Norris: Už dlho vieme, že naším súperom je Ferrari, nie Red Bull | Magazín F1 - F1online.sk

A pro 2026 věříš ve větší věci?
Ono se hodně lidí/týmů tak nějak upíná k 2026, ale nevím na základě čeho.
Asi to je forma nějaké naděje…

26 věřím v lepší formu už jen tím, jak je Honda před všema s elektrickou části motoru

To nevím. Donedávna ještě nevěděli, jestli chtějí být vůbec v F1.

Rozumim a respektuji … ja proste to mam jinak…Nerad rikam verejne veci, ktere jsou pouze me dohady a poskozuji jmeno jineho cloveka ci firmy jen proto, ze si to myslim . Ale mame demokracii a kazdy mame pravo veci nazyvat tak jak chceme . Budiz . :+1:

A nahodou , nedavno jsem videl na Youtube "krasny " dokument na tema proc je zeme placata … vazne :rofl: to nevymyslis

Jop. Moc dobře víš, že je to forma naděje a taky přece víš, že jsem se dal na modlení :pray: :grinning:

1 Like

Nebral bych F1 tak vazne, to ze tady hodim svoji myslenku Red Bull k zemi neposle neboj.

Bohuzel, nekteri si za to muzou sami, videl jsem Remka v diskuzi o placatosti zeme, proc takovi lidi do tech podcastu lezou je zahada, jedine me napada ze trpi samotou.

1 Like

zrovna na to jsem narazel :rofl:

No to je strasny kam to vlezl mezi sociopaty, proc.

1 Like

Já se taky těším, ale ne z hlediska naděje. Tahle pravidla mě nebaví.
Z vývojového hlediska to je nuda.

2 Likes

Z vyvojoveho hlediska je to utrpení :pensive:

2 Likes

Na tej Tvojej novej profilovej fotke si Ty alebo nejaký spevák?

To jsem já s náznakem deperzonizace, rozpadu osobnosti. :nerd_face:

Nevím, jestli to můžu říct, ale spine se živí jako model, takže on.

2 Likes

Dúfam, že nie kvôli súčasnej forme Aston Martinu. :slightly_smiling_face:

Neviem, či Ti mám veriť. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Už mě nebavilo schovávat se pod přilbou. 🫢

1 Like

Toto Wolff prozradil, že mu volali Fernando Alonso, Carlos Sainz, aby jezdili za Mercedes.

„Věděl jsem, že se to [odchod Lewise do Ferrari] stane, už několik týdnů předtím, když mi zavolal Carlos Sainz a jeho otec. Ale ještě téhož dne odpoledne mi volali někteří další jezdci, kteří měli blízko k Charlesi Leclercovi. Také Fernando Alonso. Myslím, že to začalo tím, že Leclerc o tom věděl v zimě a pak se jeho nejbližší spojenci dozvěděli, že je volné místo. Řekl jsem Susie: „Děje se to, aniž bychom to oficiálně věděli."

Mohli jsme mít stejné triko. :frowning:

2 Likes

Ale ty bys přece Fernanda nesnesl v Mercedesu ne? Nebo bratratví v triku by to přebilo? To je krásný
image

1 Like

Kdyby se to stalo, tak bych asi přestal sledovat F1. A měl bych klid na duši.