Velmi slusny si Honziku. Potom nezabudni plakat, ked ta ja niekedy takto oznacim ako ta sikanujem a oznacovat jezka, ze aha aha.
Bol by si velmi prekvapeny, ale z osobnych sprav sa nevynasa. Bolo to viac ludi ako tipujes a dvaja z nich by ta velmi prekvapili. Neboj sa, tvoj sugardaddy medzi nimi nebol.
Mne to je ale uplne jedno kto tebe co pise. Len je sranda, ze si sa takto priznal verejne, ze cez spravy so svojimi skalnymi ohovarate inych. Ja to za potreby nemam, spravy som tu asi rok ani nevyuzival.
Nepotrebujem si nic premerat, ale ak mas zaujem, tak ti tu radost urobim. Ale cm coho? Vyska, ruka, noha, penis alebo co?
Ja som tu nebol tyzden ty komediant. Posledne komenty som mal tusim 23. januara a odvtedy som napisal asi 5 komentarov k teme Leclercovho predlzenia zmluvy, nic viac. Mal som co robit na dovolenke aj mimo fora. Ani som nevedel, ze si ohlasil dalsi odchod, len mi to dvaja ludia ustipacne napisali, ze ked som tu neni ja, tak to pre teba nema zmysel a nechodis sem.
Az vcera som napisal robotovi, ze sa mu podarilo zmobilizovat len dvoch alzakov, ale urcite pride aj treti, lebo som vedel, ze prides, inak by ta trafil slak. A trvalo to asi radovo par hodin a naletel si sem aj so slzami na klavesnici.
Ja nie som ten co reaguje na ludi z ignore listu. Sugardaddy je kde zalezeny, ze ti opat nepomaha?