Bude musieť nič iné mu nezostáva.
Hlavu hore, ma velku kvalitu, netreba zabudat ze vlani bol stabilny vo svojich vykonoch a vyrazne predcil Oscara…nieco mu viditelne nesedi posledne v.ceny ale verim ze to zvladne…nieje slaboch ako ho niektori nalepkuju, ani sa psychicky nerozsypal, skor to hovori o jeho velkej mentalnej sile, neboji sa a vzdy pomenuje veci bez farizejstva tak ako si to mysli, aj ked vie ze potom vyzera ako ten menej oddolny…je to frajer
lando tu rychlost ma a bude mat opat ked sa dostane do pohody aj s monopostom trocha… pride mi ako by tak trochu prepadaval tym maxovym a helmutovym mental games… oscar toto zvlada lepsie, na narazky ohladne najrychlejsieho auta ani poriadne nereaguje len sa zasmeje a ide si svoje
Tento koment by si mal prelozit do anglictiny a poslat Landovi na Instagram. Myslim, ze taketo virtualne potlapkanie po pleci mu pride vhod
Uvidíme. Povieme si v decembri
Dnes to bolo každopádne obrovské pochybenie. Ale ani Oskar nebude vždy 100% tný. Taký nie je nikto. Ľudia sú už takí.
On stejne sedi v takovy rakete zeme/vzduch, ze to p2 je naprosto uplne v pohode hratelny behem par desitek kol…
Tiez tipujem double McLarenu, pokial to Lando zas neda na Landa.
Snad bude zaujimavy kurz. Jediny, kto by ho mohol potrapit, je mozno Russell, ale myslim si, ze ta prevaha McLarenu, najma ku koncu stintov, bude velka.
Je to tak, uvidime. Aj ked to vyzera, ze Landa kritizujem, tak by som mu ten titul velmi doprial.
Ludia su hlavne rozni. Zatial co Maxovi a Oscarovi ten “mam pixizmus” verim, Landovi vobec. Dufam, ze sa Lando dokaze vysporiadat s vlastnou hlavou a na konci roka bude slavit titul. Jazdecke kvality a auto na to bezpochyby ma.
Lando si priznal chybu, nezvládol to. Naopak taký Emil hneď v prvom kole hovoril do vysielačky: “Niečo je zlé s autom”. Tam by sa hodilo niečo typické od Ferrari: “Must be the driver”.
Nageckal si si do slipov? Mamka už vyprala?
Fotka je ok, úbohý si ty už dlhodobo
To piloti nebo ridici obcas mechanikum sdeli… slychavas to casto? Myslim, ze uz jsem ti to jednou rikal taky…
Tak to po brachovi preper, ty uz to umis… Proc ty vzdycky prijdes s nejakym slizackym komentem?
Však to Jos tu i psal, že sem chodí jen provokovat a vyvolávat hádky. Jeho existence na fóru se dá popsat slovy ban a toxicita. Nic jinýho nedělá. Je škoda, že si admin nepohlídá to, když někdo dostane 5x perma ban, tak toho stejnýho tu potom nechá zase nějakou dobu běhat