Norris odhovára pilotov od prestupu k Verstappenovi: Nebolo by to múdre | Magazín F1 - F1online.sk

To som mu napisal uz tu:

A on to nepochopil a myslel si, ze narazam na to video, ktore poslal. Tazko sa bavit s takymito individuami, co nepochopia toto. :slight_smile:

1 Like

Jasne je videt ze zmeny smeru jsou pred brzdnou zonou.

V dobe Maxova klickovani ani jeden z nich nebrzdil a specielne Ricci brzdil hodne daleko za timto prostorem.

Mas na vic nez na nenavist k Maxovi.

A myslim ze tuto temu jsem jiz vycerpal. Nazor at si kazdy udela svuj.

1 Like

Já jsem Maxův fanda, ale dávám mu kritiku, protože tu bohužel na to jeho fans nemají

Zvlastni, jsi fanda Maxe a postnes sem nekorektni video, pises tu komenty, ktere ho primo dehonestuji a ohanis se kritikou?

Ja tu postnu legit video, kde je videt Nandovo selhani a je ohen na strese.

Tvoje vyjadreni na Maxe si tu kazdy muze dohledat a moje na Nanda take. Schvalne kdo z nas vyjde jako priznivec , ty Verstappena, ja Alonsa.

4 Likes

Taky jsem fanousek Maxe, hejty na jeho hlavu mi nevadi.

No to víš, já jsem fanda Maxe, ale jsem k němu kriticky (nikde jsem ho nedehonestoval) to je překroucení co píšu. Byl to jeden se sestřihu, kde byly videt i Maxovi slabé chvilky, ty chvilky co si popíral. Popíráš i Baku a to je tak dokola. Ano já u Fernanda byl ne tak kriticky třeba, ale loni jsem kritizoval jeho chybu v Barce, Kataru a to hned kdy to nastalo, nemusel jsem se na nic vymlouvat, to se ale u Max fans říct nedá.

1 Like

:joy: :joy: :joy:

Uz ho niekto vypnite, niktosa. Aj Matovic vyzera pri tebe ako charakter. :joy:

Vidíš, jaká je s ním zábava, když se přestane hlídat. A vy byste ho tady nechtěli? :rofl:

1 Like

Uz sme si ho naucili na povel prist, este to musime doladit, aby vedel na povel odist a bude to ideal. :joy:

“Video není k dispozici” :thinking:

3 Likes

Tam zas davaji video co ukazuji, jak je Alo zlej nebo špatnej, ale pak se dozvíš, že takový neexistují :grinning: