To som mu napisal uz tu:
To bola len jeho reakcia na tvoj hejt na Maxa.
A on to nepochopil a myslel si, ze narazam na to video, ktore poslal. Tazko sa bavit s takymito individuami, co nepochopia toto.
To som mu napisal uz tu:
To bola len jeho reakcia na tvoj hejt na Maxa.
A on to nepochopil a myslel si, ze narazam na to video, ktore poslal. Tazko sa bavit s takymito individuami, co nepochopia toto.
Jasne je videt ze zmeny smeru jsou pred brzdnou zonou.
Max kličkoval v brzdné zoně
V dobe Maxova klickovani ani jeden z nich nebrzdil a specielne Ricci brzdil hodne daleko za timto prostorem.
Mas na vic nez na nenavist k Maxovi.
A myslim ze tuto temu jsem jiz vycerpal. Nazor at si kazdy udela svuj.
Já jsem Maxův fanda, ale dávám mu kritiku, protože tu bohužel na to jeho fans nemají
Zvlastni, jsi fanda Maxe a postnes sem nekorektni video, pises tu komenty, ktere ho primo dehonestuji a ohanis se kritikou?
Ja tu postnu legit video, kde je videt Nandovo selhani a je ohen na strese.
Tvoje vyjadreni na Maxe si tu kazdy muze dohledat a moje na Nanda take. Schvalne kdo z nas vyjde jako priznivec , ty Verstappena, ja Alonsa.
Taky jsem fanousek Maxe, hejty na jeho hlavu mi nevadi.
No to víš, já jsem fanda Maxe, ale jsem k němu kriticky (nikde jsem ho nedehonestoval) to je překroucení co píšu. Byl to jeden se sestřihu, kde byly videt i Maxovi slabé chvilky, ty chvilky co si popíral. Popíráš i Baku a to je tak dokola. Ano já u Fernanda byl ne tak kriticky třeba, ale loni jsem kritizoval jeho chybu v Barce, Kataru a to hned kdy to nastalo, nemusel jsem se na nic vymlouvat, to se ale u Max fans říct nedá.
Já jsem Maxův fanda, ale dávám mu kritiku, protože tu bohužel na to jeho fans nemají
No to víš, já jsem fanda Maxe, ale jsem k němu kriticky (nikde jsem ho nedehonestoval) to je překroucení co píšu.
Jn, a kdyby se nahodou pribliz Maxovi, tak se hodí do eteru, že byl Max nemocnej a technika nefungovala
Uz ho niekto vypnite, niktosa. Aj Matovic vyzera pri tebe ako charakter.
Vidíš, jaká je s ním zábava, když se přestane hlídat. A vy byste ho tady nechtěli?
Uz sme si ho naucili na povel prist, este to musime doladit, aby vedel na povel odist a bude to ideal.
“Video není k dispozici”
Tam zas davaji video co ukazuji, jak je Alo zlej nebo špatnej, ale pak se dozvíš, že takový neexistují