Norris: Už teraz mám hlad po ďalších víťazstvách | Magazín F1 - F1online.sk

bol by si castovany za vyznavaca modrej nudy :smiley:

:smiley: Je mi jasne, ze vecna debata by to nebola a teda len strata casu…
Celkovo je skoda a smutne, ako mnohi nevedia ci nechcu o comkolvek (plati to nie len na F1) diskutovat slusne, vecne a s respektom, bez zbytocnych urazok a skatulkovani…

hele, narovinu - bob je miestny troll, ale mame ho tu radi, je to taky folklor uz :smiley: taky inventar

Dobre vediet :smiley:
Ale aj ini, idu proti sebe automaticky uz z presvedcenia ako su zaskatulkovani…
To plati viacmenej na vacsinu spolocnosti, take ciernobiele videnie sveta, ale to uz je ina tema, hehe

1 Like

Che che che :drooling_face:, tak mu pomoz, klidne vsichni mi tu hodte neco co prokaze kvality toho vaseho zazraku, nemate nic.

minule som ti tu dal nikdy nekonciaci gif ako tvojho oblubeneho pilota Verstappen sekol v AD21, a dokolecka si vypisoval jak to nikto uz nema gule pozerat :smiley:

Verstappen Overtaking Hamilton Last Lap Abu Dhabi GP 2021

make sports GIFs like this at MakeaGif

4 Likes

3x wdc… A kopec rekordov… Dovi… Ty nam hod opak :joy:

Prej radeji nic nebudeme psat :rofl:

Nove dno doslo?

zasa kradnes vtipy
image

Koukám, že už ty svoje emoce zase nezvládáš. Aby ti zase neruplo.

2 Likes

Musi to byt pre neho strasne ťažké ked to zase uvidel… :weary:

1 Like

Hm, to si odkrouzil v kocaru, chces to poprit?

Myslel jsem neco, nejake wow, neco co mi rekne ze je extra pilot, nic, nula bodu, jen jako nastroj na hate Hamiltona ho mate.

uz ho nekrmim, to je zbytocne :smiley:

k comu take kktiny pises?

2 Likes

Podla coho sudis ze nieco nezvladam? Ty ma vidis alebo co? :joy: online terapist? :flushed: wow

Tak si přečti co píše. Však se tu jen porovnávalo tempo Norrise a Verstappena.

2 Likes

Porovnavalo sa tempo? :joy::joy:

Jou jou. Treba ti ist na očné moj. Alebo sa dostat psychicky z toho fiaska co predviedol alonso cez vikend? Neviem no :wink:

1 Like

To sis me s nekym spletl, nic si mi neposilal :eyes:

Alonso v závodě za mě v pohodě, já ti jen dobře radím aby ti zase neruplo, multinicku.

2 Likes

nezlepsil si to.

3 Likes