Norris sa chce poučiť zo svojho „dosť trápneho“ štartu | Magazín F1 - F1online.sk

Minuly rok som bol v Rakusku na okruhu, takze cez ten vikend som az tak neprispieval. Ale ano, Lando tam daval zufale divebomby a nedokazal sa po nich sam udrzat na trati.

Podobny zufaly pokus spravil Max v minulorocnom Madarsku na Hamiltona, akurat Hamilton to necakal a bol kontakt, zatial co Max v Rakusku hluposti od Landa cakal a 2-3x sa mu vyhol.

Takze ake zatvorene oci?

Tie tu ma niekto iny - ty.

Sledujes tu formuli? Kdyby ano, tak sam moc dobre vis, ze VSEOBECNE Porris o titul bojuje posledni dva roky.
A zbytek nema vyznam resit. Nemam problem se bavit s nekym, kdo ma nadhled, nemusi urazet diskutujici v kazdym prispevku, ma respekt, dokaze odpoutat ego v debate a respektuje jiny nazor, nez je ten jeho.

Jinak ano, je mi 16 a jsem porad v puberte. Hluboce se ti omlouvam, ze nejsem boomer jako ty.

2 Likes

Hluposti ? Som rad, ze uz poznas to spravne pomenovanie pre Verstapenov styl jazdy. A ku kolizii by nedoslo, keby Verstapen ‘‘zase’’ neotocil volantom do opacnej strany na ktoru bola zakruta :smiley: A ty napises ze ‘‘sa mu vyhol’’ ? :rofl: Verstapn to robi celu svoju karieru a do teraz to bolo pre vas zavodenie a ked to spravi na jednom okruhu Norris uz je to :

Tak teraz si nam to krasne ukazal, ako dokaze zaujatost posudzovat rovnake incidenty pri dvoch jazdcoch :clap:

ANO :wave:

Ides sa opakovat a pisat dookola to iste ?
Este raz, kde si pisal o tych rokoch ? lebo som ti napisal normalny koment o tom, ze roky si nespomenul a ze si pisal vseobecne a odpovedi si sa vyhol tym, ze poucujes mna, ci sledujem F1, alebo ze to nema vyznam riesit, alebo ze sa nebavim s nadhladom, urazam, nemam respekt, mam velke ego a co je hlavne NERESPEKTUJEM INY NAZOR ???
Ale kde je ten tvoj nazor ? Nebol si to ty, kto poukazal na Norrisa ze dava :

A poucujes mna a ty tu pises o Norrisovi a oznacujes ho nejakou nezmyselne detskou prezyvkou ‘‘Porris’’ ??? No tak to ides presne protikladom tomu, co si adresoval mne.
Takze kde su tie argumenty, ked sa sem chodis slusne s nadhladom diskutovat ? Nikde… A preco ?
A dalsia vec, ja nepisem nic o tvojom veku ani o tvojej puberte a ty napsies toto :

Zase ziadne argumenty ohladom temy, ale venujes sa sebe a mne pricom ja som o nas vobec nepisal. Dalsia vec pri ktorej davas najavo, ze necitas pozorne a uz vobec nepokracujes v rozhovore ktory si sam zacal a odbacas od temy a tahas do toho nas. Bavili sme sa o Norrisovi, ale okrem urazania a umyselneho komolenia jeho mena sa na nic ine asi nezmozes…
Este si kladiem sam sebe otazku, co sem chodis na forum robit ? Skusim si domysliet…
:point_down: :point_down: :point_down: :point_down: :point_down: :point_down: :point_down:

:clap: :clap: :clap: :man_facepalming:

Takze to nezvladnes, to jsem cekal. Je velikou skodou, ze napises neco a pak si to sam rozporujes. Preju ti hezky den. Mimochodem alespon ten text kopiruj spravne pane kolego. Psal jsem NEmam problem a ne MAM problem.

1 Like

Skor je smutne, ze tu vypisujes o jazdcovi dristy, komolis mu meno a nakoniec miesto argumentov pises o uplne niecom inom. A ty mne ides pisat ze to nezlvadam ? :smiley:
Presne takych ako si ty, je tu kopa co nieco zacnu a po argumentoch odbocia od temy lebo im dosla rec… Si len jeden z mnohych… Pozri Josa hore, ten tiez dostal argumenty a uz skoncil…

2 Likes

To ti není stydno?

Pěkný praktiky sem taháš.

5 Likes

To sú praktiky PedoHonziho. On ich len odkukal. Ďalšie zákerné prasa na fóre.

