Norris odmieta tvrdenia o agresivite k Piastrimu: Na rozdiel od neho si to nemôžem dovoliť | Magazín F1 - F1online.sk

McLaren má konštruktérsky titul vo vrecku a vo vreckách Landa Norrisa a Oscara Piastriho sa môžu naplno začať otvárať nože. V Singapure sme možno dostali prvú ochutnávku toho, čo nás čaká vo zvyšku sezóny, hoci Lando Norris odmieta úvahy o tom, že po štarte bol k svojmu tímovému kolegovi prehnane agresívny.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/215668/norris-odmieta-tvrdenia-o-agresivite-k-piastrimu-na-rozdiel-od-neho-si-to-nemozem-dovolit

No nemoze si dovolit kontak tak si pre istotu dovolil dva :smiley:

3 Likes

Lando mal dobrý štart, potom zabojoval a vyšlo mu to. Ťukance v prvých zakrutách niesu rarita, mňa celkom milo prekvapil.

3 Likes

Ten týmový duch tam vyloženě cítit :slightly_smiling_face:

6 Likes

Ak by tú zákrutu išiel takou rýchlosťou bez áut okolo, tak to asi napáli do zvodidiel. Proste použil Verstappena a Piastriho ako brzdné steny.

Keby to bolo naopak, tak Oscar musi prepustit poziciu. Aspon je jasne, na koho v McLarene idu.

5 Likes

100%, na to bych dle letošního počínání McLarenu vsadil.

1 Like

Uz mame Papaya wars?

Nevím zda se to dá popsat jako válka, Piastri boj proti týmu straníc Landovi nemůže vyhrát :man_shrugging: Je to jak to je, má to těžší, ale musí bojovat. Myslím že měl veřejně na konání McLarenu projevovat větší odpor, více je vystavit tlaku jejich (ne)férovosti a více poukazovat na jejich tendenční chování.

3 Likes

Piastri bude dalsi rok cenny artikel

Lando mel skvely start, bohuzel brzdil o desetinu pomaleji a uz bylo hotovo, ani bych nerekl ze mel ambice se nekam cpat, priste drive na brzdu, no boze.

Ja myslim, ze Piastri dnes skoncil s nejakymi laskavostami pre Landa.

2 Likes

Ahoj

McLaren pohar ma, odteraz sa chlapci biju o svoj. Piastrimu staci raz Norrisa vystrcit do travy a moze byt v klude. Potom s Norrisovskym usmevom povie, ze to bolo tvrde, ale ciste zavodenie a je rad, ze ziskal poziciu a ide sa dalej

5 Likes

… a ještě dodá že to nebylo agresivní, jen to uklouzlo :man_shrugging:

5 Likes

Uz pocujem tie vysielacky…

Norris: What the hell guys? We’re on the same team, we can’t race like that. He needs to give it back.

Vysielacka pre Piastriho: Mate that wasn’t right. Please let Lando go ahead. It is only fair. We want you to have the same chance to win the championship. Remember papaya rules

3 Likes

3 Likes

By som sa nedivil, keby ich odteraz ignoruje…

“…ry .uy., I c…´. …r, y…, som… …g with … …io”

3 Likes

Monza 2024.
Norris mal byt interne urcena jednotka a zbierat body na titul.
Namiesto toho nechal McLaren agresivne utocit Piastriho po starte.
Oscar jasne ohrozil ich oboch, riskoval zrazku a stratu Landovych bodov pre potencialny titul.
Toto bolo ine kafe.
Vcera bola situacia uplne ina, obaja idu na titul …

2 Likes

Hezky napsáno, vidím to stejně! :saluting_face:

1 Like