To je hrozný, samej fanatik tady a pak ti píšou něco o kultu
Když pisatel je high a komunikuje, jak Miloš a přijde na otazku útok, co by si chtěl? Odkyvani, že máš pravdu a omluvu?
Jasne mi jsme fanatici…stacilo jedno video s Alonsem a cert je z krabicky venku. Nechutna vlastni medicina?
Zpátky na začátek, Max podaval výkonnostně velmi dobré výkony před 2021, ale měl tam zbytečné úlety, denagogie některých fans to nezmění
Já nevím, u Alonsa ten crash sestřih ma do 3 minut a je jeden, u Maxe jich je 20 a kazdej min na 8 minut
… když už jsi do toho Alonsa zatáhl, můžu se zeptat které relativně časté manévry Alonsa kdy předjíždí mimo trať máš konkrétně na mysli?
Nevím no, má zajímavý způsob argumentace, velmi přesvědčující, zejména po faktické úrovni.
Taky tomu nerozumím, třeba Lando řekl, že ty limity se někde nehlidaji, tak to porušil, ale o předjíždění jsem nic nezaznamenal, ale u jiných pilotů co museli vrátit pozici, tak ano
Hogrik je spat po 4 dnoch a s nim aj okamzite hadky a honka nad Alonsom.
Clanok o Norrisovi a Verstappenovi a opat to zacalo hejtom na Maxa a konci to u Alonsa a videach jeho prediehacich manervrov.
Cirkus je spat.
Mě osobně se manévr Hama na videu na Russella nelíbil a neshledávám ho jako v pořádku. Všichni víme že to byl slabý odvar oproti Brazílii 2021 v podání Maxe. No že by tohle dělal Alonso, a navíc často? To je vážně zoufalství.
To, že si hloupej tu vidíme všichni, ale že tu neregistruješ ani vyvoj diskuze a Alonsa do toho zatahl @tiMur, to už značí velké problémy s vnímáním reality
Ale to je tak vždycky, nejvtipnější je, že vtahnou do toho Alonsa, tak se na to zeptáš a nebo dáš argument a pak ti tu ten blázen píše, že sem tahaš Alonsa tohle by měl opravdu točit někdo velikosti Formana, byla by to skvělá komedie. Hamův vyvoz Russella se měl řešit danim pozice Russelovi. Ale je fakt, že to do Brazilie 2021 a vvyvážení až do Bolívie má daleko
Hamilton taketo manevre robi celu karieru pokial nema auto o 2+ sekundy rychlejsie od ostatnych a poslusnu dvojku. Rosbergovi to robil 3-4 roky vkuse. Massovi ani nehovorim.
Brazilia 2021 bola na trest +5s alebo prepustenie pozicie, tam to pokazili komisari, Max nemal co stratit.
Jenže k tomu dá i informaci že Max to na rozdíl od jiných nedělá Silný kafe potřebuju
To bola len jeho reakcia na tvoj hejt na Maxa. A pekne si sa chytil.
Výčet crashu je hejt? Ty jsi už hodně pomatenej, ale snaha vymluvit se, že ses s Alonsem a jeho zatahnutim sekl, to ti očividně zůstalo
Nevím no, některý prostě vnímat realitu nechtějí
Toto je hejt.
Toto je totalna sr4cka, lebo to obhajujes videom jeho nehod, za ktore mohli vacsinou jeho superi. Cirkusant. Tak len na oplatku ti tu dal timur video Alonsa.
A zas nic ine len urazky. Na viac nemas. A za “vsichni” povazujes akurat seba a mozno fightera alzaka? Lebo dost ludi mi o tebe pisalo, ze obdivuju moju trpezlivost, ze ti tu stale vyvraciam klamstva a ze si “ulhana spina” alebo “zakerny k0k0t” alebo “blbecek” a podobne vyrazy.
Cirkusák kdo ti to psal? Raptor, bot a kdo další dva lidi další max? Mě to zas psalo 7 lidí o tobě no, chceš si přemeřit cm, kdo víc? No já nevím, kdo tu urazi i když jsem tu nebyl, jsi prostě ubohej a nikdy se to u tebe nezmění, tak tu nezasirej diskuze reakcema na mne a reaguj si na kamarady kultisty