Není ti stydno broukat si tu pak s multibanem co tu neustále uráží a obhajovat někoho, kdo tu psal, že by nechal viset Ukrajince a že je Slovensko zbytečný národ?

1 Like

Ano, já nezapomněl že ty jsi mě to udělal také. Není potřeba to připomínat.

Edit. Na připomínku Honzi doplňuji , že zde poukazuji na jeho úpravu meho postu při citaci.

1 Like

Co jsem ti dělal? Psal jsem ti, že je Slovensko zbytečný národ, psal, že Ukrajinci mají viset, psal o tom, že jsi pedo nebo ti urážel rodinu?

Ne, a nikde to netvrdím. Jen jsi mi upravil při citaci post. Evidentně je to ode mě matoucí a já svůj koment opravím. Děkuji za upozornění.

Viš Honzo, já nespasím celý svět. Jen mi přijde že upravovat citace je nefér. Ale treba to byl jen omyl ze strany @D.COULTHARD a on se omluví.

4 Likes

Dekuji pane kalego, ale vzdyt je to ve finale jedno. Na tyhle veci uz jsme si mohli zvyknout u pedo tria a dalsich maturantu, co tu s nami sdili online prostor. Kazdy si udela obrazek sam.

Kdyz se tady na forum clovek nauci filtrovat a odpovidat jen tem, co stoji za ten cas, tak je to hned lepsi zazitek. :smiley: Resit 16 hodin denne pedo trio a maturanty, co neumi zaklady rodnyho jazyka, jedou si tu svoji jedinou pravdu a nebo prekrucujou to, co clovek napise, tak by clovek nedelal nic jinyho.

Je to jako se sockama vseobecne. Normalnimu cloveku pokud je nesympaticky obsah nekoho jinyho, tak si ho zablokuje a nebo to prejde. Nemocnej jedinec bude dokola neco vyvracet, hledat chyby, urazet a hatovat. Jen se podivej, jak me pedoHonzi ostitkoval. Ja jsem na toho pedofila XY dni nereagoval a stejne mu bydlim v makovicce zdarmo. Nastesti je prazdna a je tam mista jak v Americkym baraku pro hosty s peti loznicema a trema koupelnama.

// Ah, to by davalo smysl

attention whore

Osoba, pro níž je jedinou relevantní hodnotou pozornost druhých lidí, má velmi špatnou schopnost sebereflexe a nestydí se ani za ty nejostudnější taktiky, jak toho falešného „fejmu“ dosáhnout.

Označení není genderově vyhraněno a výraz attention whore může být použito k označení jak muže, tak ženy. Podobný je tomu výrazu obrat drama queen.

Charakteristické rysy attention whore:

– hodnotí kvalitu lidí podle kvality jejich postů na forum a počtu liků

– nic neumí

– chlubí se cizím peřím

– nemají vlastní osobnost, imitujou lidi kolem sebe, kteří jim přijdou cool

– neumí se bavit o ničem jiném než o plytkých tématech jako drby, oblečení a boty a další nesmysly

– jsou sexuálně promiskuitní a snaží se sestřelit vždycky tu největší hvězdu svýma kalhotkama

2 Likes

Tak to tu dělal i ježek, jos a rAstor, proč si se neozval u nich? A jestli ti projev nenávisti přijde ok a upravování citace ne, tak je to celkem jasný.

2 Likes

Už si se naučil psát slovo viset?:thinking:

2 Likes

Tak ty rozhodně nejsi normální rAstore. Tady brečíš a hraješ si na to, jak nereaguješ přitom zbaběle reaguješ zase přes někoho jinýho a navíc v té reakci lžeš jak když tiskne a házíš lživou špínu. Tohle dělají ubožáci a to jsi ty.

4 Likes

Prečo sa tak pohoršuješ nad tým, čo sám robíš iným? Aj mňa si po VC tuším Brazílie citoval spolu s Davidom23 tak, že sa vám v citácii “stratila” jedna moja veta. Ale na omluve netrvám. :wink:

4 Likes
1 Like

Pre teba je kazdy ubozak co nezdiela 100% nazorov s tebou

Jeden takyto co takto premyslal tu uz bol, dokonca bol predtym maliar

Maliar ci sachista je v tejto veci jedno, ale nuance tam su

Tak trenuj pravacku matfyzacku

4 Likes

Co to meleš? Jsi normální vůbec? Tohle ted neni o žadnym nazoru, ale mám si tu nechat psát pedoTrio. Fakt radši tady odtud 31.12. vypadni. Ty to v hlavě nemáš v pořádku. Jsi krysa podlá, nic víc.

2 Likes