A pro 2026 věříš ve větší věci?
Ono se hodně lidí/týmů tak nějak upíná k 2026, ale nevím na základě čeho.
Asi to je forma nějaké naděje…
26 věřím v lepší formu už jen tím, jak je Honda před všema s elektrickou části motoru
To nevím. Donedávna ještě nevěděli, jestli chtějí být vůbec v F1.
Rozumim a respektuji … ja proste to mam jinak…Nerad rikam verejne veci, ktere jsou pouze me dohady a poskozuji jmeno jineho cloveka ci firmy jen proto, ze si to myslim . Ale mame demokracii a kazdy mame pravo veci nazyvat tak jak chceme . Budiz .
A nahodou , nedavno jsem videl na Youtube "krasny " dokument na tema proc je zeme placata … vazne to nevymyslis
Jop. Moc dobře víš, že je to forma naděje a taky přece víš, že jsem se dal na modlení
Nebral bych F1 tak vazne, to ze tady hodim svoji myslenku Red Bull k zemi neposle neboj.
Bohuzel, nekteri si za to muzou sami, videl jsem Remka v diskuzi o placatosti zeme, proc takovi lidi do tech podcastu lezou je zahada, jedine me napada ze trpi samotou.
No to je strasny kam to vlezl mezi sociopaty, proc.
Já se taky těším, ale ne z hlediska naděje. Tahle pravidla mě nebaví.
Z vývojového hlediska to je nuda.
Z vyvojoveho hlediska je to utrpení
Na tej Tvojej novej profilovej fotke si Ty alebo nejaký spevák?
To jsem já s náznakem deperzonizace, rozpadu osobnosti.
Nevím, jestli to můžu říct, ale spine se živí jako model, takže on.
Dúfam, že nie kvôli súčasnej forme Aston Martinu.
Neviem, či Ti mám veriť.
Už mě nebavilo schovávat se pod přilbou. 🫢
Toto Wolff prozradil, že mu volali Fernando Alonso, Carlos Sainz, aby jezdili za Mercedes.
„Věděl jsem, že se to [odchod Lewise do Ferrari] stane, už několik týdnů předtím, když mi zavolal Carlos Sainz a jeho otec. Ale ještě téhož dne odpoledne mi volali někteří další jezdci, kteří měli blízko k Charlesi Leclercovi. Také Fernando Alonso. Myslím, že to začalo tím, že Leclerc o tom věděl v zimě a pak se jeho nejbližší spojenci dozvěděli, že je volné místo. Řekl jsem Susie: „Děje se to, aniž bychom to oficiálně věděli."
Mohli jsme mít stejné triko.
Ale ty bys přece Fernanda nesnesl v Mercedesu ne? Nebo bratratví v triku by to přebilo? To je krásný
Kdyby se to stalo, tak bych asi přestal sledovat F1. A měl bych klid na duši.