Norris sa chce poučiť zo svojho „dosť trápneho“ štartu | Magazín F1 - F1online.sk

Akoze Norris zbura Maxa podla teba?

Jo, bojim se toho. Ale klidne se rad spletu a podivam se na bitku az do konce.

Podla mna nie je v situacii, ze si to moze dovolit. Riskoval by aj svoje DNF, cim by sa Piastri vyrazne dotiahol (aj keby len 3. miesto ziskal).

Ale je pravda, ze vo Vegas ho skoro poslal do steny a vyuzil tam to, ze ani Max si nemoze dovolit riskovat. :sweat_smile:

Piastri uz ma problemy s mercedesem a fefe, aby je predjel a nebo dojel pred nima. Kdyby mel Max a Lando dnf, tak Porris je porad bliz titulu. Piastriho ted zajizdi do zeme od Monzy, takze tam by problem nebyl.

Je to mozna pritazeny za vlasy, ale furt je to scenar, kterej je klidne ve hre. Na vsechny ten tlak dolehne. U nich je to o to horsi, ze makaji fyzicky i mentalne na 100% v aute. Porris dela zbrklosti a nesmyslny divebomby, kdyz se nemuze pred nekoho dlouho dostat. Max probrzduje, spinuje a nebo udela nejakou ch@jovinu. A Piastrimu to proste nejede. :smiley:

Paradoxne pro Porrise je asi lepsi pozice, kdyz on body dohani viz. minuly rok.

Je prehnana a mimo a naopak an Verstapena je az prilsi vela chvaly na to, ze cely tim maka iba na jeden monopost a ako tu uz bolo par krat pisane, dostava na ukor dvojky novsie diely. A samozrejme na ukor rozpoctoveho stropy. A to pre nich este maka B tim.
Lando dostava rovnake diely, ako Oscar. Bojoval nielen proti Ver ale aj proti svojmu timovemu kolegovi, takze bol na neho urcite vacsi tlak a plus prehnane clanky a kritika fanusikov. V prvo mrade treba povedat, ze jazdci jazdia na plno a ak mal Norris silny monopost, Verstapen mu problem nerobil. Tak isto opacne. Takze je to hlavne o tom, kto sedi v tom lepsom, ako v tom komu sa viac trasu kolena. Lebo Lando ma stale naskok bodovy a Verstapen je ten, co musi v kazdej VC bodovat naplno. A s novym motorom je aj celkom mozne ze vyhra oba zavody plus sprint. Dolezite bude, aby bol Norris stale za nim.

Ak by sa Norris s Maxom vyradili v Katare a Piastri by ziskal aspon 10-15 bodov, tak zase v Abu Dhabi je v pozicii, kedy on moze skusit vyradit Norrisa, lebo nebude mat co stratit. :sweat_smile:

Ja najviac dufam v to, ze v Katare Norris zavaha a zaroven Max s Piastrim ziskaju 1-2, aby sme v Abu Dhabi videli absolutny rozstrel o vsetko medzi vsetkymi tromi. Taky rok 2021 alebo 2010. :grin:

1 Like

2021 byla valka. 2025 je jenom bitva.

2 Likes

Opisujes presne to, co Verstapen robil roky :smiley: Vidno… aky jazdec, taki fans… :face_vomiting:

2025 je len taka fackovana zo srandy, ktora vznikla len preto, ze Lando facka casto sam seba (aj Oscar) a to umoznilo Maxovi pridat sa a fackat ich tiez. :sweat_smile:

1 Like

Cetl jsi to dal? Napsal jsem defakto to stejny k Verstappenovi.

2 Likes

Nemozes pisat k obom rovnake. Tam je dost velky rozdiel… ale to ty dobre vies.

Dobre si napisal - robil. V case ked mal 17-18 rokov a jeho rovesnici robili daleko horsie manevre v F3 a F2. Ale Norris to robi, ked ma 26 rokov a bojuje o titul v F1. To je taky maly nepodstatny rozdiel.

1 Like

Ja si pamatam ked si potreboval udrzat naskok v roku 2021 a 2024 ako jazdil a to je 1rok a 4roky dozadu, tak tu neplet zase 17rocneho Verstapena :smiley: Dnes ma 28 tak sa preber…
Ale na to ze pises z cesty sme si tu uz zvykli…

Nemuzu? Kdo to urcuje? Je tu nejaky paralelni vesmir, kde se odpoutas od ty nenavisti a budes psat vecne a fakticky? Ja jsem psal o roce 2024 a 2025. Ty mi tady predhazujes Verstappena, ktery boural v puberte.

2 Likes

Jazdil presne tak, ako v pomalsom aute potreboval jazdit, aby vyhral titul. A vyjazdil to. :netherlands:

2 Likes

Emil do konce sezony vyhraje vsechno.

Však vidíš čo píše. Každý kto nemá v sebe takú nenávisť ako on je detinský a preháňa. Fanúšikovia po celom svete označili za driver od the day Maxa 5 krát z 22 pretekov. Nehovorím že je to úplne objektívne. Ja by som dal za Las Vegas Kimiho. Ale keď rôzny ľudia z rôznych krajín označujú Maxa ako jazdca dňa a on proti tomu napíše, že úspechy má iba vďaka šťastiu…

3 Likes

Doufám, že v Kataru bude klidná výhra ve sprintu i v závodě. A prožijeme poklidný závěr sezóny.
Jinak přesně za 2 měsíce se začíná testovat.

O ziadnych rokoch si tam nepisal, tak sa nevykrucaj.
Pisal si vseobecne o Norrisovi.

Dobre vediet, ze aj jeho fans vedia ze je este v puberte.

1 Like

Ty uz si nas presvedcil davno, ze mas oci zatvorene pri sledovani jeho manevrov a vsetko je v poriadku. A ked to niekto skusi na neho, hned plne forum argumentov, preco to spravili zle :smiley: Staci si spomenut na minulorocne rakusko, ako si tu pouzil v kazdej newske 100x divebomb :smiley: Lebo to moze robit iba Max… Potlapkajte si po pleciach a dalej sa ukajajte.

1 Like