No já to viděl a zažil. Ale nebyl jsem v F1 a celkově v tom tak deep, takže opravdu nevím.
Můžu to pomoci i s Youtube
Jen technická, tady můžeš vkládat přímo odkazy.
I když teda nevím jestli to tady někteří dokáží otevřít
To je dobrý, nepotřebuji pomoci od člověka, který si upravuje věci k obrazu svému.
Tohle jsem četl…ono ty peníze nejsou podstatné, vždy najdeš nějaké vysvětlení. Dennis to zakázal dělat…On tam sice něco říká( alonsův mechanik) , ale je prokázané že Ron Dennis se z Hamiltonem přes vysílačku pohádal tak ( že nepustil Alonsa dle dohody- letali étrem opravdu skoro “genitalie”) , že to bylo použito jako důkaz. Totiž tohle v pravidlech není …
Jinak myslím že to byla “pomsta” za Monaco. A ne Alonsovi , ale týmu…, že neposlechne. Tam poslechl a nevyhrál, ač mohl.
Člověk když to tu vidí, tak si říká, že je škoda, jak není další kalibr typu Formana a tohle natočil, tohle nemá obdobu. Ten co nejvíc píše o komplexu, tak s ním trpí takovým způsobem, že vypisuje o dalších uživatelích, i když tu nejsou nebo na něj nereaguji, prostě vztekla malá čivava, která nikoho nezajímá a přesto tu bude zasírat diskuze. Pak tu přijde důchodce, který se nemá s kým hádat, tak začne toxikovat tady i za cenu bezmotorových letadel. A končí to u toho, že článek o Norrisovi a McL zanikl a řeší se bad grandpa Alonso, kterej tu dva výše zmíněné budí ze spaní. Pak se tu přidá ještě stalker a máte polovinu diskuzí na tomto foru vyzobrazenou. Opravdu se tohle někomu libí? Už jen pár uživatelů se tu dokáže pobavit a siskuzovat, i když si občas nejednou, zbytek patří maximální k Chocholouškovi
Když si přečteš knihy o tom a třeba ten podcást, tak to tam je, takže opravdu vyhrožoval. To já jenom aby nedošlo k mýlce. Každý děláme chyby.
Jsem to nekoumal…vylepším se. Zvyk je železná košile.
Opravdu vyhrořoval? Mohl bys mi tedy dát nezvratný důkaz?
Každopádně nevím proč zase řešit spygate, které bylo problémem hlavně McLarenu jako takového. Nevím proč se to vždy stočí na Alonsa jakoby za všechny jejich problémy mohl on.
Ten důkaz vytvořil Jos s Ferdou, když zrovna blili žluč
Já teda nevím, ale podle mě tam musel vyhrožovat každý každýmu, jinak by tam nedělali co dělali. Až se rozdělili boxy a doplatili na to uplně všichni. Skvělý rok.
Pokud něco nazveš úplatkem, podstatné to je. Úplatky to opravdu být nemusely, zejména jestli jsi to přečetl.
Až ted jsem si všiml, že tu mám skryté odpovědi, netušil jsem že tu je Jos.
Já jsem se třeba dočetl, že to tvrdil Dennis a Alonso to popřel. Ale někomu to stačí na to aby hlavně a především očernil Alonsa a ostatní přehlížel.
Já četl i to prohlášení Rona o pár let později že za jejich problémy v roce 2007 mohl spíše Ham
Ron po 2013 řekl, že to Ham odstartoval, ale měl podporu týmu, jako jejich talent, taky řekl, jak moc byl zklamaný z Hama, že mu utekl při první příležitosti, i když mu dal vše v McL
Mně chatgpt odpovídá, že Alonso byl především pilotem McLarenu. A žadné dukazy o tom co se tam přesně dělo nejsou.
https://x.com/zana_oficial/status/1751922354924421510?s=20
Jinak zde je video, kde Alo dava promo video AM o dni na silmatoru a to je ten feedback, co má být údajný problém. Někdo si prostě zase četl nadpisy u bulvaru a to je celý
Honza se vrátil
Nevrátil, jen jsem viděl zas tu antikampaň, tak jsem se k tomu chtěl vyjádřit a dát i background ať si každý posoudí, jak to vlastně je