ja. Ja som proti tomu (iba ten neškodný základ (teda LGB) som ochotný tolerovať).

Dokonalo to na neho sedí. :joy:

Homonarcista.

Omlouvam se, myslel jsem ze jses jahudecka :heart:

Jos chodí v latexu do modré ústřice, takže bys asi byl zděšenej, jak se nechává mlátit od borců přes zadnici a strká si roubík u toho do úst

2 Likes

Kludne zo mna rob sikanatora, ale homosexuala nie, to si vyprosim. :smiley: