Norris ukazuje prstom na seba: Akoby som v živote nejazdil v monoposte F1… | Magazín F1 - F1online.sk

Lando Norris sa v kvalifikácii rozsypal ako nádeje Zvolena na finále hokejovej extraligy. V monoposte, ktorý mal rýchlosť na to, aby jasne obsadil prvý rad, sa dokázal vyšplhať len na šieste miesto po ďalšom zbabranom pokuse. Keď ide do tuhého, Norrisovi sa podlamujú nohy. V sobotu si sypal popol na hlavu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/194952/norris-ukazuje-prstom-na-seba-akoby-som-v-zivote-nejazdil-v-monoposte-f1

Spomínal tu niekto karmu pri tých jeho veľkohubých vyjadreniach na RB?

Alebo si máme spomenúť na jeho výrok o tom, že Max mal iba šťastie?

Alebo že v Lewisovom dominantnom aute by vyhrával každý?

Treba uznat, ze najlepsi v sypani popola na hlavu su Norris a Leclerc. Teraz neviem, ktory z nich je v tom jednotka. Od Landa bol toto slusny vykon.

9 Likes

Myslím, že keď niečo pokazíš, asi by si si mal priznať chybu… Áno, sú aj takí, čo budú obviňovať vietor, počasie, postavenie hviezd, alebo nebodaj aj svoj team, auto, inžinierov, či súperov, len ich chyba to nikdy nie je. Ale skôr si vážim tých, ktorí si svoju chybu priznajú.

5 Likes

Myslím, že tu jde spíše o ten sebemrskačský tón. Stačilo říct “dneska se mi to nepodařilo”. :wink: Vedle píšu o tom, že Landův problém je v psychice, on by potřeboval víc té verstappenovské sebedůvěry a neoblomnosti. I když u Maxe má tato kombinace někdy své specifické verbální projevy. :wink:

Už je lepšie uľavil si si? Vedľa píšeš že dnes už ideš pá pá. A stále nič. Ty musíš byť strašne nešťastný jedinec. Keď si po 4 tituloch obľúbeného jazdca neužívaš a potrebuješ si liečiť ego miestneho " machra"

3 Likes

Hej hej, uz je dobre, ako si vedel? Nejaky si citlivy.

Kde som hovoril, ze idem? Hovoril som len, ze zajtra budem spat v plnej sile, ale nie ze odchadzam.

Presne si ma vystihol, ale miestny macher je tu Hogr, neber mu tento titul.

Prides mi nejaky frustrovany, nebude to tym vysledkom Q?

Tu krasne pod clankom vidis, ako ludia komentuju rozdielne podla toho, ci chcu byt vecny, alebo hejtovat, ale tvarit sa, ze nie… :slight_smile:

3 Likes

Nie, tu krasne vidis odpoved ludom, co pisali o karme RB a ako im Lando nalozil pred Q. :smiley:

Nie nie som frustrovaný. Ano sklamaný som to každopádne nebudem tibklamať. Ale to určite aj ty. Aj keď si to ako chlap nepriznáš. Ale svet sa nezrúti. Niekedy mi prídeš že bez Hogra tvoj život nemá zmysel. A opakujem ešte raz. Teš sa zo 4 titulov. Užívaj si to. Je to niečo výnimočné čo už nemusí prísť a nerob tu zbytočné peklo napriek tomu že to absolútne nepotrebuješ.

3 Likes

Ja nie som sklamany. Skratka RB skoncil tam, kde momentalne v Bahrajne patri. Na viac nemali. Sklamany by som bol keby mali na viac a pokazili by si to sami.

Hogr mi je uplne jedno, len on ma v popis “king fora”, tak preto ta narazka.

4 tituly tesili, boli to krasne sezony.

A aby bolo jasno, ja to chlapcom z McLarenu doprajem, aj Landovi, ale ked bude na to podavat vykony. Momentalne su mi Piastriho vykony aj spravanie sympatickejsie, tak z nich dvoch fandim jemu. To sa ale moze kludne zmenit, nemam antipatie ani voci jednemu z nich.

2 Likes

Toto ale asi Lando len tak nezmení, urcite je v PR vytrénovaný za tie roky, ale on je proste taký. Možno vyzerá “sebemrskačsky” , ale ten tlak takmer každý týždeň zvláda. Už dnes večer, kým tu na fóre sa bude ešte s veľkými emóciami "riešiť ", on už musí hodiť frustráciu z Q za hlavu a byť ready na zajtrajšok. Neviem si ani predstaviť pracovať/žiť v takomto tlaku a tempe. Musia byť fakt psychicky odolní, každý jeden… A možno by sa mi aj páčilo ak by titul dokázal vyhrať “dobrý chlapec”, nie len piloti “so zabijáckymi inštinktami” prípadne “chladnokrnví introverti” . Uvidíme. Ako sa vravi, jeden Bahrain titul nerobí :slightly_smiling_face:

2 Likes

:partying_face::partying_face::partying_face:

Úbohé 1515151515 ale u teba normálne.

6 Likes

Svet sa nezrútil (zatiaľ). McLaren to má vo vlastných rukách. Čo sa týka auta a tímu majú teraz výhodu. Potrebujú to využiť, lebo výhoda sa rýchlo môže stratiť. Ak Lando a Oscar budú jazdiť bezchybne, môžu mať epický súboj o titul.

3 Likes

Hlavně když McLaren ostatním výrazně odskočí, budou pravděpodobně moct bojovat mezi sebou do konce. Pokud se s nimi udrží někdo třetí, bude muset tým podpořit toho, který bude vepředu (nebo by aspoň měl).

1 Like

Čo konkrétne je úbohé na tej fotke?

OK, taky úhel pohledu. :slightly_smiling_face: A Lando titul získat může, to stále platí. Fakticky je to stále letošní favorit číslo 1.

1 Like

Místo ukazování prstem zatni pěst a bojuj, vypni hlavu člověče, jinak tě ta F1 fakt semele. Možná už to započalo. Umí to fakt líp, chce to čistou hlavu a focus na boj, nic jiného.

2 Likes

No Charles mi pride ako majster v sebakritickosti ked spravi chybu ale nemyslim, ze mu chyba sebavedomie.

Na druhej strane Lando si priserne neveri a pozicia favorita, kedy fakticky moze len stratit, ho este viac stresuje. Max vie co robi, ked neustale vyzdvihuje auto Mcl. Lando sa sice tieto komenty snazi odpinkavat ale myslim, ze aj tieto komenty sa mu dostavaju pod kozu. Oscar a Max mi pridu, ze su ovela odolnejsi voci tymto faktorom.

1 Like