Nevím, je těžké postavit se proti týmu když za tebou nestojí Moc možností nemá. Chce to postavit se týmu v pravý čas, a ještě pořád je ve hře dost bodů. Samo být po včerejšku agresivnější k Landovi, nabízí se to.
Ako som pisal obaja idu na titul a nebol kvázi dôvod urcit jednotku a dvojku.
Môzu si tento luxus dovolit.
V momente ked bude jasne ze Maxo na titul realne nedosiahne, zacnu sa diat este vacsie veci.
Team stoji za obomi.
Ano, stojej za Landem a Norrisem
Podla mna sa potom nezacne diat nic - mclaren bude dalej tlacit landa na titul a davat oscarovi prikazy
Pepo, byl na Monze 2024 kontakt mezi jezdci ano/ne?
To se nedeje a ani se neda rict, ze by se to delo. Ta situace byla presne tak, jak ji Lando popsal.
Lando strejchnul Maxe a aby neudelal vic skody tak se trosku pohnul a lehce mu to ustrelilo do Oscara. Zadnej zlej umysl tam nebyl.
Lando konecne zacal zavodit, nesesypal se a byl primerene agresivni. I dle FIA. Oscar mel smulu na pozici.
A presne jako Oscar, tak by takhle fnukal Charles, George, Lewis, Maxe nevyjimaje. Fernando vcera fnukal, ,ze ho Iasack nechtel pustit.
Jsou vsichni stejny. To k tomu proste patri.
Oscar ma konecne konkurenta. Min fnukat a vic makat.
A doplnujuca otazka pre @Jozef_Chroustal by mala byt, ak to zase raz bolo nieco ine (nestava sa to nejak casto?) a vtedy mal Piastri poslusne nosit vodu, ale teraz uz mozu bojovat, lebo su v boji o titul obaja, ako s tym koresponduje vysielacka pre Oscara v Rakusku, kde nedoslo ani ku kontaktu a co povedali Landovi vcera?
Oscar nefnukal az do vcerajska
Lando vcera prvykrat nefnukal
Zaklad pri suboji medzi teamovymi kolegami je nekolidovat.
Norris uz trafil Piastriho minimalne druhy krat (po Kanade). Ziadne konsekvencie. V Rakusku kontakt ani nebol a Piastriho upozornovali.
Nie, nevedu vyrovnany boj a Piastri bol doteraz ticho. Makal doteraz a nestaci to, lebo McLaren ma vybrateho vitaza.
Povedz mi, kde je fair play v tom, ze Piastri nic neurobi a musi Norrisa pustit pred seba kvoli tomu, ze mu team trochu spomalil zastavku? Teraz pokazili zastavku Piastrimu a navyse Norrisovou “chybou” prisiel Piastri o poziciu. Nemyslis, ze by bolo fer mu to niesto vratit?
3 body Norris na Piastriho ziskal tym, ze team chcel byt k Norrisovi fer, 3 body ziskal za to, ze team odmietol byt fer k Piastrimu. Tak to skratka je
No tak ja si trosku fnukotu Oscara pamatuji. “Pokud nesouhlasime s penalizaci pojdme si prohodit pozice”.
Ale OK. Oscar je urcite ten z mene fnukajicich pilotu. Ale pockame si. Jde o titul.
Ano to neni fer. Ale nepripusuji to pripiskavani Oscarovi, zariznout Oscara by mohli mnohem efektivneji. Je to proste hloupost McLarenu, konkretne Zaka a Stellu. Ale to tehdy vedeli vsichni. A delaji to uz druhy rok v kuse.
Co se tyce “chyby”. Mas to dobre v uvozovkach, ja bych to tam dal taky. Je to, za me, kalkulovane riziko. Delaji to fakticky vsichni. Lewis, Charles, George, Max a i Oscar.
Uvidime. Treba ti dam za pravdu. Porad tam vidim. 3 body ziskal Lando diky hlouposti teamu a ted 3 body ziskal dravosti a umem.
Oscar byl, za me, pod obrovskym tlakem. Nemohl si dovolit vypadek po minulem zavode. A tak do neho Lando sel. Situaci precetl naprosto presne. Musis vedet na koho si muzes dovolit.
Lando vyklada, ze on si to nemohl dovolit. No keca. Pokud nad tim tak premyslel, tak vedel moc dobre kam muze zajit. Tu agresi si dovolit mohl. Riziko bylo male.
To ze dava rozhovory jak chce byt hodny, je jedna vec, ale aby zase byl za vola, ze nevyuzije sance?
Udelal to dobre.
McLaren vcera vykony jezdcu nepotvrdil PK. Ale je Lando kritizovan za vykon? Neni. Oni nemusi byt stoprocentni, ale 90% se od nich proste chce. A takhle jel vcera Lando. Oscar ne.
A tak to ma byt. Pokud to Lando pochopil ziska titul. Pokud to Oscar nepochopi, ztrati titul. Pokud si to oba vylozi prehnanou agresi vuci druhemu ( coz se nyni nedeje), ztrati titul oba.
Za nima je Max. Neni cas na legraci. Tohle nebude selanka. Jeste ne.