uz 2020 jazdil slusne a v 2021 spickovo ked si odmyslim wheel to wheel suboje. Inak Leclerc robi chyby ale je mozne, ze prestane podobne ako Ver po rokoch
Ptal jsem se na rok, ne na okruh, když je tam velkej napis Hungaroring ano správně
Vykonnost měl už hodně dobrou a byl konzistentenjší, ale právě ty blikance u wheel to wheel to kazili, takto jsem to myslel
Prošel jsem jo? Tak díky.
v tom nezmenil pristup doteraz podla mna. Ferovo zavodi iba ked vie, ze ma navrch. Bohvie ako bude jazdit v sportiakoch jedneho dna
Jinak ještěže né každý smýšlí jak Lando.
To by v F1 byly roky, kdy by jezdec jezdil v týmu sólo.
Zadne blikance nemel. Jen se nenechal sikanovat od Hamiltona jako George.
Max vi moc dobre co dela. A narozdil od nekterych jinych nepredjizdi mimo trat.
Ale mohl sis to nechat na prvního Apríla. Jj Monza 21, Brazilie 21, Saudska 21, to nejsou blikance
To ti neni trapny? Drtiva vetsina incidentu zpusobena pusobenim ostatnich pilotu.
Ty mas april dneska co?
Ja ti poslu blikanec.
Fakt ne? To si vážně myslíte že tu F1 tady nikdo nesleduje nebo co? Že se nestydíte tohle psát
Ne, jak pisu kalkulovane riziko.
Není ti to trapný? Píšeš, že žádný blikance nedělal, tak přecházíš do útoků na Alonsa? Klidně, Gut brzdí o x metrů dřív a ještě se hýbe v brzdne zóně, ale chapu, vy se neumite jinak bavit a na Maxe nic neuznate
Nestydí, svedci Verstappenovi nemají žádné svědomí
No ty ji nesledujes rozhodne. Alonso predjizdi mimo trat relativne casto. Hamilton, definitivne. Russell ten to ma jako paradni cislo. Chce to nesetrit a koupit si sportovni kanal.
Btw Baku 2018 byl taky kalkulovanej risk co?
Tak lži dál, jen jsem se optal
To už přechází do rozhodčího v 90 letech na fotbal. Všichni podvádí a fauluji, jen Sparta je čistá
No jo no, klasika od vas. Okamzite utok na pisatele. Jak jinak.