3 najrýchlejšie… Ja som nic take netvrdil. Nieco v tom zmysle tvrdi Lando a evidentne aj MCL ze ich super nieje rb ale F…
Samozrejme ze s takymto autom ako ma 2/3 sezony redbull mozu v 25 na tituky zabudnúť nech Max jazdi akokoľvek
3 najrýchlejšie… Ja som nic take netvrdil. Nieco v tom zmysle tvrdi Lando a evidentne aj MCL ze ich super nieje rb ale F…
Samozrejme ze s takymto autom ako ma 2/3 sezony redbull mozu v 25 na tituky zabudnúť nech Max jazdi akokoľvek
Ja bych flintu do zita nehazel. Porad je to Max. .
Jasný, ten by vyhrál i v Sauberu.
Sauber by neodpovídal jeho stylu. Já bych tam nechal ten Haas, Honzo.
Vidis to, ja jim ve sve neskonale dobrote rozsirim obzory a trosku je vzdelam. No a oni si to stejne zapamatujou blbe.
Dejve, on ten nesmysl psal, když byl Haas nejpomalejší, doba se mění, ale ty jsi zůstal myšlením někde zaseknutej🙂
tiMure, ty tvoje myšlenkový pochody už hodně váznou, možná by bylo na čase přestat s návkovejma látkama
Ano a Ricci taky dostal vypráskáno od Kvyata, a navíc to byl Max ještě nevyzrálí a hodně závodů nedokončil kvůli chybám co tehdy dělal, nicméně nepochybuji že v dnešní době by Ricciho zajezdil do země, podle mě by si ani Lando v RB moc dobrý jméno neudělal což dle mě i sám ví a proto tam nechtěl.
Medián by na tu úvodní dominanci měl lépe zareagovat, ale koukám že ani medián to nepřeklopil na stranu McLarenu. Trochu mě to přiznám se překvapilo, ale data nelžou
Otazkou je, ktery monopost bude tedy ten nejrychlejsi? Protoze dle PR to je skoro kazdy😎.
A tvrdit, ze piloti nechteji seder v RBR mi prijde taky trosku prehnane tvrzeni. Sedet v RBR vedle Maxe …? Mozna. Ale ze by nebyl zajem o sedacku RBR kdyby tam Max nebyl? Tomu ja neverim…
Já myslím, že spíš Kvyat dostal vypráskáno od samotného RB.
To nikto. Neboj…
Napřed to byl fakt, pak nadsázka a po Brazilii je to zase fakt.
Tak v prvni rade se nesmi zapominat, ze tvrzeni o nelegalonosti v situaci, kdy proto nejsou zadne prokazane dukazy je jen obycejna pomluva… ale budiz. Nema cenu se k tomu vracet.
Co se, ale monopostu jako takoveho tyka, neni zvlastni jak kdyz Aston “ okopiroval” RB minulou sezonu byl temer druhy nejrychlejsi monopost a pote zacal propad az do situace kde jsou nyni? Mozna tam opravdu byla uz v samotnem konceptu nejaka “chyba” , na kterou se nepodarilo zareagovat spravnymi upgrady a proto Aston odpadl uz na konci minule sezony, ale RB se jeste drzel ( hlavne diky Maxovi) zacatkem teto , nez sel taky do kopru….
Proto si Aston koulil Newyho, bylo lepsi “opravit” to co zkopirovali nez vymyslet od zacatku cely koncept. A k tomu potrebovali Newyho. Moje teorie😎
Tak v roce 15 porazil Ricciho, nicméně v roce 16 byla vidět velká tlačenice Maxe do RB tak to odnesl chudák Kvyat, následně mu Max ukradl ještě ženu . Nicméně jak se ukázalo byl to od RB velmi dobrý tah, pochybuji že by Kvyat někdy dokázal vyhrát titul
A nedržel se spíš proto, že tam ještě měli Neweyho? I když popsat to, jako “držel se” na začátku sezony je docela vtipný.
Ten jejich propad nastal až po tom co oznámil odchod. Dávat do souvislosti AM a RB s vývojem a tím, jak šel kdo do kopru, nedává moc smysl - AM by Neweyho přínos měl teprve pocítit, kdežto RB ho mělo k dispozici ještě relativně nedávno a měli jeho dlouhodobé know-how, AM měl možná jednorázovou kopii kterou bez něj logicky nedokázali rozvíjet. Neweyho si ale předpokládám určitě pořídili spíš na rok 2026 a změnu pravidel, než na to aby jim opravoval koncept na 2025, to by bylo docela krátkozraký.
Souhlas… Na druhou stranu, tvrdit ,ze forma sla dolu odchodem Newey okamzite po jeho resignu me nesedi … New je vyvojar … tzn, ze jestli nekdo muze za propad RB tak je to prave NEw … at uz to bylo tim, ze jim radil spatne a nebo ho neposlouchali . .Tak ci onak, jejich letosni propad nemuzeme spojovat s datumem jeho odchodu … jak si psal… jeho odchod se naplno " pociti " az v 25 ci 26 … a to jak v RB tak v AM
EDIT: jen pridavam, ze ti ,kteri dnes vidi rude, pri RBR a ohani se terminy jako nelegalni , podvodnici atd … by meli sbystrit svoji pozornost na AM v pristich letech ( silene pro ALO fans) , protoze to byl prave New , ktery byl prave za dany monopost plne zodpovedny - tudiz o tom vedel, ne-li to sam designoval . . no nebude to sranda sledovat ?
Nemuzu si pomoci, ale tvrdit ze RB je fuj , ale Newey je buh … me prijde vice nez usmevna
I pro 2025 se vyplatí něco vymyslet. Nemyslím si, že by to auto mělo být nějak úplně mimo.
Bude to o nějakým detailu. Vem si, že McLaren začínal letošní sezónu s tím, že dostával 0,5s+ na kolo.
Ferrari po Monaku útočilo na oba tituly.
Mezi úspěchem a neúspěchem je nyní velmi tenká hranice. Nevykašlal bych se na to.
Navíc 2026 bude úplně jiný. Úplně jiná éra.
Tak v prvni rade se nesmi zapominat, ze tvrzeni o nelegalonosti v situaci, kdy proto nejsou zadne prokazane dukazy je jen obycejna pomluva… ale budiz. Nema cenu se k tomu vracet.
Myslet si nemusime nic, nebo taky muzeme, podle me neni mozne aby auto zpomalilo samo o sobe takovym skokem behem 14ti dnu, to je jako si myslet ze budeme mit behem peti let platy jak Nemci, chces se o tom bavit?
Jsem zvykly pouzivat rozum, na nektere veci nepotrebuji orazitkovany papir, neni mi deset let, uvahy a debaty o placatosti zemekoule me napriklad taky nebavi atd, jeste aby kosmonauti dokazovali kulatost Zeme,
Ale ano, neříkám, aby se na to 2025 vyflákli, z toho by zavládla v týmu frustrace a frustrace je nepřipustná. Musí to být takový veselý přechod na 2026.
Ale ve větši věci 2025 upřímně teď nevěřím.