Norris sa chce poučiť zo svojho „dosť trápneho“ štartu | Magazín F1 - F1online.sk

Jo ty ses na nej vubec nekoukl a mudrujes aha :eyes:

Ono se neco jelo o vikendu? Sakra, tak to mi uteklo…

Tak jsem to dohnal a za me dobra prace Norris!

2 Likes

V tom bude urcite nejaka 14, davej si bacha.

Fuj, tyhle veci mi nepis ani ve srande…

Fuj? To rikam kdyz vidim cizi tetu vencit psa.

Kasli na tetu. Kam ti mam poslat tu cepici Maxe Verstappena? Vis, jak jsme se o ni bavili, ze by sis ji pral pod stromecek…

1 Like

Dej mi ji do uschovny Cubesave na Hlavaku, pak cekej hodiny a hodiny az si pro ni prijdu abys me mohl aspon na chvili videt.

Prehnany sebevedomi je skodlivy pane kolego.

1 Like

David vie o com hovori.
Hakinnen ho znicil a ked videl Schumachera, bol uplne rozhodeny.
Tolko krat narazal do ferrari, odtrhal si predne kridla …
Ako ste tu pisali, Lando nechodi na prasáka a to je ten rozdiel.

1 Like

Ale tak potom neslibuj :thinking:

Tohle není popis situace. To je jen pošťouchnutí Landa.

A jinak to vidim stejně jako Robert.

1 Like

A co sem asi tak já napsal jinýho? :thinking: Napsal jsem, že bylo trapné jak zapomněl brzdit.
A přičítám to tomu, že se strašně soustředil na ten svuj dost agresivní manévr na maxe po startu. Verstappen se tomu sám zasmál.

2 Likes

David asi ví o čem mluví, ale objektivní není ani náhodou. Že má Lando lehký problém s Maxem nikdo nezpochybňuje, nebo alespoň já ne. Ale už to není v té rovině co dřív.

Předjel v minulosti Maxe vnějškem, to chce cojones. Z Maxe má, asi kromě Charlese, respekt každý na roštu. Nemít ho je chyba, kterou si asi opravdu může dovolit jen Charles.

Lando je jinej hráč. A ano má nejauto (teď v závěru asi ne), ale letos to hraje zatím nejlépe ze všech. Tak to asi nebude tak špatné.

Oscar to hrál tvrdě. Zatím to nevypadá, že by to byla rozhodující výhoda.

2 Likes

Lando ziska titul a to ze budu o nom pisat, ze je pred Maxom rozklepany mu bude srdecne jedno. A mne tiez.

Chlapce můžeš označit za kdeco, ale za fanoušky Maxe fakt ne :grinning:
Takže možná je potřeba se zamyslet, že možná nějaká kritika na Norrise nebude úplně přehnaná a mimo.

3 Likes

Dami a pani (snad) buduci majster sveta

No on je proste takovej, 17 jarnich zavitku, voe ten pohled :rofl:

1 Like

Eisele:

Po Brazílii technickí delegáti FIA objavili u viacerých tímov (!!) schované isté zariadenia v okolí titánových plôch podlahy, vďaka ktorým mohli dané monoposty jazdiť s nižšou svetlou výškou, byť tak rýchlejšie a nezodrať pritom podlahu pod povolenú toleranciu.

Otázkou za milión zostáva ako bude MCL39 fungovať v Katare a Abu Dhabí. Už na Interlagose vraj boli McLareny blízko diskvalifikácie a preto tie obavy vo Vegas. Budú musieť zdvihnúť monopost natoľko, že stratí dve-tri desatiny na kolo?

Ak to mali uz v Brazilii tesne, tak to moze byt este zaujimave, ked zoberiem do uvahy psychicku “odolnost” Landa, ktoremu Max doslova byva v hlave a zaroven Lando sa pod tlakom zvykne zlomit.

Navyse sprintovy format a len jeden trening v Katare moze paradoxne prvykrat pomoct RB a Maxovi. :smiley:

Porris ho zboura.

podla mna v tej prvej zakrute zohrala trochu aj moznost, ze by ho max napalil zozadu, tak brzdil pre istotu co najneskor, kedze ten vpreeu to v takom pripade schyta vzdy horsie.

neskusis nevis - nam sa teraz hovori. osobne by som isiel konzervativne, nekrizoval by som a max by ma zrejme predbehol na vnutrajsku.

1 Like