Norris: Už teraz mám hlad po ďalších víťazstvách | Magazín F1 - F1online.sk

Viac takychto Ferdov na fore. :+1:

3 Likes

Kazdy si myslel, ze pod odchode SC ho Ver polahky na rovinke predbehne a nestalo sa. Lando naskok navysoval, co proti dominantnemu RB neni jednoduche… Teda proti najlepsiemu jazdcovi sveta maxovi, ako to tu viaceri pisu.
Potom mi nejde do hlavy kam sa vytratila ta jeho rychlost, ked mu lando kolo co kolo nakladal. Jaj, mal poskodeny monopost… zabudol som :smiley:
Asi nebude tak hviezdny, bez toho monopostu.

dobry pokus o trolling

1 Like

Tvoj koment mi dal vela… drz sa toho

dobry pokus o trolling​

1 Like

Händehoch, situs a ferda… traja musketieri co tu oxiduju v kazdej newske 100prispevkami denne…
prave mi doslo preco… radi sa miesae do vsetkeho, len aby bol koment… nekonecne bezduche spamovanie… vies aky tvar a farbu ma slnko ?

dobre shredder, je vidno, ze preteky nesledujes, a chodis si sem len kopat do RBR, maxa, a vlastne vsetkych, co nefandia tvojej modle - 44 :+1:

nejdem ta tu zosmiesnovat, je mi ta uprimne aj luto …

2 Likes

No kdyz uz nic tak aspon odpadne cist nesmysly o tom jak je VER super rychly, podle nich by vyhral i ve Williamsu, od Miami si budou vsichni pamatovat ze neni super rychly a s normalnim autem zapadne. Pochybuji ze zacne zase do vsech crashovat a blokovat je, i kdyz loni u Leclerca jsme to zase videli.

to je jeho zivotne kredo… ak si pomalsi, vytlacit, alebo vytorpedovat…
dufam, ze sa dozijeme rocniku, ked bude jazdit za 3-4 tim niekde okolo-za 10kou… potom sa vrati stary dobry Max, co mal same kolizie… a ten vyrovnany a vyspely Max sa zase vytrati…
Je to F1 klasika, ak mas rychly monopost nemusis riskovat… predbehnes ho na rovinke…

1 Like

On je vyspely krouzici v kocaru pul minuty pred ostatnima, nikdy nic neukazal, nulovy jezdecky projev.

To akoze Max? :smiley:

2 Likes

Skonci hned po tom co dostane bezne auto.

Prepac, ale napisat na Maxa, ze nulovy jazdecky prejav co nikdy nic neukazal, to je tak zjavna hlupost, ze moc viac uz pisat netreba…

Jedna vec su tvrdenia/hadky kto je najlepsi, sympatie atd., tam sa to vzdy bude roznit, ale taketo tvrdenia na Maxa, to nema nic s realitou a snahou byt objektivny…

Tak dej neco z jeho portfolia, pripomen nam jeho kvality.

Tych prikladov a uspechov je tak vela, ze ten kto ziadne nevidi, ich nechce vidiet a teda marna snaha kohokolvek, kto chce taketo zaslepene videnie zmenit…

A tym nechcem Maxa glorifikovat, ci oznacovat za GOAT a pod., len som reagoval (neveriacky ze naozaj myslis Maxa) na tvoj koment :slight_smile:

2 Likes

Tech prikladu je tolik, ze sis nevzpomel ani na jeden :man_shrugging:t2:, sam sis odpovedel.

Tak, myslím, že ztráta rychlosti Maxe má nějaký důvod. Může to být následek nárazu do kuželu, nebo co to bylo, případně milion jiných “maličkostí” Dnešné vozy F1 jsou velice citlivé a stačí maličkost, aby se podstatně zhoršily jízd. vlastnosti vozu a pak s tím neudělá nic ani superman. Další závody a případné upgrady ukáží jaké je rozložení sil, ale ty spekulace jsou samozřejmě zajímavě. Nepochybuji, že tento rok Max titul obhájí i když možná ne s takovou převahou, jak vloni. Alespoň to bude zajímavější. :slightly_smiling_face:

tam hocico napises, tak nevyhras :smiley:

2 Likes

Sa tu zisli zase dvaja komplexovani z verstappena… Ze vas neroztrhne sa divim :joy::joy::joy:

jeden tu je furt a druhy sa sem chodi len vys.at kazdy parny týždeň :joy:

4 Likes

Preto som priklady nepisal, aj tak by boli automaticky negovane ci ignorovane, ale aj tak zle… :smiley: