Samozřejmě. Pravda bolí, že?
Keď si masochista, tak zjavne áno.
Vše co jsem v naší diskuzi napsal je čistá historie.
To že se na skutečné událostí díváš jinýma očima já nemůžu.
Změny pravidel nejsou namířené proti Red Bullu, brání se FIA – F1sport.cz
Ja detto, to len ty si tu ideš dáku rozprávku o Sebovi, a pomaly ideš tvrdiť, že Button je lepší, ako on, však to je na smiech.

Vše co jsem napsal jsem podložil konkrétními příklady, ale Ty odmítáš i to, že se Vettel dostal k titulu za výrazné pomoci foukaného difuzoru.
Hlavně, že jsi neopomněl znehodnocovat Jensonův titul, protože jeho vůz měl foukané difuzory.
Práveže tento naratív viac platí práve pri Buttonovi, ako pri Sebovi, a preto som “znehodnotil” jeho jeden titul. 
Seb neskôr a aj predtým ukázal, že vie fungovať aj bez toho, takže ja nechápem túto tvoju neskutočnú zaujatosť voči Sebovi a tomu, že bol nejaká nula predtým a aj potom, ako mal v RB fúkané difuzory. 
Jenže foukaný difuzor fungoval několik roků, dokud FIA neupravila pravidla tak, že prodloužila výfukové potrubí až za difuzor.
Takže nemáš pravdu, protože dvojité difuzory byly pouze jeden rok a nepoužila je pouze Honda-Brawn, ale taky Williams a Toyota.
Pokud jsem napsal něco proti Vettelovi, tak to není zaujatost, ale pouze pravdivé a prokazatelné zhodnocení reálné historie.
Ale klidně mi můžeš napsat v čem nemám pravdu, nebo si vymýšlím.
Tj. podľa tejto argumentácie mám chápať, že ak by bol Jenson v týchto dvoch tímoch, tiež by získal titul?
V RB by taky získal čtyři tituly, stejně jako Vettel. A nejen Jenson, ale i mnoho jiných jezdců. Tak byl tehdejší RB dobrý.
Max dva, štyri určite nie, ani ja nepovažujem Seba za úplne Top10 GOAT pilota (osobne ho radím niekde medzi od TOP10 do TOP20. ale Button by mi ani neprišiel na um, ak by som zostavoval TOP20), ale z hentých štyroch titulov by nezískal každý titul hocikto, to je ďalšia krepovina. 
Vettel potřeboval vůz který měl silný přítlak. Jakmile přestoupil do Ferrari, tak už si tak jistý v kramflecích nebyl. Taky proto, že už musel s konkurencí bojovat a souboje mu neseděly. Webber by mohl vyprávět. Taky byla Vettelová slabost v odhadu vzdáleností. Nebo se nedíval do zrcátek stejně jako Stroll.
No však nebol si taký istý, keďže to bola úplne iná stajňa s inými ľuďmi, iným prístupom a pod. ale kruci, žeby bol “washed-up”, tak to zas tvrdiť nemôžeme, v porovnaní s Buttonom, je to čo dokázal Seb vo Ferrari úplne niečo iné, ako to čo robil Jenson v McLarene, však to je nad slnko jasné. 
Zatím to na extra déšť nevypadá. Ale oni nevědí, jak bude za 2 dny. Natož za týden.

Dnes už je pryč doba, kdy kdy jezdec za špatných podmínek dokáže vyhrát závod i s Tolemanem. Nějakou náhodou možná se někdo dokáže dostat na bednu, jako loni Renaulty v Brazílii, ale už né pouze vlastním výkonem jaký podal Senna v Monaku.
Současná technika je bohužel na takové výši, že jezdec bývá spíše doplňkem, než rušnovodičem.
Ještě štěstí, že jsem přišla domů až teď a už si nestihnu přečíst, co jsi tady všechno napsal! Je to tak lepší
.
Dobře děláš. Na zimu mají být nervy uskladněné v klidové zóně. 
Přesto si myslím, že jsem nebyl nepřiměřeně ukrutný. 
Byl. Ode dneška Ti říkám Ferda Ukrutný. Ale už Tě s tímhle přízviskem předešel jeden český kníže, není to nic bůhvíjak hrozného…
Ok, no, však to vieme
, ale stále platí Seb > Button, tj Jenson je spomedzi ostatných posledných šampiónov, práve ten celkovo najslabší, neviem, čo je na tom také ťažké pochopiť, však to nie je veľká hanba, keďže jeho konkurencia je dosť silná. 
Neboj, určitě se zase někde vyskytne téma, kde budu Vettela na oplátku velebit. 
Já myslím, že Jenson v konkurenci Villeneuve, Hamilton, Alonso obstál docela obstojně.
Kolik takových podobných měl za týmové kolegy Vettel?