ok, z Dejva je oficiálně demagog
Proč se furt přehlíží to, že skrz vyřazení v Rakousku přišel Norris o 25b? to někomu přijde málo?
Myslím že MCL má najkomplexnejšie a najuniverzálnejšie auto, ktoré si vie dobre poradiť zo všetkými druhmi okruhov. Ale čistú rýchlosť najlepšiu určite nemá. Ale to je len môj čiste neodborný názor.
Když jseš teda v nějakém závodě rychlejší o sekundu, tak jako vyhraješ víc bodů, jo?
ne, když máš v závodě race pace 1s před konkurencí, tak je celkem logický, že budeš mít náskok na soupeře i na jiných typech tratí. Když budeš mít náskok 0,2s v racep pace v Monaku, tak to neznamená, že tohle budeš mít i v Monze. U 1s je vysoká pravděpodobnost, že náskok (byť třeba daleko nižší), budeš mít i na úplně opačném charaktetru tratě
To je hezký ale můj point by jinde. Protože rychlost RB procházela výraznou (až extrémní) změnou během sezony, může být průměr ovlivněný první částí sezony, která byla výarzně odlišná od zbytku sezony.
Rakousko bylo takový malý Jerez.
Jo, tak to tu někteří nechcou vytahovat, že po TD od FIA se RBR začal vykonnostně propada z náskoku 0,7s v race pace, na 0,2s ztárty na soupeře. To se nepovedlo ani AM. Divný co Dejve? kažodpádně tvůj point je ten, že chceš glorifikovat Maxe, jak je strašně dobrej, že doveze titul, když čtvrt sezony měl dominatní monopost a polovinu sezony měl nejrychlejší nebo na úrovni nejrychlejších, panečku, to je výkon, Ještě, že nemuseli povolat Masiho na AD
-
Propad RB nechám na vašem zhodnocení, vy víte všechno líp
-
Ad Max: Už zase začínáš?
Já jsem nezačal s tím, že je jedno v F1, jestli jsi rychlejší o 0,2s nebo o 1s
Ale kriteria musia byt splnene, aby si zlozil pomyslny kloboucek?
Ešte ze ty si patent na pravdu a objasnil si nam to dakujeme bobko
Amen Honzíku.
Tak nam to lando zhodnotil a nepriamo naznacil s cim v MCL pracuju a co robia, kedze vedia kto je ich protivnik a RB to teda nieje… Ale tu su teda ako david pise lepsi odborníci na všetko, nechajme si to teda vysvetliť
Není no, protože na pozici pilota č. 2 mají to nejlepší řešení, které šlo zvolit a bylo potřeba prodloužit kontrakt.
To je nam jasne ted. Nicmene nerikam, ze se nerozhodl dobre. Jen rikam, ze nabidku mel a my jsme mohli porovnavat. Ted bojuje o titul s Maxem, prave v tom RBR, ktere Lando odmitnul. Ma ted velmi pravdepodobne lepsi auto. Pokud ma byt schopen Maxe porazit ve stejnem aute, tim spise by to mel zvladnout v tom lepsim.
Ale finale se blizi a pristi sezona bude urcite fantasticka. Ferrari nastupuje, McLaren s nej autem bude pokracovat a pokud mas pravdu s tim “definitivnim vycerpanim RBR”, coz je vyraz na ktery bych byl opatrny, tak nic nestoji Mercedesu v ceste se take zapojit.
Mal by si sa dohodnut so svojimi jedny tvrdia ze na vine je ceko a druhy ze prepad ale nikoho nenapadlo ze sa superi vysvihli co tam mas dalej?
Ešte ze ty si patent na pravdu a objasnil si nam to dakujeme bobko
Jsem rad ze to rikas, pac jsem slysel ze bych tady mozna nemel vubec byt, to si neumim predstavit.
Obaja “slabší” z McLarenu a Ferrari majú o 100 bodov viac ako Sergio, jasné že mu RB starosti nerobí.
Vyšvihli, ale podle mě je dobré mít stále na paměti, jakým zpusobem první čtvrtinu RB dominoval, takovou dominanci podle mě McL opravdu neměl ani v těch jejich nejlepších závodech. Pereza absolutně už neberu, ten je podle mě zničenej. McL i Ferrari mají, imho, daleko vyrovnanější podmínky pro oba piloty a tím pádem taky ted soupeří celkově v PK. Já netvrdím, že Verstappen nejezdí skvěle, jezdí - RB mu sedí absolutně na míru, ale hodnotit celou sezonu v průměru jakože mají až 3 nejrychlejší auto je podle mě pitomost. Třeba Ferrari mi přijde, že má velké výkyvy na jednotlivých tratích a RB má v podobě jejich předchozí dominance stále dozvuky skvělého monopostu a ty rozdíly tak markantní nejsou. Stále mají silný monopost, ale s tím co se tam v poslední době odehrálo bude teda zajímavé, jestli to Max dokáže držet i v roce 2025, kde ten náskok z dominantního uvodu sezony už mít nebude.