Ja by som očakával trochu viac profesionality od Maxa. A trochu viac sebareflexie od jeho fanúšikov. Minimálne tak ako je to opačne. Ale toho sa nedočkám. Len nadávok, posmeškov a zhadzovania Landa nech urobí čokoľvek. No ale už je to jedno. Proste Max ná silnejšiu základňu.
Norris načal ďalšiu tému: Kto v dvanástej zákrute útočil a kto sa bránil? | Magazín F1 - F1online.sk
Uprime pochybuji, ze by se tu nekdo zastal Landa vic nez ja. Ale mozna se mi to zda.
To je podstatne viac, nez som si myslel.
A práve teba som sa nijako nechcel dotknúť a samozrejme ťa mám úplne v inej škatuľke ako iných.
Neboj, vsak on se Lando obhaji sam. I na tomhle foru. Ja mu verim. Max to jeste bude mit tezke.
Ved to co tu pises je uplny strawman argument. Este vcera tu bol prispevok, kde Norris kritizoval svoj pristup a analyzoval, co musi zmenit, aby sa v subojoch s Verstappenom viac osvedcil. Ten clanok o tom mas tu: Norris uznáva, že sa v jednej činnosti potrebuje zlepšiť: Nie som na Maxovej úrovni | Magazín F1 - F1online.sk
Cely tvoj argument si postavil na teze, ze Norris cez tyzden nic ine okrem vyplakavania nad nespravodlivym trestom nerobil. Je to uplny nezmysel. Jedine, co sa da nazvat vyplakavanim, je tvoj komentar.
Verstappenova profesionalita spociva v tom, ze si je vedomy svojej pozicie v sampionate a je pripraveny prekrocit vsetky hranice, aby maximalizoval svoje sance ziskat titul. To znamena, ze si je vedomy svojho naskoku, v dosledku ktoreho je to Norris, kto na neho musi stiahnut body a nemoze si dovolit vzajomnu koliziu, zatial co Verstappen by z pripadnej zrazky profitoval. A podla toho jazdi. Nie je to ani pekne pre fanusika pred televizorom a urcite nie sportove. Ak pod profesionalitou rozumies aj sportove spravanie, tak potom ano, Verstappen tam ma deficity. Ak pod profesionalitou myslis absolutne zameranie na zisk titulu, tak je Verstappenove spravanie na trati mimoriadne efektivne.
Ja si tiez myslim, ze Norris tu schytava privela kritiky, pretoze tuto sezonu jazdi naozaj dobre a jeho situacia nie je lahka. Aj ked si vezmes Austin, lahko sa da vypichnut, ze Norris to zbabral, ked na starte ten vnutrajsok nezavrel, alebo ked v poslednom stinte nedokazal predbehnut Verstappena. Ale v situacii, kde si Verstappen moze podstatne viac dovolit vystrcit lakte, musi byt Norris jednoducho velmi opatrny a nemoze prilis riskovat. Pomohlo by mu, keby mal Leclerc o 20 bodov viac, lebo potom by sa Verstappen musel sustredit uz na dvoch konkurentov a nemohol by si voci Norrisovi tolko dovolit. Alebo keby mal timoveho kolegu, ktory ho v pripade tvrdeho suboju podpori, napriklad tym, ze sa do neho zapoji, ak Verstappen tvrdou obranou strati privela casu, lenze Piastri bol v Austine neviditelny.
Nie, to som vobec nenapisal.
Aha, tak z coho si potom v tomto prispevku odvodil nedostatok Norrisovej profesionality? Lebo tu si dal Norrisa na tu istu uroven s ludmi, ktori cely tyzden nerobia nic ine, nez len vyplakavaju nad chybnym trestom komisarov.
Myslim si, ze Norris by mal sustredit svoju pozornost na zajazdenie vysledku tento vikend, aky prinos pre neho ma riesit tyzden stary trest, ktory uz nemoze zvratit?
Riesi to preto, lebo sa ho na to ludia pytaju.
Veeim tomu, ze jazdeniu popri tom venuje dostatok pozornosti.
Nic takoveho samozrejme nedelam. 🫠
A o diskuzi nemam zajem ani ja. Ja s tebou nediskutuji. Ja reakci na tebe upozornuji na tve chyby, omyly a nepochopeni psaneho textu. Tim se snazim ti pomoci aby ses priste techto omylu mohl vyvarovat.
Prave napriklad vyse zminene.
Nemas zac. Dekovat netreba, vim ze je to pro tebe tezke.
Tak proč reaguješ asi 4 den po sobě a neustále lžeš a překrucuješ? Nebo víš co, neodpovídej, tvé příspěvky to vysvětlují vlastně
Je ty mas peknej profilovej obrazek. Ten ti chvalim.
No protoze se ctyri dny po sobe mylis a nejen ty, i zbytek vasi svate trojky.
Je toho moc co mate spatne. Vubec to nestiham.
Ale zkusim se polepsit. Slibuji. Leda ze by ne.
Hezky vecer a vikend preji. Nandovi asi ted nema cenu fandit, ten nema auto a Hamiltonovi taky ne , ten zase jezdi tuzku.
Ale da se vybrat. Maxovi asi fandit nebudes, nejlepsiho nemas rad. Ale Lando vypada skvele a Charles take.
Mej se hezky. 🫡
To prasa jednoznačne jazdi ako prasa. Komisari a FIA su
Ja som videl celý závod!
Videl som, že Maxík sa dokázal priblížiť Lewisovi aj za pomoci Pereza na maximálne brutálnych 10 sekúnd…
Potom som posledné dve kolá videl nepodarenú telenovelu pre plebs, ale to ma nezaujíma, to prenechávam “športovcom” ako si ty😉
Pre mňa to tol a vždy zostane podvod storočia…
Kde Perez nemôže, Masi pomôže…
Diky. .
Tak i to je nazor. Hezky vikend. Uzij si zavod.
Ty si na čom fičíš chlapec ??? Hore hejtuješ Norrisa, že vyplakáva celý týždeň a potom dole klameš, že si nič také nenapísal. Aj keby sa tomu Norris venoval celý týždeň, má predsa na to do prvých voľných tréningov čas, on nemusí chodiť do roboty. A druhá vec, prečo tu melieš o tom, že by sa mal sústrediť na ďalší závod ? Niekde Lando prehlásil, že sa nesústredí ? Alebo to niekto tvrdí ? To, že ho FIA obrala o body a Verstapen jazdí mimo pravidiel je podľa teba v poriadku, keď tu píšeš ako neplnoletý o tom, že to má hodiť Norris za hlavu a sústrediť sa na další závod ?
Tak to FIA smetla ze stolu.
Resp. to smetli ze stolu ti samí, kteří o tom rozhodovali v USA. To jen ve FIA rozhodují o tom, jestli rozhodli správně ti, co to rozhodli.
Nuda, jdu spát.