Norris odkladá titulové ambície na rok 2026: Je to príležitosť pre všetkých | Magazín F1 - F1online.sk

Já četl že Alonso to dokonce vyšrouboval tak že jedl příliš zralé broskve a šťávu si nechal stékat při kousání po tváři. Jak mohl! :pinched_fingers: :smiley:

1 Like

Sidepods jsou old, ale co říkáš na ty zrcátka? Podle mě jestli s tim vyjedou, tak budou protesty :slightly_smiling_face:

A jednou dokonce si dovolil říct něco negativního k týmu, to že to dělají všichni ostatní, to nikoho nezajímá :slightly_smiling_face:

1 Like

To jsem neviděl. Viděl jsem jen nová zrcátka HAASu.
No akorát se zjistilo, že to jsou ta samá zrcátka, co mělo Ferrari v 2023.

Vidím že už jste tady všichni.

S tímhle velebením Alonsa Vám to bude lépe klouzat. :stuck_out_tongue:

Gene je nervózní, že Haas nebude ready, protože test uprgade pro Ferrari od Austinu nevyšel a čekalo se, jakým směrem má Haas jít, tak dostali info, jakým směrem až moc pozdě no :slightly_smiling_face:

Ty se nemáš s kým hadat co? Zkus třeba debatu s holubama, ty ti budou kyvat na tvoje toxic nesmysly :yum:

1 Like

Jinak ta fotka nahoře je z toho videa a je tam kousek sidepodu.
A dole ta fotka je z Abu…

Zrcátka jsem nikde nezaznamenal… To ti posílala Vicky?

čekáme stále na nějakou aspoň trochu relevantní odpověď k tomu co jsi tu sám začal. Zatím si poslal jeden bulvární clickbait článek a jedno nefunkční video. :unamused:

Ale hádám, že tebou nastavená laťka, ti vyhovuje a už se nikam nehnem.

2 Likes

To by ich skor ferrari sabotovalo nez testovalo upgrady :stuck_out_tongue_closed_eyes: inak vitaj s5

1 Like

Pěkný indulony. :smiley:

Oranžová v McLarenu.
Žlutá Renault.
Zelená Aston.
Modrá Alpine.
Červená Ferrari.

Skoro komplet kariera.

1 Like

S Vicky planujeme letošní trips, takže ne, zrcátka mám od Dana, posílal mi to s tim navrhem nového difuzoru

1 Like

Tak super. Hlavně mu neříkej o tom nápadu s naftou.
To tě rovnou zablokuje a budeš mít zákaz do továrny.

1 Like

Říkal jsem mu o napadu F1 bez motoru, že jak by se pak F1 rozjidela na pasu proti. Ale ptal se mě proč bez motoru a proč by jezdila na pasu, když není ve vetrnym tunelu

1 Like

Tak jasně že to odstartoval Hamilton v tom Maďarsku. To vůbec nikdo nerozporuje. Nicméně a to je prostě holej fakt že Alonso přišel vyhrožovaĺ. Já za to nemůžu že to tak bylo a že po sobě šli jako dva blázni a doplatili na to všichni a to ještě se říká, že Mclaren nesměl vyhrát šampionát.

Gooogle :
takto-alonso-v-roce-2007-vydiral-mclaren

1 Like

Tohle mě hodně pobavilo.

Pamatuji si, jak když Fernando začal vyhrávat, zavolal si mě jednoho odpoledne a ptal se, jestli mu můžu dát jména všech kluků, co pracují na jeho autě, a já řekl, že jo.

Alonso vážně neznal ani šet hlavních mechaniků, kteří pracovali na jeho voze?

V takovém případě určitě kroutí hlavou František Hrubín i celý špalíček veršů a pohádek. :rofl:

‘Gasly and Ocon have seen enough and want to leave Alpine’ (gpblog.com)

Tak tady máš na oplatku taky jeden článek co jsem našel a je velmi čerstvý. :thinking:
Snad moc neremcaj.

2 Likes

Alonso jim neřekl kdy zastavit, ten zmetek :smile:

1 Like

Gumy LH v Ćině, hodně podezřelé , kam až zašli v riziku, přestože nemuseli.