Norris: Už teraz mám hlad po ďalších víťazstvách | Magazín F1 - F1online.sk

Lando Norris má na konte prvé víťazstvo. Jeho fanúšikovia veria, že na druhý triumf nebude čakať ďalších 110 veľkých cien, ale že VC Miami bude predstavovať veľký zlom v jeho kariére. Aj britský jazdec avizuje, že už teraz poškuľuje po druhej víťaznej trofeji.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/153169/norris-uz-teraz-mam-hlad-po-dalsich-vitazstvach

Len tak dalej pinduLando :joy::+1::+1::+1: drzim palce

3 Likes

Vyhrát může kdokoliv, když se to sejde. Viz. Panis 1996 v Monaku.

1 Like

To je také víťazstvo, ako to Oconove v Maďarsku…
Ale tak snáď sa mu pošťastí s ďalším Safety carom…

Ale no tak, oba měli štěstí že se dostali do čela, ale jen Norris byl nejrychlejším na trati a nepotřeboval klikatou trať aby se v tom vedení udržel.

Pilotu s jednim vitezstvim je dost. Lando neni tak dravy jak Sainz, pripada mi ze dost ceka az vsechno do sebe zapadne, takovy relax pristup, snad prida dalsi do sbirky :metal:

Aj do Safety caru bol Norris najrýchlejší?

Jakmile mu uhnul Perez tak ano.

1 Like

Ja si to teda vôbec nemyslím…

Myslet nemyslet, tohle se dá přeci ověřit.

5 Likes

ani to nebolelo haha :smiley:

3 Likes

Bylo to snad poprvé v sezóně co byla trať tak rozpálená. Uvidíme na dalších závodech jestli to nemělo vliv.

Kdyby Emil nezakopl o patník, tak by Lando stále byl pouze v očekávání.
Štěstí ale přeje připraveným a Lando připravený byl, takže Vivat Lando. :+1:

Aby lando som seba neurobil klauna, mal by trpezlivo cakat co sa bude diat v najbližších 5 gp

Ja ako primarne fanúšik maxa si myslim ze by ho lando na 93% zdolal v miami. Nie len skrz obrubnik. Cely vikend to nebolo ono.

Každý ma svoj pohlad na dany zavod :ok_hand:

Inak od teba sa to číta divne, keďže emila moc nemusíš :joy:

Kazdy uspech se musi prozit a oslavit, Lando neni hlupak a urcite vi, ze win muze zopakovat, nebo taky bylo posledni, ale snad ne.

To že ho nemusím, neznamená, že nedokážu ocenit jeho kvality, nebo že nesmeknu klobouk, když odvede dobrou práci.

5 Likes

Jestli je to pouhá souhra náhod, anebo trend ukážou další GP. Je fakt, že ten kluk už výhru potřeboval jako sůl. Jen si představme, že by se to bylo povedlo Piastrimu-vždyď to by už chudáka Landa mohlo možná i trefit :grinning:

lando davnejsie vtipkoval, ze pokial Rosberg ukoncil karieru po jednom titule, tak on ukonci karieru po jednom vitazstve :grin:

1 Like

Kazdopadne bude muset Lando potvrdit a to je nekdy o dost tezsi.