Schreder co to trepes. Titul sa ziskava zbieranim bodov pocas celej sezony. Si neschopny pochopit, ze Max ho mohol ziskat uz davno nebyt smoly a likvidacnych zakrokov zo Silverstone a Madarska ?
RedBull nestihal Mercedesu, nie Max, si uplne mimo.
Vyhral rychlejsi je to presne opacne ako pises, najrychlejsie auto ma konstruktersky titul a najrychlejsi jazdec ma titul jazdecky.
Vsetkym fanuskom Mercedesu posielam tento odkaz : nemam respekt voci Wolfovi ani milimeter ani voci politicky spinavemu Merdecedesu. Hamilton si titul absolutne nezasluzil, lebo urobil pocas celej sezony podstatne viac chyb a kixov ako Max. To je cele. Zaver pretekov bola KARMA. A verim ze stastie sa od “najlepsieho” v historii uz zacalo definitivne odvracat.
Máš právo na svoj názor. Fanúšikom Mercedesu zostáva veriť, že sa Mercedes po tomto fiasku vráti silnejší s dvomi jazdcami schopnými bojovať o víťazstvá.
Max sa tými špinavosťami v posledných pár GP ukázal v pravom svetle. Veľa fanúšikom to snáď otvorilo oči.
Tam bolo tych vytlaceni trochu viac pozri si to este raz…
Moc to nezvladas, mal by si si cosi dat. Neboj, aj Wolff si urcite musel dat.
Pre mna nech roztrhaju aj noviny, mne je to jedno. Ja si myslim, ze buduci rok sa zapoja do boja aj ine teamy
Po takej veľkej zmene pravidiel to skôr bude dominancia jedného tímu. Tímy sa začnú k sebe výkonovo približovať väčšinou keď platia dlhšiu dobu rovnaké pravidlá.
dalsia hlupost, ktoru si vypustil ty odbornik, jasne, vies co urcite tam bude 4-5 timov bojovat
ozaj si taky naivny, ozaj?
pride tim, ktory to prevalcuje a ostatni budu len cumet a nejaku dobu potrva, kym sa priblizi viacero timov, Mercedes na vavrinoch urcite nespal a nic nepodcenili a nevzdali, RB vlozil vsetko do tejto sezony a v dalsej budu minimalne zo zaciatk ustracat, Ferrari je otazne, tam nikto nevie, ani oni sami, lebo sak taliani
RB by to určite urobil. Možno ak by Mercedes vedel, že Massi špeciálnymi podmienkami vydláždi Maxovi cestu k titulu, urobili by to tiež.
Co sa rozculujete nad “skandaloznostou” vcerajsieho zaveru ?
Kazdy jeden z Vas co tu tvrdi ze Lewis si zasluzi titul viac ako Max, na zaklade coho to tvrdi ?
Objektívne urobil viac chýb ako Max.
Akoze titul si zasluzi ten, kto urobil viac chýb ?
Ste uplne mimo.
Toľko chýb, koľko urobil Ham, urobil približne aj Max. Nie všetky skončili stratou bodov, no následky sa vraj do úvahy brať nemajú. A ak by sme mal brať do úvahy, kto z nich dvoch je väčší bezcharakterný ■■■■■■■, Max vyhráva na plnej čiare. Ešte aj s novými pneu tam kľučkoval ako blázon. Minulú GP a jeho pokusy o vyradenie Lewisa z pretekov, v Taliansku ho zostrelil, v Brazílii rovnako vyletel v zákrute a nebyť reakcie Ham, tak ho aj tam vyradí. Vo viacerých incidentoch kolízii zabránil Ham, len raz v GB nie. Nič iné nemáte.
Iste, ale vzhladom na ich uroven a profesionalitu by som nejake vyjadrenie cakal. Podla mna tam nejde o emocie ale asi maju nejake interne meetingy a riesia, co vlastne idu robit dalej, preto sa zatial asi nevyjadrili.
Iste, aj to bola cesta. Ale ako hovorim, potom by tu zasa plakal RB tabor, ze ich treba diskvalifikovat, presetrit ci s tym motorom ozaj nieco bolo, ze to je zasahovanie do vysledkov… Tu bolo jasne odkedy boli bodovo vyrovnani, ze ci vyhra ten alebo ten, bude okolo toho kontroverzia.
Hamiltonove chyby + Mercedesu :
Imola - náraz do bariéry (zachránila ho červená vlajka)
Baku - stlačil nesprávne tlačidlo a vyradil brzdy
Silverstone - náraz do Verstappena, 10 sekundový trest
Maďarsko - ako jediný štartoval z cieľovej rovinky, strategická chyba
Taliansko - nedal priestor Verstappenovi - príčina havárie
Rusko - 3 chyby v kvalifikácii, nezískal pole position
Turecko - odmietal príkaz teamu prísť si vymeniť pneu, menil ich neskoro, strategická chyba
Brazília - rozpor z pravidlami ohľadom zadneho kridla, diskvalifikácia
Jeddah - nepredbehnutie Maxa ked mu prepustal poziciu, vrazil do supera a potrestany bol super 
Abu Dhabi - ostal 40 kôl na jednej sade, strategická chyba.
Tak mi napis to iste na Maxa a skus ratat.
A ak chces vypisem ti kolko krat a ako FIA pomohla Lewisovi.
Boze, svedkovia Hamiltonovi, ste neskutocne zaslepení.
nemalo. Mohol pustit vsetkych o 30s skor. Podla mna uplne zbytocna diskuzia. Pravidla su v tomto nastavene vagne a v mnohom sa spolieha na dohody so stajnami ako napr tratove limity, alebo tu o tom, ze preteky treba koncit pod zelenymi vlajkami.
Ja dufam v to, ze RB a Mercedes museli este nieco zainvestovat do tejto sezony aby to dotiahli do vitazneho konca a to dalo sancu McLarenu a Ferrari trosku dotiahnut ten vyvoj a zmensit stratu na frontrunnerov.
Nemá zmysel ani reagovať. Medzi chyby Hamiltona dávaš zlú stratégiu. Zvyšok sú nezmysly. Zbytočné diskutovať.
Mohol, ale neurobil to. Potom zostávalo dojazdiť za SC, alebo to spustiť ako to je. Veď za Maxom mu nevadili jazdci o kolo späť. Len tí pred Maxom boli dôležitý…
Presne tak Tomas.
Na jasne a vecne argumenty uz nemate odpoved.
Ale tu ja od svedkov Hamiltonovych ani nepotrebujem, mam vo veci jasno 
Vsetko dobre prajem.
Aj tebe všetko dobré. Za strategické chyby Ham nemôže, ani za to keď ho Max zostrelil z pretekov a viac krát sa o to ešte pokúsil. Snáď na to raz prídeš.
Tomas vies co je podstatne ?
Ze sme mali zaujimavu a napinavu sezonu.
To je pre mna najdôlezitejsie.
Dufam ze buduci rok sa pridaju dalsie stajne a bude mastenica.
Skôr by som to stavil na dominanciu jedného tímu. Mercedes, alebo RB, tí majú s týmto typom prítlaku viac skúseností. Aj ja si prajem rovnako napínavú sezónu, ako bola táto.