Norris: Mali sme najrýchlejšie auto a mali sme vyhrať | Magazín F1 - F1online.sk

No ak vyhovuje tebe byť na F1 fóre kde neexistuje diskusia a najaktívnejšie témy sú “kam na dovolenku” tak potom áno, spravili sme dobrý krok, že sem nechodíme.

Zato kopcanov neubudlo ani priblbých komentárov.

To jak keby sa spakuje teraz 4,5 milióna slovákov doprdele a zvyšok si povie “aha, jak je tu zrazu fajn”.

Nuž, je tu fajn, keď tu ostali iba tí čo rýpali a k ním 3,5 človeka ktorý sú normálny.

5 Likes

Překvapuje mě, že zrovna tebe někdo obviní z toxicity…

Nechci se hádat s @prancinghorse, ale toto mě obzvlášť zarazilo.

8 Likes

Souhlasím, taky mě to překvapilo. Ale každý má samozřejmě svůj názor, kdo mu na fóru vadí. Možná by bylo nejlepší, kdyby si jeden každý dal za sebe závazek, čím může přispět k tomu, aby to tady bylo smířlivější. Já se třeba zavazuju k tomu, že se zkusím vyjadřovat vážněji a víc k věci bez věčného zlehčování. A možná by obecně prospělo, kdyby lidi nereagovali na ty, kteří jim vadí. Připojí se někdo?

5 Likes

Kedy bol ježek toxický?

6 Likes

Pokud jde o tvé “zlehčování”, proč bys ho měla měnit? Naopak, je dobré umět občas věci trochu odlehčit. Navíc nevím, proč bys neměla být svá; s tím snad nikdo nemůže mít problém. Nelze vést pouze principiální debaty a spory. :slightly_smiling_face: O to druhé jsem se už pokoušel (možná blbě), ale předpokládá to vůli druhé strany.

1 Like

Nikdy. :slightly_smiling_face: :wink:

1515

1 Like

No dobře, chtěla jsem nasadit mírný tón a začít u sebe, protože se to sluší :smile: .

1 Like

Bolo to tu aj horšie ako to teraz je. Lando išiel pekne, ale štart, no Džordžo mal mega štart s čím asi nikto nepočítal. Páči sa mi Landova mentalita, ale stále mám pocit, že McLaren sa musí naučiť vyhrávať, vždy im ten jeden krok chýba

2 Likes

Počátky toho všeho by jsi našel velmi jednoduše, kdyby ti, kteří jsou počátkem toho všeho, neměli skryté profily :slightly_smiling_face:

1 Like

Ja sa neatazujem ale konstatujem, ze je tu kludnejsie ked sa nehadate s hogrom, hlavne vy traja. Ferda ci David vs Hogr to sa neda porovnat s vasimi tiaickami komentov.

1 Like

Vsak ti zoufalci jen sklizi, co zaseli. Na hrubej pytel hruba zaplata.

To je hrozně hloupý, jak se furt chcete obhajovat: to oni, my nic.
Se podívej, jak si začal reagovat na běžnou diskuzi, chceš i to předtím, když jsem postl článek o Neweym a AM? :slightly_smiling_face:

Mas pravdu. Drzte sa tu

Když máš klapky na očích, tak tě to překvapuje. Možná to bude tím, že stojíte na stejný straně, a na diskuzi o F1 vytáhnete Hitlera s Gazou. Ale je fakt, že je to úplně jinej topic, než kam jet na dovolenou

1 Like

“Hodně lidí ví, že RB má aktivní prvky, které mění světlou výšku počas jízdy.”

Zapiš si do konspiračního deníčku další skvost @rozvazane_boty :grin:

3 Likes

352 příspěvků na fóru. 12 z nich k F1, to je asi novej rekord, na koho se teda stěžuje, že nepřispívá k F1 a tahá sem jiný věci? :slightly_smiling_face:

1 Like

:clap:

2 Likes

Takmer celé fórum tu má za rakovinu práve Hogra, viac k tomu asi netreba dodať. :slight_smile:

3 Likes

Diky, bude se hodit :smiley:

1 Like

To je len ďalší dôkaz, že @prancinghorse je v tejto téme úplne pomýlený. @rHapo nič si z toho nerob.

3 Likes