No to doufám… Ale já radši jdu, tady se opravdu zapojovat nebudu. Moje názory by nikoho nepřekvapily, nic nového nepřinesly a určitě se časem najde smysluplnější debata.
Jen napsal, že Button byl lepší pilot než Vettel, takže pravdu.
Jéééžiš, zase toto
, Jaques bol Jaques, to bol tiež taký “meh” šampión, a Ham + Alonso sú definitívne niekde inde, ako Button, to, že ich oboch porazil na body nič exaktne nedokazuje. 
No tak, Seb nemal takých kolegov
, a si predstav, že ešte niekoľko iných známych jazdcov, tiež nemalo takých kolegov ale aj tak sú vo všeobecnom ponímaní braní, ako lepší, napr. taký Schumi, Max alebo dokonca aj Clark. 
Otázka zněla jasně.
Kolik mistrů světa porazil Vettel, tak poněkud nechápu proč tady vytahuješ Shumiho, Maxe a dokonce i Clarca, kterého jsi nikdy závodit neviděl. Přitom ani vedle jednoho nejezdil.
Došly argumenty, že utíkáš od konkrétního tématu? To už tady od některých známe moc dobře.
No třeba Kimiho, to je málo?
Kimi byl elita, ale víme jak se dal uplatit. To už jsme viděli jak vykouřil s Ferrari, když místo předstupu do jiného týmu raději volil od Ferrari plný plat a dal si pauzu.
Aha. Tak to už je vyšší level, a pro mě trest, že jsem nedodržela slovo. Už to neudělám.
Ne že by to něco změnilo, ale dejte si anketu 
Kimi se samozřejmě počítá, ale ctil touhy týmu. Však si můžeme vzpomenout jak po příkazu pustit před sebe Massu se ptal jestli má zastavit, aby ho Massa dokázal předjet. A řekněme si na rovinu, že tehdy mělo Ferrari jiné preference, než dávat otevřený souboj mezi Vettelem a Kimim.
Ale abych nebyl nařčen, že taky odvádím pozornost od tématu, tak Kimi opravdu byl plnotučný mistr světa a měl na víc, než na pouhý jeden titul.
Klidně můžeš anketu udělat. 
No však ja som ti odpovedal, že jestvujú aj iné prípady jazdcov, ako sa ty snažíš naznačiť, ktorí nemali takých silných kolegov, a aj tak sú vo všeobecnom ponímaní hodnotení o dosť lepšie, ako Jenson. 
Neviem, čo je na tom také ťažké pochopiť, áno, Seb nemal takých kolegov, ako správne poznamenala Evap, mal akurát tak Kimiho, ale Kimimu to už bolo šum a fuk
, keby ho stretol v plnej sile, tak by to bola zrejme iná pesnička, ktovie?

Clarka som tiež použil, pretože je to GOAT(!)
, a vedľa neho jazdil tiež len Graham Hill (možno ešte Surtees ale to len tri VC), a tiež sa považuje za kapacitu F1ky a nikto by ho nedával za Buttona, však to je choré
.
F1 sleduji od roku 1973 kdy naše ČTV začala F1 vysílat, takže nějaký přehled o F1 i o jezdcích už mám a přesto by jsem si nikdy nedovolil hodnotit jezdce které jsem na trati nikdy neviděl a už vůbec né je používat jako příměr k jiným jezdcům.
Dost by mě zajímalo jak by nejen zdejší obsada rozdávala rozumy, kdyby nebylo Wiki a AI.
Ok, ale ja som to nepotreboval vidieť, keď o Clarkovi vieme, že jazdil “len” s Hillom, neviem, o čom zase trepeš
.
Jensona a Seba som videl, Seb je jednoznačne celkovo lepší jazdec, ako Jenson, a to je markantne známy konsenzus pri pomaly všetkých, ktorí sledovali oboch, jednoducho Jenson je z danej konkurencie jazdcov resp. posledných majstrov = práve ten najslabší, a ako som písal, nie je to až taká hanba, keď sa pozrieme na to, s kým ho porovnávame. 
Vettel měl štěstí na dobrý vůz a ten dokázal využít. Jakmile přešel do Ferrari a později do Astonu, tak už nikoho nepřesvědčil.
Naopak Jenson byl mezi elitu brán i se slabými vozy.
Každý mistr světa má a musí mít štěstí na dobrý vůz
!
U koho bol Button braný ako elita i so slabšími vozmi?
Vy se tu chcete s Ferdou hádat do krve co?
Kto je vlastne elita so slabsimi vozmi? A co su to slabsie vozy?
Zbytocna diskusia, kedze pre kazdeho je to nieco ine.
Button bol vyborny, no tazko ho porovnavat s ostatnymi, ci je lepsi alebo horsi.
Alonsa aj Hamiltona dokazal aj zdolat a aj prehrat s nimi. Zaroven ked mal dominantne auto, tak ho dokazal vyuzit takmer na maximum.
Mal horsie aj lepsie sezony a ja by som ho nechal na jednej urovni s Rosbergom, pricom nad nimi mam z celkoveho pohladu Alonsa, Hamiltona a Vettela a este nad nimi je Schumi a Verstappen.
(davnejsie legendy, ktore som nezazil, teraz neberiem do uvahy)
Button neni lepší než Alonso nebo Hamilton, ale než Vettel ano, tady to Ferda trefil.