Norris: Mali sme najrýchlejšie auto a mali sme vyhrať | Magazín F1 - F1online.sk

Lando Norris môže byť v tejto chvíli veľmi rád, že v Miami sa mu podarilo vyhrať. V opačnom prípade by mal na konte už devätnásť pódií bez víťazstva. To španielske dokonca po veľkej cene, v ktorej mal aj podľa svojich slov najlepšie auto a jednoznačne mal zvíťaziť. To by ešte len boli otázky, či na to skutočne má…

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/159636/norris-mali-sme-najrychlejsie-auto-a-mali-sme-vyhrat

Modrá nuda pokračuje. Simply lovely. :lion: :netherlands: :orange_heart:

A kŕč blba, Alzakov a iných hejterov je len príjemná čerešnička na torte. :clown_face:

3 Likes

Nevadí. Ideme ďalej. Aj tak nádherný výsledok. Max si to majstrovsky vohlídal a ukázal hlavne mentálnu silu. Štartu škoda. Byt tam nejaký nemenovaný plašiak tak sa rozsekajú a lietajú krídla. Ale ako som už písal v hlavnej téme ten boxový múrik je dosť tragický a 3,6 pit ked vedia za 2,0 tiež.

2 Likes

Hlavne aby ti z toho nepraskla cievka. Si ako 13 ročná teenka na Justinovi Bieberovi. :rofl:

2 Likes

cim dalej tym viac klesas…kolko krat si to tu za posledne dni napisal? mal by si si ist zabehat…

2 Likes
  1. Čo konkrétne? Niekoľko týždňov som tu poriadne nebol, prvý víkend asi po dvoch mesiacoch som tu aktívne, tak neviem na čo narážaš.

2. Kam klesám? Čím klesám? Kedysi som tu prispieval vecne, fakticky, na úrovni a snažil som sa čo najviac objektívne. Obúvali sa tu do mňa fanatici z každej strany. Alzaci, Kiks, Hamiltonovci, niekedy dokonca aj RB fans (čo mi prišlo najviac vtipné, keďže sám fandím RB). Len preto, že 90% pravidelných užívateľov je tu obmedzených a fanatických. Odkedy to tu začal zasierať Situs so svojou mladou šlapkou to už skrátka nemá zmysel. :slight_smile:

3. Behať som bol včera 10km, za tento týždeň dokopy 35km, to mi stačí. :slight_smile:

2 Likes

super, a vsimol si si aka je tu nizka toxicita bez teba a hedgehoga a asi aj rhapa? ako som pisal, ked prestanete reagovat bude klud

4 Likes

Pockaj. Ak mozem. Teraz by som sa zastal rhapa a jezka ved dnes tu ani neboli . Jos je diviak toho neriesim a aj mna par krat nasral ale som s nim relativne ok. A druha strana hlavne s p.o.d.j.e.b.a.v.a.c.o.m Pufikom a Alza tymom je ok. No chlape neviem.
Len ma to tu zo dna na den bavi menej to je fakt. Agresivita,napádanie. Proste obraz doby a spoločnosti. Smutné.

6 Likes

Lando ma slaby uvod do zavodu, musi si zvykat tlacit od zacatku, start a vyoutovani VER parada, pak ho prekvapil RUS, nechtel udelat chybu. Zbytek zavodu hezkej, ztrata prisla ze strany tymu, skoda.

Je to tady ted parada, az na @don.pindulanda ten tady furt ostatnim nadava, nikdo nevi proc :sweat_smile:

Boby ty tomu kludu na fore tiez nepridas.

7 Likes

Nikomu nenadavam, na nikoho neutocim, mam sve odborne komenty, od toho tu jsme ne :bowing_man:

@Jos_Verstappen
@don.pindulanda

Tyhle dva nicky jsou opakovane agresivni, komenty bez obsahu, bez nazoru, napadaji ostatni atd, proste modra galerka, par se jich zklidnilo, tohle je zbytek, zasirani temat je bavi furt stejne :writing_hand:

1 Like

Preco si to zmazal? Videl som to.

To by se nesměl chovat k Verstappenovi jako ke své milence. :grinning:

Vobec som si to nevsimol. Dva mesiace som tu poriadne nebol, len som to tu obcas zbezne precital a prispieval som fakt sporadicky a vzdy ked som sa sem prihlasil (raz za par dni), tak sa tu Hogr/Situs hadali s niekym. Ak to nebol jezko, rypali do hapa, ked to nebol hapo, tak isli do Davida, ak to nebol David, tak potrat Hogr nonstop je.bal do Ferdu. Furt si najde niekoho. Takze toto nie je o mne, o jezkovi (ktory mimochodom je neaktivny uz par dni) alebo o hapovi. Tieto staznosti adresuj na druhu stranu.

Ja som tu bol velmi dlho slusny, vecny a na urovni. Ale odkedy prisli tie 2(3) h0vna, tak slusnost a uroven tu pre mna stratila zmysel, je to tu totalny odpad a tych par normalnych prispevkov sa tu straca v tych ich srackach.

V podstate suhlasim s @landofan

5 Likes

Original je “simply simply lovely” a potom to skratil o jedno “simply”. :slight_smile:

1 Like

Bobe ruku na srdce :v:

1 Like

Nevim o nicem ze bych tu nekoho zacal jen tak z nudy urazet, kllidne pripomen, myslim lidi tady na foru, ne VER, to je pilot F1.

Bobe ty si strašný kolík :slightly_smiling_face:

4 Likes