Norris má veľkú radosť: Azda v každom kole som bol od neho rýchlejší | Magazín F1 - F1online.sk

Fanúšikovia McLarenu si po prvých metroch Veľkej ceny Holandska opäť sklamane vydýchli. Lando Norris však tentoraz dokázal odčiniť chybu zo štartu a nakoniec predviedol absolútne dominantnú jazdu, po ktorej nemôžeme ani bitku o jazdecký šampionát považovať za uzavretú. Britský jazdec hlási spokojnosť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/168705/norris-ma-velku-radost-azda-v-kazdom-kole-som-bol-od-neho-rychlejsi

Simply lovely, huh?

4 Likes

Rychlej byl až nějak moc :smile:

Akože na maxovej trati neviem neviem. Chápem Norrisa ale začína to byť vtipné. Povedať takúto vwtu. Bay sa mu to v budúcnosti nevypomstilo ako jrho komentáre o Sir Lewis Hamiltonovi.

3 Likes

Aby sa tebe nevypomstilo že ťa raz niekto riadne pošle do p…i a potom tu budeš fňukať. Tak ako fňukáš vždy keď ti naložia. Kopeš v každom druhom príspevku do Landa ako chorý na hlavu.

1 Like

Bárs silácku reakciu dal Norris prihliadnuc na to, že zahodil viac výhier tento rok ako získal :smile:

2 Likes

Je to nič viac nič menej ako také doťahovanie sa medzi kamošmi :slightly_smiling_face:

Norris má veľmi silné reči na to že nedosiahol ani 10% z toho čo Verstappen

Jestli to tak pujde dal tak NOR ten titul jeste stihne, pokazde VER nebude druhy, Mercedes a Ferrari se lepsi, bohuzel provoz a management jejich aut je dost ubohy, to je neco s cim se da pracovat.

Majú trochu iný vzťah ako s Lewisom a o tom to je. To nemalo vôbec nič spoločné s tým kto čo dosiahol. O tom sa je zatiaľ v prípade Landa a Maxa zbytočné baviť na tom sa zhodneme. Ale je fajn že snáď prvý krát v tvojich príspevkoch si na Maxovej strane :grinning:

Lando mě dnes hodně potěšil svou rychlostí.
Kdo by na začátku sezóny řekl, že Emil dostane v domácím závodě aniž by udělal chybu od McL téměř čtvrť minuty?

2 Likes

Tak nech ma pošle mám v ■■■■■ Mne stačí aké dáva Norris vyjadrenia.

Mne úplne stačíš ty a tvoje d.e.b.i.l.n.é vyjadrenia.

1 Like

A predsa ako Lando povedal jazdiť v dominantnom aute je ez. (2020) Dve výhry od Miami dokopy. 0/6 P1 stratených v prvej zatáčke.

1 Like

Norris je kral nepromenenych startu z pole.

Bobe prestaň. Choď si niečo naliať a oslavuj :smile:

2 Likes

Keby inak ten svoj štart zvládol mal by grand chelem. Ale tak to je predsa jedno. Lauda by sa asi zbláznil, lebo tu ide presne o tie detaily. A mať grand chelem je obrovský úspech.

Musi dostat za usi :slight_smile: , nerikej ze si 17 kol netrpel, ja ne ja nekoukal :bath:

:rofl:
15znakov

Ako zviera😃 a vlastne aj potom. Vždy sa môže niečo p…

1 Like